Προς το περιεχόμενο

dim90

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

823 προβολές προφίλ

dim90's Achievements

  1. dim90

    Honor MagicBook 14

    Είμαι κάτοχος μιας εβδομάδας του magicbook,επιβεβαιώνω πως έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.
  2. dim90

    Fortitude

    12 επεισοδια εχει η πρωτη
  3. dim90

    Lg g2 η lg g3?

    Φίλε darksider13,μια χαρά ίδιες κάμερες έχουν,όποιος θέλει μπορεί να δεί το συγκριτικό που έκανε ο demo2411 στο myphone.Επίσης πέρα από ότι το g2 είναι σφαιράτο ενώ το g3 λαγγάρει (σου φαίνεται οτι δεν λαγγάρει,άμα τα βάλεις δίπλα δίπλα θα καταλάβεις),και η οθόνη είναι καλύτερη,με πιο ζωντανά χρώματα απέναντι στην ξεθωριασμένη του g3 και με μεγαλύτερη φωτεινότητα,η οποία δεν πέφτει λόγω θερμοκρασίας. Φίλε marioselsa,σούπερ το g4 αλλά αυτονομία g2 δεν θα δει ποτέ,μην υπερβάλουμε
  4. dim90

    LG G2 vs LG G3 (τιμή)

    Να πώ και εγώ άλλη μια φορά γιατί θεωρώ πως το g2 είναι καλύτερο από το g3?Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος.Εχει ξαναγίνει το g2 vs g3 ένα εκατομμύριο φορές.Ο καθένας έχει την άποψη του.Τσάμπα συνεχίζεται η συζήτηση.
  5. dim90

    πρόβλημα με g2

    Από τη στιγμή που από την LG το έβγαλαν εκτός εγγύησης, δεν νομίζω οτι έχει ελπίδες.
  6. dim90

    Ανεπαρκής μνήμη RAM iPhone 6

    Φίλε μου δεν γεμίζει έτσι με μερικές σελίδες 1 γιγα ραμ. Οκ μερικοί φίλοι ήταν απλά υπερβολικοι. Αν δοκιμάσεις ενώ έχεις ανοιχτές όλες αυτές τις σελίδες να ανοίξεις και 4-5 εφαρμογές, κανένα παιχνίδι και να ανοίξεις και την κάμερα, μετά θα έχεις reload. Εκεί τα τηλέφωνα με 3 γιγα ραμ υπερτερουν ξεκάθαρα.
  7. Μηπως έχεις ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία πχ χρήση με γάντια που κάνει την οθόνη υπερευαίσθητη?
  8. Συμφωνω και εγώ με τον φίλο,μην κοιτάς καν φωτογραφικές σε αυτά τα λεφτά γιατί θα τα κλαίς.Το κινητό σου (αναλόγως και πιο έχεις) πιθανόν να τραβάει παρόμοιες φώτο ή και καλύτερες.
  9. Είναι το μοτο γ αδιάβροχο?
  10. Φαντάζομαι κάποιες μηχανές στο μέλλον θα τρέχουν android,οπότε θα τρέχουν τα πάντα.
  11. dim90

    benchmark galaxy s4 i9506

    Μην κολλάς στα νούμερα,τα benchmarks είναι κυρίως για να να έχεις μια ιδέα πάνω κάτω για τις δυνατότητες της συσκευής σου.To user experience μετράει περισσότερο.
  12. dim90

    smartphone εως 200 ευρω

    Lg g3s προτείνω εγώ
  13. dim90

    Smartphone μεχρι 300 ευρω

    Μια χαρά εγγύηση έχει το 32αρι.Άς μην είμαστε κάθετοι σε θέματα που δεν γνωρίζουμε.
  14. dim90

    lg g3s η lg g2?

    Δεν είπα ότι είναι καλύτερο,απλά ότι υπερέχει σε κάποιους τομείς,το οποίο δεν είναι και λίγο πράγμα προηγούμενη ναυαρχίδα.Πάντως αν είχα εγώ ένα g3 εδώ εύκαιρο,όπως είπες εσύ ότι έχεις,θα το έκανα.Όσων αφορά τα benchmarks ποσταρα χθες 2 φωτογραφίες,μια quadrant που βγάζει 21900 και μια αντουτου που βγάζει 42000,αλλά μου φάνηκε επιθετικό και τις διεγραψα.Άμα θες τις ξαναποσταρω μιας και δίνεις τόσο βάση σε αυτά.
  15. dim90

    lg g3s η lg g2?

    Εγώ το ζ2 το σύγκρινα με το g3 το 16αρι,το οποίο έχω πιάσει στα χέρια μου,αλλιώς δεν θα πεταγόμουνα έτσι ξεκάρφωτος.Το 32αρι μπορεί να ρολλάρει καλύτερα δεν ξέρω,πάντως το 16αρι είναι αισθητά πιο αργό από το g2.Τώρα για το φλας,το δέχομαι. Μιας και είμαι και μέλος στο myphone,όντως πολλοί χρήστες αναφέρουν οτι τα ''προβλήματα'' του λογισμικού δεν υπάρχουν πια,αλλά αυτο με τις ρωγμες υφίσταται. Πάντως μιας και έχεις στο περιβάλλον σου g2 θα μπορουσες να τραβήξεις ενα βίντεο παρόμοιο με ,για να πείσεις και εμένα και όποιον άλλο πιστεύει οτι το g3 είναι αργό.
  • Δημιουργία νέου...