Προς το περιεχόμενο

jimmmysil

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

jimmmysil's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. καλά ένα αρκετά καλό pc δεν κοστίζει και 1500€. Με ένα 600αρι ευρώπουλα τσιμπάς pc που σπάει κόκαλα.
  2. jimmmysil

    Άδεια εργασίας

    Ναι, ζητάνε το βιβλιάριο υγείας και άδεια εργασίας. Το πρώτο στην ουσία είναι μια βεβαίωση που σου δίνουν μετά απο εξετάσεις. Το δεύτερο ενώ είναι ντεμέκ απλά διαδικαστικό κάπου κόλλησε... Μάλον καθυστερούν στο αστυνομικό τμήμα γιατί κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του... Δεν παίζει να θέλει η αστυνομία 3 μήνες να βρεί το ποινικό μητρώο κάποιου... Βλακεία δικαιολογία μου ακούγεται το οτι και καλά περιμένουμε να μας στείλουν το ποινικό μητρωο απο την αρμόδια αρχή. Απλά ήθελα να μάθω αν σαν πολίτης έχεις δικαίωμα να το πάρεις μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα για να τους πάρω να τους τα τρίξω λίγο...
  3. jimmmysil

    Άδεια εργασίας

    Αναφέρομαι σε άδεια εργασίας για σερβις σε καφέ και η κοπέλα μου είναι Ελληνίδα. Απλά στο αστυνομικό τμήμα μου φαίνεται ότι καθυστέρησαν υπερβολικά για την εύρεση του αριθμού ποινικού μητρόου.
  4. jimmmysil

    Άδεια εργασίας

    Καλημέρα παιδιά, θέλω μια διευκρίνηση αν ξέρει κάποιος. Πήγε η κοπέλα μου και κατέθεσε τα χαρτιά της στο αστυνομικό τμήμα για την έκδοση άδειας εργασιας 7/11 και ακόμα να την βγάλουν. Κάθε φορά που παίρνει τηλέφωνο για να ρωτήσει τι έγινε και πότε θα εκδοθεί της λένε ότι δεν τους έστειλαν ακόμα τον αριθμό ποινηκού μητρώου απο την αρμόδια υπηρεσία. Τι γίνεται με αυτό; Ξέρει κανείς σε πόσο χρονικό διάστημα είναι υποχρεωμένη να την εκδόσουν και αν δεν το κάνουν τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι δυνατόν να κάνει 4 μήνες+ για να βγεί η άδεια εργασίας. Ξέρω ότι υπάρχει στο φόρουμ ένα παρόμοιο θέμα αλλά μιας και είναι αρκετά παλιό και μάλον κανείς πλέον δεν το παρακαολουθεί άνοιξα νέο μιας και είναι λίγο επείγων το θέμα. Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για το dublicate.
  5. Καλημέρα παιδιά, θέλω μια διευκρίνηση αν ξέρει κάποιος. Πήγε η κοπέλα μου και κατέθεσε τα χαρτιά της στο αστυνομικό τμήμα για την έκδοση άδειας εργασιας 7/11 και ακόμα να την βγάλουν. Κάθε φορά που παίρνει τηλέφωνο για να ρωτήσει τι έγινε και πότε θα εκδοθεί της λένε ότι δεν τους έστειλαν ακόμα τον αριθμό ποινηκού μητρώου απο την αρμόδια υπηρεσία. Τι γίνεται με αυτό; Ξέρει κανείς σε πόσο χρονικό διάστημα είναι υποχρεωμένη να την εκδόσουν και αν δεν το κάνουν τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι δυνατόν να κάνει 4 μήνες+ για να βγεί η άδεια εργασίας.
  • Δημιουργία νέου...