Προς το περιεχόμενο

Canvas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    85
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.198 προβολές προφίλ

Canvas's Achievements

  1. Canvas

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ερώτηση: Όταν ψήνω σουβλάκια, το ξυλάκι/καλαμάκι γίνεται κάρβουνο. Πως το αποφεύγετε αυτό? Δεν ειναι ωραίο οπτικά, ενω και χρηστικά είναι σπαστικο, αφού θρυματιζεται. Προσοχη, το κρέας δεν το καιω, μια χαρα βγαίνει. Τι κανω λάθος?
  2. Τhanks, αλλά είναι περισσότερο για dev αυτό , μεχρι και troubleshooting έχει. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι πιο business oriented..
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε υπόψιν σειρά πιστοποιήσεων στο IoT. Αρχικά δεν ενδιαφερόμουν τόσο για Microsoft διότι είναι προσανατολισμένο στα προϊόντα της . (Βέβαια όσο περνάει ο καιρός εκεί καταλήγω μάλλον) Βρήκα το παρακάτω αλλά δεν μου λέει κάτι το φορέας : https://www.cloudcredential.org/certifications/internet-of-things/iotf/ Η Cisco έχει session με IoT αλλά δεν βλέπω πουθενά πιστοποίηση επ'αυτου Το scope είναι για επαγγελματική χρήση , δουλεύω sales δεν είμαι dev, αλλά αναζητώ τρόπο να νιώσω το αντικείμενο και ταυτόχρονα να επενδύσω και σε certifications. thanks!
  4. Η Actioncam του θέματος στα ΜΜ , με τιμή στα 99€ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_rollei-actioncam-430-83-40302-1195766.html Στο skroutz παίζει στα 164€ (με ιστορικά χαμηλότερη τιμή πριν από δύο μήνες στα 146€) ΥΓ. έχει και το selfie stick δώρο (της rollei), ενω΄η συσκευασία έχει εντός αδιάβροχη θήκη για χρήση underwater
  5. Το χτυπησα κ εγώ. Εψαχνα vfm 17αρι, ήρθε πανω στην ωρα και με δόσεις (έστω και εντοκες) Ακόμα δεν έχω βρει video με instructions, για να βαλω τον ssd που έχω καβατζα.
  6. Το επιβεβαιώνω και εγώ.. Πήγα από το κατάστημα και το βλέπω 1199euro. Κατάλαβα αμέσως την φάση. Τους ρωτάω επιτόπου και το επιβεβαιώνουν. Μάλιστα το συγκεκριμένο εκθεσιακό, ήταν και σε μέτρια κατάσταση (γρατσουνιές στο πλάι κτλ). Και πόσες ώρες να χουν στην πλάτη τους έτσι..;
  7. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για το feedback. Αφελής ερώτηση Νο1 : Μιλάμε δλδ για το ίδιο μοντέλο, απλά μου βρήκες τρόπο να γλιτώσω χρήματα , προσθέτοντας μόνος μου τον SSD? Αφελής ερώτηση Νο2 : Από την στιγμή που εργοστασιακά θα έρχεται με τον 1ΤΒ, όταν βάλω τον SSD, θα χρειαστεί να περάσω εκ νέου τα windows σε αυτόν και να δηλώσω ότι θα bootάρει από τον SSD? Γίνεται εύκολα αυτό; thanks again..
  8. Καλησπέρα σας. Ψάχνω 17'' με budget 850-900 max για all around χρήση. Έχω εντοπίσει αυτό Any reason για να μην το αγοράσω; Αντιπρόταση; thanks..
  9. Χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω : έχω την κάρτα σε ένα vodafone mobile hotspot και τελείωσαν τα data. Απο το my Vodafone δεν έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω τα 8g, γιατί έχει κάποια άλλα default πακέτα. Έβαλα την sim σε ένα κινητό για να στείλω το sms στο 19109 αλλά δεν την αναγνωρίζει ως έγκυρη, μην με ρωτάτε γιατί..παίζει να έχει να κάνει με αλλαγές στο apn που μου έκαναν στο κατάστημα voda για να παίξει στην φορητή συσκευή.dont know.. Καμία ιδέα;
  10. Sorry ρε παίδες, αλλά όταν μπαινεις στο site της voda, στο εν λόγω πρόγραμμα καρτοκινητης, στα πακέτα internet που αναφέρει έχει μόνο το surf & mail 100 που σου δίνει 600ΜΒ για ένα μήνα με κόστος 6€. Πώς ενεργοποιεις τα 9.5GB;
  11. Canvas

    Μετά την plasma, τι?

    Απλά ο μάστορας στο (γνωστό και μη εξαιρετέο- στη Ν. Ιωνία) service της Panasonic , με αποτρέπει από το να την επισκευάσω , διότι δεν αξίζει τα λεφτά -λέει-. Πλέον , οι LED έχουν εξαιρετική απόδοση , πολύ καλύτερη από την plasma μου -λέει-. Ήμουν εκτός αγοράς 6 χρόνια περίπου, είπα να τσεκάρω. Έτσι όπως τα βλέπω (και μου τα λέτε..) αρχίζει και γίνεται δελεαστικό το σενάριο να δώσω τα 400€ για να αντικατασταθεί η πλακέτα και να επιδιορθώσω την τηλεόραση έως ότου γίνουν πιο προσιτές οι OLED.
  12. Canvas

    Μετά την plasma, τι?

    Η απόσταση είναι : min 2m - max 3m Για να καταλάβω, προτείνεται VA panel (σε αντίθεση με IPS να υποθέσω εννοείς) σε περίπτωση που η βασική ανάγκη είναι η αναπαραγωγή ταινιών; Κρατάω τις δύο προτάσεις σου για FHD. Ερώτηση :Θα πρότεινες να πάω για entry level μοντέλο 4k ή σε πιο midrange FHD όπως αυτά που ανέφερες;
  13. Canvas

    Μετά την plasma, τι?

    Καλησπέρα everybody.. Τα τελευταία 5.5 χρόνια είμαι κάτοχος μιας Plasma Panasonic Viera TX P42U30E. Την ειχα αγορασει 600€ , στα ύστερα της σειράς, πάνω που οι μεγαλες αλυσίδες προσπαθούσαν να ξεφορτωθούν την "ξεπερασμένη" τεχνολογία,για να μοσχοπουλησουν τις φρέσκιες led. Απίστευτα ικανοποιημένος από το μαύρο της και την απόδοση της γενικότερα στην θέαση ταινιών. Το θέμα είναι ότι η tv είναι εδώ κ ένα μήνα στο γνωστό σέρβις της panasonic και τα νέα δεν είναι και πολύ καλά..(red light χωρίς εικόνα κτλ). Το θέμα είναι ότι απέχω από την αγορά της τηλεόρασης εδώ κ έξι περίπου χρόνια. Σε 43-46 ιντσες και σε απόδοση μαύρου εφαμιλλου μιας plasma , που κοιταω; Δεν επιθυμώ να δώσω πάνω από 700€ και η βασική της χρήση είναι movies. Thanks guys..
  14. Εγώ που έβαλα παραγγελία την Τετάρτη,έχω λάβει μήνυμα ότι έχει φυγει από αποθήκη το tablet. Λογικά σε δύο εβδομάδες θα με καλέσουν στο κατάστημα να το παραλαβω.
  15. Το 32αρι διαθέσιμο ξανά παίδες. Χτύπησα ενα
  • Δημιουργία νέου...