Προς το περιεχόμενο

sgerolio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.122 προβολές προφίλ

sgerolio's Achievements

  1. Σε mbp του 14 είχα πολύ υψηλά thermals με τον chrome και ακουγοντουσαν τα ανεμιστηράκια. Από τότε που άλλαξα σε edge έχω ησυχάσει.
  2. sgerolio

    Απορία με Excel

    Καλημέρα, Έχω μια λίστα (όχι πίνακα) με 20 ονόματα σε 20 κελιά. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ αυτόματα να εμφανίσω αυτά τα ονόματα, πλην 5 που θα εμφανίζονται σε διαφορετικά κελιά, σε διπλάνη στήλη το ένα κάτω από το άλλο? Τα ονόματα αλλάζουν συχνά γι΄ αυτό ψάχνω μια αυτοματοποιημένη μέθοδο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με lenovo Ελλάδας τελικά και μου είπα το ίδιο πράγμα που έγραψες και συ. Μου λένε, εσύ έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύση απο την ημερομηνία αγοράς με το παραστατικό αγοράς. Τους είπα και για το backlight bleeding, και μου έρχεται σήμερα κούριερ να το παραλάβει, για επισκευή όπως με ενημέρωσε και σε περίπτωση που χρήζει αντικατάστασης, θα αντικατασταθεί. Προς το παρόν, πολύ καλή εμπειρία απο το after sales service της lenovo. Θα ενημερώσω για την κατάληξη του θέματος!
  4. Καλησπέρα, Αγόρασα μέσα στην βδομάδα και άνοιξα για πρώτη φορά σήμερα (18/03/2017) το Site: λάπτοπ του τίτλου. Εγκατέστησα Windows 10 και παρατήρησα έντονο backlight bleeding στην κάτω δεξιά γωνία τόσο στο οριζόντιο όσο και στο κατακόρυφο besel. Επίσης μπήκα στο σαιτ της lenovo και αφού εβαλα το S/N μου έβγαλε οτι εγγύηση έχει μέχρι 14/12/2018. Εφόσον το άνοιξα σήμερα το λάπτοπ και έχει 2 χρόνια εγγύηση δεν θα έπρεπε να λεει κάποια ημερομηνία κοντά σε 03/2019; Δευτέρα πρωί επικοινωνώ με Lenovo και τους αναφέρω το θέμα της εγγύησης ή κατευθείαν με το κατάστημα για επιστροφή προϊόντος; Σας ευχαριστώ εκ των προτερών για τις απαντήσεις σας
  5. sgerolio

    Επισκευή οθόνης iphone 6s

    Μαλλον κατι τετοιο θα παιχθει. Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!
  6. sgerolio

    Επισκευή οθόνης iphone 6s

    Αντικατασταση συσκευης απο ποιον? Η τιμη των 240ε που αναφερω ειναι η τιμη που εχουν τα περισσοτερα σιτε που βρηκα απο γοογλε.
  7. Ψαχνω για καποιο μαγαζι ή και ιδιωτη για επισκευη οθονης iphone 6s. Εχετε να μου προτεινετε καποιον απο το φορουμ ή γενικοτερα καποιο καλο σιτε (που δεν θα χρειαστει να πληρωσω 240ε). Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Καλησπερα Πηγα να κανω μια ακριβη αγορα απο εebay για 1210gbp(περιπου 1540ε) το οποιο ηταν το τελικο ποσο που μου εβγαζε το ebay.Ωστοσο στην καρτελα του paypal, διπλα απο το αριθμο της καρτας μου εδειχνε χρεωση 1610ε, διαφορα δλδ 70ε. Απο οτι καταλαβα η διαφορα αυτην οφειλεται στην μετατροπη συναλλαγματος, καθως αγοραζω κατι σε λιρες και πληρωνω σε ευρω. Αν επιλεξω την μετατροπη συναλλαγματος να γινει απο την τραπεζα(πειραιως) η προμηθεια ειναι της ταξης του 2% το οποιο βγαινει τελικα πιο οικονομικο. Δεν ξερω ομως τι ισοτιμιες χρησιμοποιουν το paypal και τι η τραπεζα. Εν τελη,με συμφερει να κανει την μετατροπη η τραπεζα η το paypal? Και αν επιλεξω την τραπεζα τι θα με χρεωση το paypal για την συναλλαγη(προμηθεια,φορος,κτλ.) Ευχαριστω
  9. σε αυτα εχω καταληξει και εγω. ποιο απο τα δυο θα επελεγες? θα τα χρησιμοποιω κυριως για μουσικη τα ηχεια.
  10. καμια προταση για bluetooth ηχεια(η οτιδηποτε χωρις καλωδιο) μεχρι 50ευρω?
  • Δημιουργία νέου...