Προς το περιεχόμενο

Valerie_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    46
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.454 προβολές προφίλ
  1. αααα αυτό είναι χαρές;;; εγώ φοβήθηκα πάντως
  2. αυτά τα κατοικίδια όταν γυρνάς σπίτι σου κάνουν "χαρές" με κάποιο τρόπο;;
  3. Υπήρχε ποστ πριν από το δικό μου που έψαχνε δουλειά και σβήστηκε
  4. Valerie_

    go4more

    Βολικό αρκεί να ψωνίζεις όντως από τις επιχειρήσεις και να μην μπεις στο τρυπάκι αγορών για τους πόντους. εγώ ούτως ή άλλως ψώνιζα από σκλαβενίτη,έβαζα βενζίνη από shell ή ελίν και κάποια ψωνια από χόντο. οπότε από το τίποτα παίρνω και πόντους δεν με χάλασε. επίσης όσες φορές ρώτησα στο chat του go4more στο φβ πάντα μου απάντησαν γρήγορα. και μία φορά που δεν είχαν περαστεί οι πόντοι,έστειλα την απόδειξη και τους πέρασαν.
  5. Αφού ξαναήρθε αυτό το θέμα ψηλά αν και πανάρχαιο, διάβασα πάλι τις απαντήσεις και ρε παιδιά πραγματικά αναρωτιέμαι για το πρακτικό του πράγματος. Οι γυναίκες εκδιδόμενες χρησιμοποιούν λιπαντικά. οι άντρες εκδιδόμενοι τι κάνουν για να παίξει έπαρση σημαίας άραγε;
  6. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το σκυλάκι καθώς μετά από κάθε χημειοθεραπεία είναι από απλά ζαλισμενοι έως δεν μπορώ να περπατήσω - φάω - σταθώ και ξερναω τα πάντα.
  7. Το ζω αυτό το διάστημα σε κοντινό πρόσωπο. Σε διαφορετικά όργανα βέβαια κι εμάς ξεκίνησε απλός αντιμετωπισιμος καρκίνος και έκανε μεταστάσεις κλπ κλπ . Εγώ προσπαθώ να μη το συζητάω και να μη δείχνω ότι την λυπάμαι κλπ. Συμπεριφέρομαι όσο πιο κανονικά γίνεται δεδομένων των καταστάσεων βέβαια.
  8. Valerie_

    "Κλέβετε" το ebay;

    Ψωνίζω από αλί και όχι από εβαυ πλέον. Μόλις φτάνει στο τέλος η αρχική διορία , αν δεν έχω παραλάβει ,στέλνω στον παραλήπτη και κάνει extend. Συνώθως παραλαμβάνω στο όριο , ε αν περάσει και η περίοδος του extend ζητώ refund. Mόνο μία φορά έτυχε αυτό όλες τις άλλες παρέλαβα. Δεν ξέρω,νομίζω πως αν τους κλέψω θα με κυνηγάει το κάρμα μου
  9. σε μένα έχει δώσει elidel για μικρής έκτασης τοπική χρήση και flenazole αν έχω κάποια ισχυρή έξαρση μεγάλης έκτασης. δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. από σαμπουάν δεν λέει να ξεκολλήσει από το fungoral κι εγώ δεν το θέλω καθόλου. Ξαναγύρισα στο bioderma ds που ήταν αξιόλογο. το vichy που σου πρότεινε το είχα πάρει κι εγώ. δεν τρελάθηκα αλλά σίγουρα ηρέμησε φαγούρα κλπ.
  10. και γιατί δεν βάζεις κρέμα daktarin? που μπορείς να την βάλεις πιο συγκεκριμένα στο σημείο που θες;
  • Δημιουργία νέου...