Προς το περιεχόμενο

Petre_Gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    154
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.241 προβολές προφίλ

Petre_Gr's Achievements

  1. Πραγματικά απορώ , κάνεις σας δεν ζει την αλλαγή του 9-18 σε 9-23 ? Και δεν μιλάω για standby support ούτε για παιδιά και οικογένειες.. Εγώ πραγματικά εύχομαι να μας στείλουν γραφείο πλέον αν και νομίζω τα ίδια θα γίνονται και εκεί.
  2. Ξαναβγηκα τώρα έξω μετά από 30 λεπτά είναι πολύ καλύτερα. Απορώ τι γίνεται σε γύρο περιοχές ακτίνας ενός χιλιομέτρου.. Παντως τζακιλα τον χειμώνα δεν καίει τα μάτια ούτε τον λαιμό, δεν λέω ότι είναι υγιεινή αλλά καμία σχέση με αυτά που είχε εδώ ανάμεσα στο διάστημα 2 με 3.
  3. Μυρίζει υπερβολικά πλεον, δεν ξέρω πόσο βλαβερός είναι αυτός ο αέρας και τι μπορεί να συμβεί πέραν από μια τυπική δυσκολία στην αναπνοή και ζαλάδα. Νιώθω σαν να είμαι σε πορεία αλλά να μην υπάρχει πουθενά καθαρός αέρας.
  4. Σκέφτομαι να φύγω από το σπίτι πλέον, μένω Γκύζη η μυρωδιά ακόμα δεν έχει περάσει εσωτερικά του σπιτιού αλλά φοβάμαι ότι σιγά σιγά θα γίνει...
  5. Πήγα και τις δοκίμασα και εγώ σήμερα ολες, θα την χαρακτήριζα περισσότερο καρέκλα ψυχαγωγίας παρά καρέκλα εργασίας σε γραφείο, είμαι μικρόσωμος (1.70 65 κιλά) δεν ένιωσα στήριξη σε ορθή γωνία , όπως είπαν και οι παραπάνω θέλει να έχεις το βάρος προς τα πίσω για να σε στηρίξει.. Αντιθέτως η action /action -D έχει αρκετές παραμετροποιήσεις στην πλάτη(όλη η πλάτη να πάει πάνω ή κάτω, κινητό μαξιλάρι χαμηλά στην μέση η reflex δεν τις έχει) με αποτέλεσμα να μπορείς να την ταιριάξεις όπως θες και να έχεις την επιθυμητή στήριξη. Σε σχέση με την Markus καλύτερη στήριξη για τον δικό μου σωματότυπο έχει η action -D ,σε σημαντικα μεγάλο βαθμό, οπότε όταν έρθει η ώρα να δουλέψω ξανά από το σπίτι θα προβώ σε αγορά. Σχετικά με τα υφάσματα το ακριβό είναι πιο πορώδες και μοιάζει ότι θα αναπνέει ενώ τα άλλα τα ένιωθα ότι θα κολλάνε στο δέρμα σε υπερβολικό βαθμό. Σε σχέση με την υφασμάτινη Μάρκους ολες οι διαθέσιμες ποιότητες υστερούν κατά την γνώμη μου σε αυτόν τον τομέα. Από άποψη αντοχής δεν γνωρίζω
  6. Άμα πάω αύριο το απόγευμα να την δοκιμάσω θα προλάβω καμία ή θα τις έχετε πάρει όλες? XD
  7. Θεωρώ ότι η έρευνα μιλάει μόνο για το κομμάτι της υποστήριξης και ο τίτλος είναι λάθος καθώς υπάρχει το αντεπιχείρημα ότι η μάζα των χρηστών με τα windows είναι απλοί ΦΘΗΝΟΙ developers στην Ινδία, Κίνα και παρόμοιες χώρες ενώ οι χρήστες MAC είναι μεγαλοστελέχοι ή άτομα τα οποία προσπαθούν να αυξάνουν την παραγωγικότητα τους με κάθε τρόπο.
  8. Petre_Gr

