Προς το περιεχόμενο

Pontos4ever

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Pontos4ever's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Pontos4ever

    GPS σε Lenovo S750!!!

    Θεωρώ ότι το ψηλόέλυσα με την βοήθεια του my phone.gr αλλά ευχαριστώ πολύ. Θα το έχω υπ' όψιν αν μου κάνει προβλήματα στο μέλλον. Εξάλλου εγκατέστησα και το sygic και το gps λοκάρει ποιό γρήγορα με την βοήθεια του Faster Gps app.
  2. Pontos4ever

    GPS σε Lenovo S750!!!

    Γειά σας, Αγόρασα ένα κινητό Lenovo S750 από το E-bay. Το κινητό ήρθε ROOT και με εγκατεστημένες εφαρμογές όπως Root Explorer και SuperUser. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου το μόνο θέμα το οποίο με εκνευρίζει είναι ότι όταν ανοίγει κάποιες φορές βγάζει την ένδειξη gapps stopped working ή κάτι τέτοιο χωρίς να επηρεάζει κάτι ιδιαίτερα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ενεργοποιώντας το GPS αργεί πάρα πολύ να βρεί τοποθεσία και να κλειδώσει, επιτρέψω να χρησιμοποιήσει τα ασύρματα δίκτυα συνδέεται σχεδόν κατευθείαν και μετά δουλεύει κανονικά. Μήπως κάποιος που έχει αυτό το κινητό έχει κάποια λύση; Δοκίμασα να εφαρμόσω διάφορες λύσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο χωρίς όμως αποτέλεσμα.
  3. Είμαι λίγο nOOOOOb σε τέτοια θέματα στο καινούργιο κινητό που αγόρασα πάντως το LENOVO S750, όταν έρθει θα φύγει root κατευθείαν και θα κρατήσω το LG για αναπληρωματικό στην τσάντα της δουλειάς για όταν τελειώνει η μπαταρία!!!!
  4. Pontos4ever

    Vcard Reader and Converter!

    Ανοίγει μόνο την πρώτη αλφαβητικά αποθηκευμένη επαφή και δεν μπορείς να περιηγηθείς στις υπόλοιπες δυστυχώς.
  5. Τελικά έκανα root και αναβάθμιση με το cyanogenmod9 και αναβάθμισα το κινητο από android 2.3.6 σε android 4.0.4 ICS και από κει που σερνόταν πάει σε σχέση με πρίν σφαίρα αν και δεν έχω Ραδιόφωνο και ανοικτή ακρόαση! Ευχαριστώ πάντως!
  6. Pontos4ever

    Vcard Reader and Converter!

    Γειά σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει freeware πρόγραμμα το οποίο μπορεί να διαβάζει vcard αρχείο ή .vcf και να εξάγει τα δεδομένα σε μορφή MS excell; Ευχαριστώ!!!
  7. Pontos4ever

    Factory Code for NOKIA 1280!

    Ναι η αλήθεια είναι πέρασα και εγώ από το στάδιο αυτό αλλά τπτ δεν δούλεψε! Δεν θα πόσταρα εδώ αν είχα λύση από το προηγούμενο ψάξιμο στο google!
  8. Pontos4ever

    Factory Code for NOKIA 1280!

    Γειά σας έχω ένα ΝΟΚΙΑ 1280 για το οποίο είχα θέση ρύθμιση να κλείδωνει με κωδικό εργοστασίου όταν αλλάζει η κάρτα SIM βέβαια άλαξα κάρτα SIM και πέταξα την παλαιά και έτσι όταν μπω μου ζητάει τον εργοστασιακό κωδικό τον οποίο είχα αλλάξει. Το ερώτημα είναι μπορώ να το ξεκλειδώσω μή έχοντας τον εργοστασιακό κωδικό αλλά και την παλαιά κάρτα SIM και αν ναι πως;
  9. Γεία σας, Το 2013 αγόρασα ένα κινητό LG L3 E400 από κατάστημα της COSMOTE. Ακόμα έχω αυτό το κινητό λειτουργεί κανονικά αλλά έχει επιβραδύνει αισθητά το χρόνο έναρξης του από κατάσταση απενεργοποίσης και αργεί πάρα πόλυ να ανοίξει και να λειτουργήσει applications καθώς και πολλές φορές άμα το ζορίσω μου πετάει αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογής και πολλές φορές εφαρμογών του λογισμικού android που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Σκέφτομαι να το επαναφέρω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και να επιστρέψει στην προηγούμενη του κατάσταση, δηλαδή όπως το πήρα από το κουτί του. Τα ερώτηματα μου είναι: α) Αξίζει, θα δώ διαφορά; β) Θα έχω πρόβλημα μετα την επαναφορά όσον αφορά το σύστημα του τηλέφωνου; γ) Θα έχω πρόβλημα με τυχόν ρυθμίσεις που πιθανόν να έχει κάνει η COSMOTE στο τηλέφωνο; Ο παρακάτω σύνδεσμος είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού μου: Site: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_e400-4461.php Ευχαριστώ έστω και αν το αναγνώσατε.
  10. Φίλε το θέμα είναι το εξής είναι δυνατόν το πληκτρολόγιο να δουλευει μόνο με συγκεκριμένες γλώσσες?
  11. Γειά σας, Θέλω να ρωτήσω το εξής έχω το ένα tablet FERGUSON REGENT 7: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904282 και αγόρασα ένα πλητρολόγιο - θήκη το: http://www.ebay.com/itm/310779328110?var=610216499398&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 τα σύνδεσα αυτά τα δύο και δουλεύουν κανονικά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πατώντας shift+alt η γλώσσα δεν αλλάζει και δεν μπαίνουν τα Ελληνικά. To λογισμικό του tablet είναι Android 4.1 και χρησιμοποιώ για να επεξεργαστώ κείμενα τα προγράμματα Olive Office και Kingston Office. Γιατί δεν μπορώ να γράψω στα Ελληνικά;
  • Δημιουργία νέου...