Προς το περιεχόμενο

engelo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    176
  • ΜΕΛΟΣ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    tesla.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Piraeus
  • Ενδιαφέροντα
    TechV

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.979 προβολές προφίλ

engelo's Achievements

  1. https://www.caraudio24.de/Elektromobilitaet/Ladegeraet/Blaupunkt-P1PM2T2-tragbares-Ladegeraet-fuer-Elektrofahrzeug-37-kW-16-A-1-phasig-Typ-2-8-m::43552.html Μονοφασικός.. Έχει και τριφασικό ΠΡΟΣΟΧΗ με ΠΡΟΣTΑΣΙΑ ΡΕΛΕ DC TYPE B !!!!
  2. 5 χρόνια ηλεκτροκίνητος: 1 χρόνο Nissan Leaf 24kWh 1χρόνο Kona electric 64kWh 3χρόνια Tesla Model 3 LR, με το που ήρθε η Tesla Ελλάδα. Αδιάφορη η απόσβεση, το ευχαριστιέμαι κάθε μερα. Ο λόγος που θα το δώσω είναι για να πάρω το ΕΠΟΜΕΝΟ model Y.- Α .. το ξέχασα, εχω βάλει Φ/Β και φορτίζω ΔΩΡΕΑΝ το αυτοκίνητο...
  3. Α ωραία, θέσει στο δρόμο ?! δεν επιτρέπεται.
  4. Καλημέρα σας, κάτοχος 3 ηλεκτρικών οχημάτων από το 2019 εχω γυρίσει μόνο σε ηλεκτρικά. 1. Tesla M3 LR δικό μου για τα ταξίδια και καθημερινή χρήση και ταξίδια. (Αντικατέστησε C-HR) 2. Fiat 500e της συζύγου αποκλειστικά για χρήση μεσα στην Αττική. (Αντικατέστησε Toyota iQ) 3. Renault Twizy για χρήση στο εξοχικό. Απώλειες κλπ είναι αδιάφορες γιατι υπάρχουν Φ/Β και στο σπίτι και στο εξοχικό. Οπως είναι φυσικό είμαι αυτόνομος 90% σπίτι και 100% στο εξοχικό. Πάντα αναφέρω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη. - Αν είστε Αθήνα πρέπει να λυσετε το θέμα της φόρτισης. Αν δεν έχετε θέση στάθμευσης δεν υπάρχει λόγος για ηλεκτρικό. - Αλλο ενα θέμα είναι αν είστε πωλητές και κάνετε ταξίδια, εκεί το ξεχνάτε. Αν και νομίζω θα υπάρξει πίεση απο τις εταιρίες γιατι ήδη εκεί που εργάζομαι αγοράζουν 3 αμιγώς ηλεκτρικά. Βλέπετε υπάρχει τεράστιο κέρδος σχετικά με τις αποσβέσεις κλπ. Επίσης έχουμε φορτιστές οπότε οι εντός αττικής επισκέψεις θα είναι αποκλειστικά με EV. Τέλος υπάρχει και το ESG* -Τέλος το μεγαλύτερο θέμα είναι το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Μόλις πέσουν οι τιμές τέλος. Η αποδοχή θα είναι τεράστια. *Ο όρος ESG (Environmental, Social, Governance) αναφέρεται στους 3 βασικούς παράγοντες μέτρησης των ηθικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων μιας επένδυσης σε μια επιχείρηση: Τα περιβαλλοντικά κριτήρια εξετάζουν την απόδοση μιας εταιρείας όσον αφορά τη διαχείριση της φύσης και του περιβάλλοντος.
  5. Εχουν ξεκινήσει και στο εξωτερικό μπαλκονοφωτοβολταικά...
  6. Ναι αλλά τα λεφτάκια δεν θα πηγαίναν στους παρόχους...
  7. Βγάζει λάθος, δεν ειναι διαθέσιμη προσωρινά.. (μεταβίβαση)
  8. Για μαλλί δεν το βλέπω....
  9. Μόνο ρεύμα.... Παραγωγός ο ίδιος... Λολ το δυσκολο είναι να φορτίσεις το Smart, το Tesla φορτίζει αέρα.
  10. Αυτό είναι ένα app σε raspberry pi, για να κανείς monitor τον inverter των φωτοβολταϊκών
  • Δημιουργία νέου...