    alfa romeo mito

    Μετά από πλύσιμο αυτοκινήτου ( ο τύπος έριχνε νερό με το πιεστικό στο ψυγείο ... αλλά δεν έδωσα σημασία) , αφού το παρέλαβα έκανα μερικά χιλιόμετρα βλέπω κάτι καπνούς και σβήνει το αμάξι, είχε πάρει υγρασία κάποια επαφή. Ωστόσο μένεις χωρίς τιμόνι και αν είσαι σε κακό σημείο δεν είναι τίποτα να έχεις ατύχημα.. Ευτύχως έψαχνα ένα μαγαζί και ήμουν στην άκρη και πήγαινα σίγα οπότε δεν έγινε και τίποτα ... Που θέλω να καταλήξω, είναι καθαρά θέμα τύχης και όχι τι μάρκα οδηγάς ( σε συντηρημένο αμάξι) να σου τύχη κάποια αναποδιά ..
  9. Έχω από 20 Αυγούστου τα T005 σε σχετικά βαρυ αυτοκίνητο τα θεωρώ ιδανικά (alfa 147). Γενικά μικρή εμπειρία από ελαστικά αλλά σε σχέση με michelin energy και michelin pilot που τα έχω οδηγήσει έχουν καλύτερα κρατήματα τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα goodyear performance grip και τα continetal premium impact. Διάβασα ότι έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και για αυτό τα προτίμησα όπως και ότι έχουν αντοχή σε λακούβες και πεζοδρόμια. Διάσταση 195/60/15. Χρήση κυρίως μικρές διαδρομές Αθήνα αλλά και "γρήγορες" εκδρομές σε διαδρομές κοντά στην Αθήνα.
  10. Ειχα παραγγείλει από το συγκεκριμένο περίπου στις 25 Νοεμβρίου ακύρωσα στις 15 Δεκεμβρίου (gpu ram cpu) , οι αναμονες στο τηλεφωνικό κέντρο μπορεί να φτάσουν εύκολα την μία ώρα. Αν έχετε άπειρο χρονικό περιθώριο έχει πολύ καλές τιμές.
  11. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @dalain !, γενικά που έκατσα και έκανα μερικές πράξεις δεν βλέπω να γίνεται απόσβεση σε 5ετία οπότε δεν ξέρω αν αξίζει την διαφορά στην τιμή συνεπώς με βλέπω να κλίνω προς το midea
  12. Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε αναζήτηση κλιματιστικού για παλιά πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Ξύλινες πόρτες με μονά τζάμια και τελευταίος όροφος χωρίς ιδιαίτερη μόνωση στην ταράτσα. Ενδιαφέρομαι για θέρμανση χώρου 18-20 τετραγωνικά που ειναι σχετικά ενιαιος ο χώρος. Κάνοντας μια μικρή έρευμα έχω προβληματιστεί με το αν αξίζει η διαφορά τιμής από Α++ σε Α+++ σε ενεργειακή απόδοση θέρμανσης ενός κλιματιστικού. Και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέχρι στιγμής. Αν υπάρχουν άλλες ιδέες χαρά μου να τις ακούσω. https://www.skroutz.gr/s/14682474/Midea-Mission-II-MB-12N8D6-I.html https://www.skroutz.gr/s/14952408/Gree-Amber-GRS-121-EI-JAM2-N3.html
  13. Petre_Gr

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Γενικά από ότι κατάλαβα υπάρχει δυσκολία με τις νικοτινούχες βάσεις... Αν υπάρχει καμιά λύση εκτός από το να αγοράζεις 10ml 4ευρώ καλό θα ήταν να την έχω σε pm XD palasd ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές μου ήρθανε τα πράγματα τώρα περιμένω να γίνει ωρίμανση στα υγρά !
  14. Petre_Gr

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    ευχαριστώ πολύ ! πήρα το pico και όλα τα άλλα ακριβώς, απλά γιατί χρειάζονται 2 μπαταρίες ? XD
  15. Petre_Gr

    Ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Καλημέρια παιδιά, συγγενής θέλει να προσπαθήσει να κόψει το κάπνισμα αρχίζοντας ηλεκτρονικό οπότε θέλω να μου πείτε τι μαγαζιά κοιτάω για αγορές ηλεκτρονικού τσιγάρου και από που πέρνω μπουκαλάκια νικοτίνης και βάσεις ή ακόμα και κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο μιλάμε για άνθρωπο που καπνίζει 2-3 πακέτα ανά μέρα αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. budget περίπου 100
  • Δημιουργία νέου...