Προς το περιεχόμενο

xarispao

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xarispao

  • Ημερομηνία γέννησης 11/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    πατρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

950 προβολές προφίλ

xarispao's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εμεινε με τα νερα αρκετες ωρες θα ελεγα..τελοσπαντων επειδη δεν εχω υπολογιστη ζηταω καποιον απο πατρα να μου κανει root firmware πως λεγονται αυτα αλλιως ασχολιομουν κ μονος μου κ αν εφτιαχνε εφτιαχνε δε θα εβαζα κ τα κλαματα.
  2. Στο οτι ειναι μαλλον ο πιο γνωστης του αντικεινενου?!
  3. Καλησπερα εχω ενα samsung core κ επεσε σε νερακι κ σβηστηκαν τα παντα μαλλον γιατι δε μπαινει στο recovery για wipe data/ wipe cache κτλ.αν υπαρχει καποιος που μπορει να περασει οτι θελει το κινητο τελοσπαντων κ να καναμε τραμπα κατι πραγματακια που εχω απο ενα παλιο λαπτοπ γιατι δε παιζουν χαρτζιλικια ας στειλει ενα μηνυμα!!!!!!ευχαριστωωω.....
  4. xarispao

    zte e9q+ σπασμένη οθονη

    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καταρχην. Δεν ενδιαφέρονται για αγορά από εξωτερικό γιατί δεν έχω ανάλογη εμπειρία κ δεν θα ήθελα να δοκιμασω!έσπασε η οθόνη όπως γράφω στο θέμα εξωτερικά το κάλυμμα όχι από μέσα.
  5. xarispao

    zte e9q+ σπασμένη οθονη

    Δυστυχώς επικοινωνησα αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κ σε άλλα 10 μαγαζιά που μιλησα από το πρωί!
  6. xarispao

    zte e9q+ σπασμένη οθονη

    Καλησπέρα επειδή δε γνωρίζω που να ψαξω πλην των μεγάλων καταστημάτων τεχνολογίας για οθόνη εξωτερική του καλύμματος(προσοψης)αλλά κ του πίσω εξωτερικου καλύμματος,μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια ιστοσελίδα εσωτερικού να ψαξω????
  7. Ούτε έτσι κάνει τπτ αδερφέ..το βλέπω για service το θέμα..
  8. Κατατοπιστικο το βίντεο κ ευχαριστώ για το χρόνο σου αδερφέ..υπάρχει όμως το πρόβλημα ότι δεν έχω υπολογιστή!!!!!
  9. Τπτ αδερφέ το δοκιμασία καμία δεκάρια φορές κ αυτό..όταν ειναι κλειστό παταω συνδυασμό power kai volume up κ μου δίνει επιλογές recovery και reboot παταω για recovery περιμένω καμία ώρα κ αναβοσβηνει μόνο ή οθόνη με τη μάρκα του ταμπλέτ τπτ άλλο..
  10. Kαλημερα κ χρόνια πολλά σε όλους...έχω ένα ταμπλέτ zte e9q+ και προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών κ το μόνο που κάνει είναι να κλείνει κ μετά να αναβοσβηνει ή οθόνη με το σημα του ταμπλετ..το δοκιμασία να κάνω recovery με το συνδυασμό πλήκτρων κ έκανε πάλι το ίδιο..σημείωση ότι περίμενα κ μια ώρα σχεδόν να δω μη κάνει κάτι αλλά τπτ..ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται?
  11. To kodi το κατέβασα τα αλλά δύο που μου λες δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κ να μη τα είδα πουθενά.
  12. Εντέλει δεν ασχολείται κανένας ή υπάρχει ευρύτερη άγνοια με το θέμα????
  13. Καλησπέρα στην κοινότητα..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,υπάρχει περίπτωση με κάποιο τροπο-προγραμμα να μπορώ να βλέπω live stream από το tablet μου κανέναν αγώνα ή καμια ταινιουλα??μέχρι τώρα έχω ψάξει play store αλλά δεν έχω καταλήξει επιτυχώς κάπου..μπορεί κ από ασχετοσυνη λίγο με εξειδικευμένα πράγματα αλλά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει????αν μπορείτε σε προσωπικό μηνυμα θα με βοηθαγατε περισσότερο...ευχαριστώ.. Καμία βοήθεια κ εδωωω??????
  • Δημιουργία νέου...