Προς το περιεχόμενο

Makis38

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    953
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.191 προβολές προφίλ

Makis38's Achievements

  1. Όχι. 74 περίπου ώρες θέλει, καλά λέει ο φίλος. 24,000,000,000/90,000= 266,666 δευτερόλεπτα, άρα 74 ώρες. Επίσης δεν πήγαινε «ευθεία» όλα αυτά τα χρόνια αλλά έμπαινε στις τροχιές των πλανητών για να παίρνει ενέργεια/κίνηση/ταχύτητα από την βαρυτική τους έλξη. Αν μπορούσε να πήγαινε «ευθεία» με την ίδια ταχύτητα που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια (αδύνατον βέβαια) θα ήταν πολύ μακρύτερα.
  2. Αφού δουλεύει ακόμη από το 1977, με, ας πούμε υπολογιστές εκείνης της εποχής, και γίνεται και κάποια σχετική επικοινωνία, από τέτοια απόσταση, το λες και φοβερό επίτευγμα.
  3. Τσιμεντότουβλα φίλε. Έχω εγώ στις μάνας μου, δεν πάει πουθενά.
  4. Για το dating που λες έμμεσα υπάρχει. Σκάνε κορίτσια κάπου και που από μοντέλα γραφείων.
  5. Ναι βέβαια. Την έχουν κάνει fb και insta τον τελευταίο καιρό και ποστάρουν ότι μπούρδα μπορείς να φανταστείς, βάλτε και παιχνίδια τώρα, αυτό έλειπε.
  6. Παθών και γω, (όπου σχεδόν πάντα πληρώνω με τραπεζική κατάθεση προκαταβολικά, φαίνεται στις αξιολογήσεις μου) αλλά με σχετικά μικρή ζημιά, όχι οικονομική ευτυχώς αλλά στο τέλος όταν τρως στη μάπα προιόν που δεν είναι όπως έλεγε, είναι και οικονομική η ζημιά. Οι πολλές θετικές λένε και δεν λένε κάτι. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι φτιάχνει 200 θετικές με δικά του προφίλ ή "αγοραπωλησίες" μεταξύ φίλων. Μη μένετε μόνο στις πόσες θετικές, δείτε με ποιον ανταλάσσει συνεχώς θετικές, αν είναι " Ο ρομπέν των τρελλών" (τυχαίο το όνομα) συνέχεια και ούτε μπορείς να δεις τι πωλήθηκε, μούφα η δουλειά. Η ακουστική επικοινωνία μέσω τηλεφώνου βοηθάει κάπως, η δια ζώσης και αυτή παίζεται. Είναι δυνατόν στο δρόμο να μπορείς να ελέγξεις αν ο τύπος άλλαξε την οθόνη/μπαταρία του iphone με aftermarket ή το τηλέφωνο είχε θέμα με το Bluetooth και επισκευάστηκε όπως να'ναι. Γλυτώνεις μόνο να μην σου έρθει πέτρα. Τελικά όλα σχετικά είναι. Σχετικό και αυτό, στο δρόμο δεν μπορείς να ελέγξεις πολλά. Αν άλλαξε μπαταρία και δεν στο λέει, σιγά μην έχεις και το laptop μαζί να το συνδέσεις για να δεις κλπ...
  7. Είστε όλοι πολύ ωραίοι, ευχαριστώ 🤩
  8. Χαίρετε, Αναζητώ κάτι απλό σε περίπου 30-40€, 43 νούμερο, όπου να μπορώ να τα φορώ στην οδήγηση μέχρι να πάω στην παραλία που έχει βότσαλα και μετά να μπαίνω στο νερό με αυτά. Για να μην έχω και δεύτερο ζευγάρι, βάλε-βγάλε βαριέμαι. Να είναι σχετικά κλειστά, να μην είναι σκέτη φλούδα η σόλα, αλλά ούτε και τα κλασσικά crocks που έχω κάμποσα, (όπως και το literide 60 αλλά είναι για άλλη χρήση) αλλά δεν οδηγείς με αίσθηση κατ´ εμέ. Να ξεπλένονται εύκολα βέβαια να έχουν δηλαδή ανοίγματα, τρύπες κλπ όχι στη σόλα από κάτω (είχα ένα Adidas) γιατί μαζεύουν άμμο που δεν φεύγει μετά. Βλέπω τα Vans Trek, άχαρα, μαύρη μαυρίλα και τσιμπάνε σε τιμή, https://www.skroutz.gr/s/29260963/Vans-Trek-Andrika-Papoutsia-THalassis-Mayra-VN0A5HF8BLK.html Επίσης τα sperry top sider αλλά αυτά τα boat shoe είναι κάκιστα σε περπάτημα, λίγο στην παραλία ή σε δρόμο μέχρι να πας σ ένα εστιατόριο εκεί δίπλα κλπ, παθών. Έχεις κανείς ασχοληθεί και προτείνει κάτι; Ευχαριστώ.
  9. Για μένα, δεν ήταν user friendly γιατί με μπέρδευε η ώρα αναχώρησης άφιξης στην αφετηρία/τέρμα, (όχι του αεροδρομίου που είναι μετρημενα κουκιά). Την ανανέωσα πριν δύο τρεις μέρες αλλά δεν μπορώ να δω τι έκαναν λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Πάντως το real time δούλευε κανονικά όπου το είχα δοκιμάσει.
  10. Το statement βγαίνει συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα, για Visa Eurobank αυτό που σου έδειξα λέει ημερομηνία έκδοσης 27 (κάθε μήνα) και μετά τα παίρνει 20 μέρες αργότερα, δηλαδή περίπου στις 20 του επόμενου. Για αρχικό δεν γνωρίζω.
  11. Eurobank είπες έτσι; αυτό είναι από το app της Eurobank. Και μόλις βγει το επόμενο statement θα βλέπεις και πότε θα στα πάρει σε αυτομάτου βεβαίως βεβαίως.
  12. Όταν βγάζει πιστωτική κάποιος και φυσικά ξέρει να την δουλεύει πληρώνοντας όλη τη δόση ή το υπόλοιπο, καλό θα είναι να αναφέρει εξαρχής η κάρτα να εκδωθεί ως αυτομάτου εξοφλήσεως υπολοίπου οπότε δεν έχεις να θυμάσαι πότε, τι ποσό κλπ. γιατί εάν ξεχάσεις η τράπεζα δεν θα ξεχάσει σίγουρα, οπότε θα την φας!
  13. Το όλο project με το ραντεβού είναι τελείως πρόχειρο, τα έχουμε ξαναπεί βέβαια. Σε μεγάλη επαρχιακή πόλη δεν υπάρχει ραντεβού μέχρι και τέλος Μαΐου. Βασικά μου είναι πλέον, γι αυτό το λόγο βέβαια, τελείως αδιάφορο. Έχω πάντα διαβατήριο σε ισχύ για ταξίδια. Όταν εδεήσουν να επιταγχύνουν την διαδικασία με κάποιον άλλον τρόπο, το ξαναβλέπουμε, ως τότε ούτε που ξαναελέγχω την σελίδα των ραντεβού. Και ναι, ρώτησα φίλο αστυνομικό να με στριμώξει κάπου και μου λέει δεν γίνεται, μόνο με ραντεβού.
  • Δημιουργία νέου...