Προς το περιεχόμενο

File Photography

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

490 προβολές προφίλ

File Photography's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με το mac air της κοπέλας μου! Το χρησιμοποιούσε κανονικά και κάποια στιγμή έκανε κάτι τρελά η οθόνη και έκλεισε και από τότε όποτε πας να το ανοίξεις κάνει το γνωστό beep! Έκανα reset pram και smc αλλά τίποτα. Αν μπορεί κάποιος να μου συστήσει τεχνικό παρόμοιο με αυτόν της Θεσσαλονίκης, αλλά εδώ Αθήνα θα το εκτιμούσα πολύ! Δεν παίζει να δώσει 500e για να το φτιάξει, το είχαμε πάρει μεταχειρισμένο 700e οπότε δεν αξίζει αλλά γύρο στα 200e είναι λογική τιμή. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  2. Ευχαριστώ φίλε Heatspreader !! Έχω 260MB/s και στα δύο για SATAII είμαι οκ??
  3. Καλησπέρα σε όλους! Εγώ που έχω mac και έχω τον: Samsung SSD 840 EVO 500GB για το λειτουργικό και τα προγράμματα πρέπει να κάνω κάτι ?? Υπόψιν ότι είναι μηχάνημα SATA II και πιάνει ταχύτητες γύρο στα 250mb/s σταθερά. Μήπως γνωρίζετε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για mac για να τον ελέγξω ?? Ευχαριστώ !
  4. Και το νέο μοντέλο της EIZO αλλά στα 1900e http://shop.colourconfidence.com/product.php/5129/eizo-coloredge-cg277-27in-lcd-monitor "Input support for 4K x 2K – resolutions of 4096 x 2160 and 3840 x 2160 at up to 30fps using the DisplayPort input. - See more at: http://shop.colourconfidence.com/product.php/5129/eizo-coloredge-cg277-27in-lcd-monitor#sthash.0hJsTjdU.dpuf"
  5. Η συγκεκριμένη οθόνη απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε επαγγελματίες της φωτογραφίας και του video οι οποίοι χρησιμοποιούν κατά 90% mac και δεν χρησιμοποιούν την γραμμή εργαλείων στο photoshop αφού το δουλεύουν αποκλειστικά με shortcuts. Τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν έναν επαγγελματία είναι, οι επιφάνεια 30’’, η χρωματική ακρίβεια 90% Adobe RGB μετά από καλιμπράρισμα με hardware calibrator που οι περισσότεροι έχουν και η τιμή. Οι καθαρά επαγγελματικές οθόνες τα τελευταία χρόνια έχουν τιμές που ξεπερνούν τα 1000e οπότε και η τιμή δεν είναι εξωφρενική για επαγγελματία , αλλά υπάρχουν ανταγωνιστικά μοντέλα από παραδοσιακούς κατασκευαστές επαγγελματικών οθονών που ένας επαγγελματίας θα προτιμήσει, πχ: http://shop.colourconfidence.com/product.php/5031/nec-pa302w-black-led-monitor Αν η τιμή πέσει κάτω απο τα 1200e πιστεύω ότι εύκολα θα κερδίσει πολλούς επαγγελματικές.
  6. Ρε παιδιά σε Mac πώς μπορώ να τεστάρω την απόδοση του? Γιατί το magician δεν υποστηρίζει mac !
  7. Και εγώ στην περιοχή μένω (πολύ κοντά στον Σκλαβενίτη ) αλλά από ότι μου έχουν πει συνδέομαι με ΟΤΕ από Αγ. Παρασκευή Αγ. Ιωάννου 8Km χαλκός του 1960 και δεν πιάνω με κανένα παροχο πάνω από 4- 4,5Kbps. Τώρα έχω Holl και πληρώνω συμβόλαιο για 6, αλλά πριν 2 χρόνια είχα ακούσει ότι θα πέρναγε ο ΟΤΕ οπτικές ίνες και από ότι είδα είχαν σκάψει στην περιοχή μου και στο Καφάο που απέχει μόνο 100μ από το σπίτι μου! Είχαν βάλει και καινούργια φρεάτια με το logo του ΟΤΕ και είχαν σκάψει για αρκετή απόσταση προς το πάτημα Χαλανδρίου. Αν κάποια στιγμή βάλω VDSL με αυτές τις γραμμές πόσο θα πιάνω;
  • Δημιουργία νέου...