Προς το περιεχόμενο

dimikanakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

619 προβολές προφίλ
  • bakass

  • Duxe

dimikanakis's Achievements

  1. Καλημέρα!Έχω εν νέο πρόβλημα,ξαφνικά μου ενεργοποιήθηκε η είσοδος μου σαν windows insider.Όταν σύνδεσα το τηλέφωνό στο wifi μου ήρθε μήνυμα πως πρέπει να αδειάσω χώρο για να δεχτώ τις ενημερώσεις windows insider και μπαίνω από το μενού των ρυθμίσεων στην επιλογή windows insider και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση για να πάρω τις ενημερώσεις..Τι ακριβώς έγινε?πως μπορώ να το ακυρώσω?
  2. Καλημέρα, Ξέρει κανείς αν το αυριανό update θα κυκλοφορήσει για όλους αύριο?
  3. Δοκίμασε τα win 10, δεν υπάρχει λόγος να μείνεις σε 8.1 εκτός αν το κινητό δεν αναβαθμίζεται...
  4. Μέτα την αγορά του Linkedin 26 $ εμφάνισε έσοδα 20,6$ σαν να τα πήγαν αρκετά καλά μου φαίνεται...
  5. Για το skype εγώ έκανα λάθος γιατί είναι για τους insider και δεν το χα διαβάσει,το χα γράψει και εδώ αλλά δεν με διόρθωσε κάποιος. Για την κάμερα δεν ξέρω τι να πω,είχαμε και update σήμερα και πίστευα ότι θα διορθωθεί δυστυχώς όμως τίποτα.. Στα θετικά πήραμε update σε ημερολόγιο email και μου άρεσε η αρχική εμφάνιση του παραθύρου στην έναρξη!
  6. Όπως ανέφερα και πιο πριν έκανα soft reset και αρκετές φορές μάλιστα αλλά τίποτα, Χάλια μαύρα ένα πράγμα Συν ότι το skype δεν με αφήνει να το κατεβάσω, σφάλμα στην διαδικασία κατεβάσματος μέσα από το store.
  7. Κάποια απάντηση στο θέμα με την κάμερα?
  8. edit Το ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα, το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα? Είναι δυνατόν να μην λειτουργεί η κάμερα?
  9. Το δοκίμασα αλλά δεν... Θα το ξανακάνω πάντως. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. Καλημέρα, Έχει συνάντησή κανείς πρόβλημα με την κάμερα του κινητού? ανοίγω την εφαρμογή και η οθόνη γίνετε μαύρη. Lumia 640 LTE WIn 10 με την τελευταία έκδοση, όχι insider.
  11. Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς διάφορα κολλήματα μετά το τελευταίο update ?
  12. Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα, στην ηλικία που είμαι το να γκρινιάζω σε ένα forum δεν το θεωρώ λογικό, από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να λέμε πόσο καλά είναι όλα και ποτέ να μην λέμε κάτι λάθος γιατί γκρινιάζουμε, πληροφοριακά είμαστε σε forum ο καθένας λέει την γνώμη του.Δεύτερον δεν μίλησα ποτέ για games δικό σου συμπέρασμα, εκτός του ότι ο τρόπος που μιλάς δεν είναι καθόλου 'αποδεκτός' μπορεί να είμαι άσχετος, διόρθωση το 99 % των ανθρώπων που γκρινιάζουν είναι άσχετοι προφανώς.Ναι έχει βελτιωθεί μέσα σε 3 μήνες αλλά ακόμα θέλει πολύ δρόμο. Όσο αναφορά το facebook εγώ ανέφερα τον συνολικό χώρο μιας εφαρμογής που σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χώρο δεν είναι αποδεκτός.Αυτά παιδιά μην χαλάμε τις καρδιές μας. Καλημέρα.
  13. Τώρα βέβαια μπορεί να πεις ότι έκανα photoshop, τεσπα συνεχίζω και απαντάω έμπρακτα μόνο και μόνο γιατί με αποκάλεσες ψεύτη και το σταματάω εδώ, καλή σου μέρα.
  14. Τα προβλήματα είναι αμέτρητα και ναι είναι όσο και κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, προσωπικά για το συγκεκριμένο κινητό δεν δίνω ούτε ένα ευρώ παραπάνω αν δεν δω κάποιες αλλαγές και ναι η microsoft πρέπει να φτιάξει αυτό με τα update η sd είναι επιλογή του καθενός, λανσάρει το κινητό με 8 gb ελεύθερο χώρο και καταλήγουμε με 500 mb διότι εφαρμογές όπως facebook εκτός του ότι είναι beta στο έτος 2016 πλέον έχουν μέγεθος άνω των 500 mb. Και πως το έκανα με 900mb?
  15. Τι εννοείς το minimum είναι 2gb free? ποίος το ορίζει αυτό? Το αν θα πάρω 'καρτούλα' η όχι δεν έχει σχέση με το update των 680 mb όταν έχω τον απαιτούμενο χώρο στη μνήμη του κινητού μου.
  • Δημιουργία νέου...