Προς το περιεχόμενο

logical insane

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με logical insane

  • Ημερομηνία γέννησης 09/07/1989

Ιστοσελίδα

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

618 προβολές προφίλ

logical insane's Achievements

  1. Η εμπειρία μου, παλιό σπίτι, έπεφτε το ρελέ τυχαία, από τότε που το εγκαταστήσαμε (γιατί παλιά δεν είχε). Έπεφτε ακόμα και όταν δεν δούλευε σχεδόν τίποτα, ήρθε ηλεκτρολόγος μου άλλαξε ρελέ, τίποτα μετά από 2-3 βδομάδες ξανά μέχρι που έπεφτε συνέχεια, ξέρω ότι το δίκτυο είναι παλιό άρα πιθανές μικροδιαρροες μπορεί να υπήρχαν.Οταν ανεβοκατεβαζα πάνω από 10φορες τι μέρα το ρελέ γινόταν πιο ευαίσθητο. Πράγματα που επηρέαζαν σύμφωνα με όλα όσα μάζεψα από φόρουμ,YouTube και διασταύρωση με ηλεκτρολόγο είναι 1.Συσκευες ινβερτερ στο ξεκίνημα μπορεί να έχουν ; επιστροφή; (Πράγμα που παρατήρησα με το ψυγείο το οποίο όταν πήγαινε να ξεκινήσει το βράδυ όταν δεν δούλευε τίποτε άλλο.)και τα κλιματιστικά 2.Υγρασια στον απορροφητήρα ή διαρροή στην κουζίνα (το έλεγξε ο ηλεκτρολόγος για την κουζίνα όλα καλά) 3.λαμπες led (είχα πάρει από το lidl ) κάτι μου εξηγούσε ο ηλεκτρολόγος ότι μπορεί να το αισθανετε σαν διαρροή ακόμη και κλειστές.Τις άλλαξα δεν άλλαξε το πρόβλημα. 4.Θεμα γείωσης που παλιά την συνέδεαν κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και αν έχει γίνει ανακαίνιση είναι απλά στον αέρα η στην χειρότερη την έχουν κόψει και δεν έχεις γείωση. Και τώρα η κάθαρσις, Τα ρελέ ήταν όλα μάρκας gacia (σύνολο 3) που αλλάχτηκαν τα οποία γινόντουσαν όλο και πιο ευαίσθητα όσο περισσότερο έπεφταν και στο τέλος είπα στον ηλεκτρολόγο να βάλουμε άλλη εταιρεία μου είπε δεν παίζει ρόλο.Πηρα τον πιο απλό ΑΒΒ Το έβαλε απλά κράτησε 2 μήνες χωρίς να πέφτει ενώ τα gacia 1-2 εβδομάδες. Πήγα πήρα Schneider το έβαλε άλλος και δεν έχει πέσει ξανά. Έβαλα τις ίδιες λάμπες, όλα καλά 3 αιρκοντίσιον,1 ψυγείο ινβερτερ,smart πρίζες,router, σκούπα ρομπότ όλα καλά. Ετσουξε η τιμή του ρελέ σε σχέση με τις άλλες μάρκες αλλά νομίζω ότι πληρώνεις παίρνεις. Ξέρω ότι αν είχα τα χρήματα και κάποιος την όρεξη θα έπρεπε να έρθει να κοιτάξει με ειδικά εργαλεία μετρητές την κάθε παροχή και πρίζα. Υ.Γ μαζί με τον πίνακα είχαμε αλλάξει και πρίζες εξ αρχής. Το ταξίδι αυτό κράτησε 2 χρόνια με συγκινήσεις, Ιησούδες και της μητέρες τους μετά τα μεσάνυχτα και το ιδιαίτερο preparedness να έχω φακό στο κομοδίνο.
  2. Κάνε και μια προσπάθεια να ρωτήσεις φαρμακείο ή διαγνωστικό κέντρο αν μιλάμε για εξετάσεις.
  3. logical insane

    Roborock s5 Max

    Για να μην σε μπερδεύω, καθάρισε με μπατονετα τους αισθητήρες αλλά και τα δύο μετταλικα από κάτω μήπως κάτι τρέχει με αυτά αστην κοντά στη βάση και πάτα το κουμπί home.Μου ακούγονται πολύ περίεργα όλα αυτά και δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω αλλιώς,ψάχνω στο YouTube κάποιοι γράφουν να την αφήσεις να ξεφορτισει τελείως και μετά στη βάση.. Κοίτα τα σχόλια εδώ https://youtu.be/kxZBHyRK27o Δες και τις οδηγίες για το factory reset στο YouTube μήπως δεν θέλει πάνω στη βάση.
  4. logical insane

