Προς το περιεχόμενο

gorilas2014

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Ανατολική Αττική

gorilas2014's Achievements

  1. Προφυλακτικά. Γιατί τώρα τελευταία δε παίζουνε δουλειές ξέρεις και είναι δύσκολο να κάνει παιδιά ο κόσμος.
  2. Ευχαριστώ πολύ τον τόπικ στάρτερ.
  3. Win 7 Pro SP1 64bit. Με το που ο IE ανοίξει δε προλαβαίνει καν να φορτώσει και crashάρει. Οι εκδόσεις είναι οι σωστές και είτε manually είτε μέσω Windows Updates, το πρόβλημα παραμένει. Εφαρμόζοντας το Microsoft FixIt για να κάνει disable τα όποια addons, το πρόβλημα πάλι δε φτιάχνει. Απεγκαθιστώντας τον 11 και τον 10 και γυρίσοντας στον 9, όλα είναι ΟΚ. Αναβαθμίζοντας από τον 9 στον 10 ή απευθείας στον 11, το πρόβλημα επανέρχεται.
  4. Θέλω να κρατήσω την έκδοση 10 ή 11 και όπως προανέφερα υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Υπάρχει λύση να προταθεί για να δουλέψει ξανά ο IE 10/ IE 11? Αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ.
  5. Θέλω να δουλεύω με explorer γιατί τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές μέσω αυτού και δεν υποστηρίζεται firefox ή άλλος browser, οπότε δε βοηθάνε ιδιαίτερα οι απαντήσεις σας στο πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πάντως.
  6. Καλησπέρα στο forum. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον Internet Explorer: Ενώ αναβάθμισα στην έκδοση 10 και μετά στην 11, με το που ανοίγω τον IE, αυτομάτως δεν αποκρίνεται και κλείνει χωρίς καν να μπορέσει να φορτώσει ούτε μια σελίδα. Εμφανίζει το ακόλουθο: "το προηγούμενο session δεν φορτώθηκε σωστά και η λειτουργία θα τερματιστεί" ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω τον 11 και να γυρίσω στον 10. Πάλι τα ίδια. Απεγκατέστησα και τον 10 και γύρισα στον 9 και το πρόβλημα δεν υπάρχει. Εγκαθιστώντας πάλι τον 10 ή τον 11 και τα windows updates που χρειάζονται, το πρόβλημα πάλι επανέρχεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...