Προς το περιεχόμενο

hardrocker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

hardrocker's Achievements

  1. ασχετα τελειως το προβλημα το ελυσα μονος μου.δεν δοκιμασα καν αυτα που εγραψες.ότι Ναναι λες
  2. Καλά τα είπα σωστά το σκέφτηκα και χωρίς να.έχω το πισι διαθέσιμο για αυτόν τον καιρό έπρεπε να επαναγκαταστησω το πρόγραμμα. Από πάνω στο αλλο.γιατί πήρα και μειλ επιβεβαίωσης από την εταιρεία που μου είπε το ιδιο μένει να το κάνω σύντομα. Όχι την ολοκληρωμένη έκδοση αλλά την τραιαλ. εσύ είπες για απεγκατασταση που δεν είναι τόσο ίδιο πραγμαΠάλι μόνος τα βγάζω πέρα(...μονολογωντας)
  3. Αυτό που έχω είναι το τραιαλ. Αν κατεβάσω την ολοκληρωμένη έκδοση και την εγκαταστήσω λες να μπορέσω να αφαιρέσω την trial?
  4. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.ξέρω πάνω κάτω τι είναι αλλά πως θα με βοηθήσει.?
  5. Δεν γίνεται απεγκατασταση είναι μέσα στον κλειδωμένο φακελο Άσε κάνεις δεν μπορεί να με βοηθήσει να κλειδώσει το θέμα από τον αντμιν
  6. καλησπερα παιδια εκανα το εξης λαθος κατεβασα ενα προγραμμα το folder lock αλλα το εβαλα σε εναν φακελο που κλειδωσα με το ιδιο το προγραμμα και δεν μπορω να το ανοιξω τωρα αφου δεν με αφηνει.λαθος μου. μπορει καποιος ν α βοηθησει? παρακατω το λινκ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwik7_3xtsPMAhXJaxQKHVeMBxcQFghAMAQ&url=http%3A%2F%2Ffilehippo.com%2Fdownload_folder_lock%2F&usg=AFQjCNH3kpK9gjWTmpmOrGJPW1Jy76thNg&sig2=zHqs2jDp0OPSpeH04Ke3_A
  7. το πρωτο δεν ειναι mainstream και το δευτερο κατα 95% ειναι πιασμενο απο το αντιπαλο δεος.
  8. καπως ετσι το ειχα γραψει και εγω στο περιοδικο pc gamer online.
  9. και για το like & dislike button ειχε πει αλλα αλλα εκανε με διαφορα συναισθηματα προς τις δημοσιευσεις
  10. hardrocker

    Quantum Break Review (Xbox One)

    η remedy υποτιμησε την εκδοση για τα pc's
  11. Ένα RPG είναι πολλά περισσότερα από μία απλή checklist δεν καταλαβα το νοημα της φρασης τι checklist?
  12. γιατι δυσαρεσκεουνται οι χρηστες των windows 10 για την αφομοιωση της cortana σε αλλα λειτουργικα συστηματα και σε ποιες πλατφορμες εννοει?
  • Δημιουργία νέου...