    Roborock s5 Max

    1ον Το λαμπάκι στη βάση ανάβει? 2ον όταν το ακουμπάς στη βάση φορτίζει? 3ον reset την κάνεις ενώ είναι στη βάση?
  5. Μήπως σέρνεται τίποτα από κάτω καμμια εξάτμιση?Αν δεν είναι ρουλεμάν, τότε κοίτα και τα φρένα σου μήπως μαγκωνουν τα ταμπούρα ή έχουν τπτ τα δισκόφρενα, τέλος δες και τον θόλο του τροχού μήπως κάνα πλαστικό κουνιέται και βρίσκει όποτε κουνιέται.Σε αναμονή για την επίλυση του γρίφου, καλή δύναμη!
  6. logical insane

    Roborock s5 Max

    Καλησπέρα, κάτοχος αρκετό καιρό τώρα και μένα μου κάνε κάτι κουλά και έπρεπε να ξανακάνω χαρτογράφηση.Δες πρώτον αν θέλει update η εφαρμογή και μετά το firmware της σκούπας.Μήπως δεν την αφήνεις ήσυχη να κάνει όλα τα update μετά το factory reset?
  7. Καλησπέρα σας, η γυναίκα μου στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της διεξαγει μια έρευνα που στοχεύει σε επαγγελματίες υγείας με τίτλο "Στάσεις Επαγγελματιών Υγείας απέναντι στη Λειτουργία Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης Ναρκωτικών" για το μεταπτυχιακό της που σχετίζεται με τις εξαρτήσεις . Η έρευνα είναι ανώνυμη, ηλεκτρονικά μεσω google forms και μπορεί να συμπληρωθεί και απο το κινητό . Σας προσκαλώ λοιπόν να συμμετέχετε αλλά και αν θέλετε να κοινοποιήσετε σε όσους επαγγελματίες υγείας γνωρίζετε. Παρακάτω κοινοποιώ το link.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων! https://forms.gle/9ei7f9EWwJ1iskVs7
  8. Φτάσαμε ήδη στην εποχή που οι σφαίρες ακόμα και κατευθυνόμενες είναι απαρχαιωμένος τρόπος πολέμου. Αν είναι να φάνε κάποιον θα τον φάνε,υπάρχουν πολλά κατευθυνόμενα αυτές τις μέρες...Άρα,τεχνολογικά μόνο, είναι μία εξέλιξη,αν είναι να αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για την ανθρωπότητα,το χουμε ήδη χαμένο το παιχνίδι.. Και ήδη σκέφτομαι να αρχίσουν να λένε για λιγότερους θανάτους αμάχων από πυρά...χάριν της τεχνολογίας αυτής..
  9. http://www.e-shop.gr/panasonic-sc-btt405-p-PER.703728199Ε στο σκρουτζ 248Ε http://www.e-shop.gr/philips-htb3520g-51-3d-blu-ray-home-theater-p-PER.703567 199Εστο σκρουτζ 249Ε Αξίζει ή επειδή έχω lg tv να πάω σε αυτό? http://www.skroutz.gr/s/4774889/LG-BH6440P.html228Ε?
  10. logical insane

    Aγορά Home Cinema 5,1

    καλησπέρα αν και δεν έχει απαντήσει κανένας, ήρθα και γω στη θέση σου και αμφιταλαντευομαι σε 2-3 μοντέλα- μάρκες για home cinema 5.1. Τελικά kisto τι αποφάσισες? Εγω έχω υποψιν αυτα: http://www.skroutz.gr/s/3274580/Sony-BDV-E2100.html http://www.skroutz.gr/s/4774889/LG-BH6440P.html http://www.skroutz.gr/s/5243950/Philips-HTB3520G.html http://www.skroutz.gr/s/4963068/Panasonic-SC-BTT405.html Υπάρχει κάποιος άλλος να προτείνει κατι εώς 300Ε?
  11. Επίσης η απάντηση στην ερώτηση :-Τι έχεις ? -Τίποτα... Και μετά άντε να ξυπνήσεις τον Πουαρο,τον Σέρλοκ,την Νικολουλη και τον Χαρδαβελα μέσα σου για να το βρεις...
  12. Πρασινος lvl 6 και κάτι ψιλά
  13. Ωπ,ναι το παραδέχομαι το badge,αλλά και το γεγονός ότι βλέπω 58 invites και τα χω να τα κάνω τι ?
  14. Για να παίξεις θες invite,όχι για το κατέβασμα. έχω 58 να στείλω
  • Δημιουργία νέου...