Προς το περιεχόμενο

obi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    613
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

obi's Achievements

  1. Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα ότι τα τωρινά "windows mobile" - 10 - δεν είναι συμβατά με τα "windows phone"; Ας μη λέμε ότι να 'ναι. Τα Windows 10 mobile κρατούν backwards compatibility, όσον αφορά τα apps αλλά και όσον αφορά τις WP8 συσκευές. Αν δεν έχεις ακούσει ήδη κάποιοι τα δοκιμάζουν σε Technical Preview στα τωρινά "windows phone". Για τα οποία WP θυμίζω έχει γνωστοποιηθεί πως το σύνολο των WP8 Lumia (και όχι μόνο) θα αναβαθμιστούν σε Windows 10. Μέχρι κι οι πρώτες WP8 συσκευές που κυκλοφόρησαν το 2012 και ήδη είναι αρκετά παλιές για τα δεδομένα της αγοράς.
  2. H Microsoft δεν το έκρυψε ότι θέλει τα Windows 10 να μπουν παντού, αυτό ακριβώς στοχεύει να κάνει. Από κει και πέρα, για PC έχει 4 εκδόσεις: Home, Pro, Enterprise, Education για smartphone 2 εκδόσεις: Mobile, Mobile Enterprise ΙοΤ 3 εκδόσεις Στα Windows 7 μόνο για PC είχε δύο παραπάνω εκδόσεις (Home Basic, Home Premium, Professional Business, Enterprise, Ultimate) και παραλλαγές (πχ με/χωρίς WMC, με/χωρίς WMP κλπ). Χώρια τα embedded κλπ κλπ. Χώρια τα τότε Windows Mobile. Περίπου έτσι και τα Vista. Άρα δεν το λες και έξω από τα νερά τους.
  3. Το μοντέλο Wikipedia το βλέπεις και στη φωτό του άρθρου. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ανοίγει το review στους χρήστες.
  4. Πραγματικά εντυπωσιακή η προχειρότητα. Από ένα κλειστό μοντέλο, πήγαν να κάνουν ένα μοντέλο Wikipedia, με τη γνωστή εγκυρότητα της Wikipedia, και μάλιστα χωρίς επιτήρηση.
  5. Δε λειτουργούν έτσι τα updates. Αν δεν υπάρχει το σχετικό hw, απλά δεν εμφανίζεται η σχετική δυνατότητα. Απλά φαίνεται δεν έχει διαθέσει η Microsoft το σχετικό update για αναβάθμιση των υπαρχόντων gdr2.
  6. Μόλις εγκατέστησα το 8.1 gdr2. Επιβεβαιώνεται η γνωστή διαδικασία αναβάθμισης μέσω Technical preview, σε Lumia 820.
  7. Αντί να τρολάρουμε θα μπορούσαμε να γίνουμε ουσιαστικοί και να βοηθήσουμε το παιδί. Εκτός αν δε θέλουμε ή δε μπορούμε να βοηθήσουμε, οπότε πάλι ας μην τρολάρουμε. Λοιπόν κοιτάς στη σελίδα http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ βάσει ποιάς χωρας και ποιού παρόχου είναι το κινητό σου για να βεβαιωθείς ότι είναι διαθέσιμη η Denim για το δικό σου 1020 από τη στιγμή που είναι διαθέσιμη η Denim πας Ρυθμίσεις>ενημέρωση τηλεφώνου και ακολουθείς τη διαδικασία όπως προβλέπεται (καλού κακού ενεργοποείς και τις αυτόματες ενημερώσεις) http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia1020/softwareupdate/ http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia1020/faq/?action=singleTopic&topic=FA142844&category=softwareupdateanddownload https://www.youtube.com/watch?v=_mb79AJ4SWY * Πρόσεχε, πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα για τον παρακάτω λόγο: http://www.neowin.net/news/why-your-lumia-wont-update-to-denim-even-though-its-available-to-you αν στο παρελθόν είχε τύχει να εγκαταστήσεις το app Preview for Developer, το απενεργοποείς ή και το απεγκαθιστάς πρώτα και ξαναδοκιμάζεις να αναβαθμίσεις αν πάλι δεν αναβαθμίζει, το πιθανότερο είναι μάλλον ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Luima software recovery tool στον υπολογιστή http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 προκειμένου να επαναφέρεις το κινητό στην αρχική κατάσταση και κατόπιν να το αναβαθμίσεις αλλά προσοχή, στην τελευταία περίπτωση πρέπει να κρατήσεις αντίγραφο από τα αρχεία σου γιατί σβήνονται τα πάντα στο κινητό
  8. Εγώ πάλι έχω την αντίθετη εμπειρία κι αυτό γιατί τα 8.0 επέτρεπαν σε λιγότερες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο. Με την ευκαιρία, όταν το tile δείχνει ότι κόλλησε τσεκάρουμε πόσες εφαρμογές θέλουμε να τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να είναι οι λιγότερες δυνατές και ανοίγουμε μια φορά κάθε δυο βδομάδες το app για να μην πέσει σε αδράνεια.
  9. Πάει ήδη πολύς καιρός που έχει βγει το Denim για το 1020. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
  10. obi

    Windows Phone 8.1 GDR2

    To insider είναι για preview upgrade-update στα Windows 10 mobile. Προς το παρόν διανέμει alpha εκδόσεις του λειτουργικού. To preview for developers είναι για preview update των Windows Phone 8/8.1 . Διανέμει μάλλον rtm εκδόσεις του λειτουργικού.
  11. Στο δικό μου δεν έχω πρόβλημα με τις εισερχόμενες από το Skype. Και στην glance screen μου δείχνει και τις αναπάντητες του Skype.
  12. Το Σεπτέμβρη δε θα έρθει η mobile έκδοση των Windows 10. Θα αργήσει κάποιους μήνες ωσότου να είναι έτοιμη στα κινητά. Το δε update 2 των WP8.1 ήταν έτοιμο εδώ και πολλούς μήνες. Το αν θα το πάρουν 1-2 ή περισσότερα μοντέλα, επίσημα ή και μέσω developer preview, μένει να φανεί στην πορεία. Προς το παρόν, το gdr2 ορισμένοι χρήστες - μη επίσημα υποστηριζόμενων μοντέλων αλλά και μέσω hack - το πήραν ανεπίσημα αλλά πλήρες και λειτουργικό μέσω του insider.
  13. Είναι θέμα γραφιστικής, από επιλογή. Δεν είχε ποτέ το νόημα να χωρά ολόκληρη η λέξη με το μεγάλο font σε μια οθόνη. Η λέξη εμφανίζεται κατά συνέχεια ολόκληρη στις pivot screens με ένα ωραιότατο εφεδάκι. Προσωπικά στην πράξη δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη χρήση. Περισσότερο που το παρατηρούν οι άλλοι που δεν το χρησιμοποιούν, το ακούω κι εγώ. Ας πούμε κατ' αντιστοιχία σε θέματα εμφάνισης, και το iPhone έχει τεράστια bezels πάνω-κάτω από την οθόνη, αλλά για την Apple είναι εσκεμμένο και δηλώνει συμμετρία.
  14. obi

    Power Bank Xiaomi 10400mAh 15,9€

    Για να σε προστατέψει το έκανε, επειδή πρόλαβες την 'προσφορά'. Ε ρε καταγγελίες που θέλουνε ορισμένοι. Δεν είναι δυνατό να λειτουργεί έτσι το εμπόριο. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να μάθουν τους κανόνες. Αλήθεια η Xiaomi στην Ελλάδα έχει νομικό ή νόμιμο εκπρόσωπο;
  • Δημιουργία νέου...