Προς το περιεχόμενο

xtekto

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xtekto

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.540 προβολές προφίλ

xtekto's Achievements

  1. xtekto

    What's up student offers - Gaming

    Καλησπερα φιλε μου!! Εχω κωδικο διαθεσιμο για rdr2, αν θες στειλε μου ενα inbox.
  2. Μεχρι 8 ναι δεν θελω παραπανω...Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και την βοηθεια.... Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Μια τελευταια ερώτηση... αν η μνημη που βρίσκω έχει voltage 1.35 ( http://www.e-gate.gr/kingston-hyperx-impact-4gb-1600mhz-ddr3l-so-dimm-hx316ls9ib-4.html)υπάρχει πρόβλημα??
  3. Αρα παω για 4αρα η 8αρα αναλογως αν εχω δευτερη θυρα η οχι....Απο οτι καταλαβαινω απο οσα μου χετε πει αξιζει και η επεκταση της ram εκτος απο ssd, σωστα? Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
  4. Ναι με 8gb ειμαι υπερκαλυμενος! Στο cpuz μου έχει επιλογή πάντως εκει που λέει slot1, και εμφανίζει και slot2.
  5. οριστε το screenshot απο το cpuz με για την μνημη ram!!
  6. Καλησπέρα! Που μπορώ να δω ποια ακριβως έχω?
  7. Καλησπέρα σε όλους!! Έχω το παρακάτω λαπτοπ της lenovo εδώ και 4 χρόνια: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834310634(με τη μόνη διαφορά ότι το δικό μου έχει 1tb σκληρό). Μου χει βγει πραγματικά σκυλί και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Ομως, οντας φαντάζομαι φυσιολογικό, τον τελευταίο καιρό έχει τα κολλήματα του, για τον λόγο αυτό σκέφτομαι για μια αναβάθμιση. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να βάλω ssd και ίσως (αν μου πείτε ότι αξίζει) και ram. Budget σχετικά περιορισμένο, περίπου 120e υπολογίζω (αγορά από Ελλάδα). Θέλω να σημειώσω επίσης ότι έχω σκοπό να το κρατήσω σίγουρα ένα χρόνο ακόμα ίσως και λίγο παραπάνω, καθώς θα ήθελα όταν το αντικαταστήσω να πάρω κάτι το οποίο θα μου βγάλει πάλι μια 5ετια, αρα κάτι καλό. Κάνω πολύ χρήση των προγραμμάτων του office, browsing, ταινίες, παιχνίδια δεν ασχολούμαι εκτός περιστασιακά απο το football manager (γιατι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ). Θέλω λοιπόν καταρχάς να μου πείτε αν αξίζει η αναβάθμιση που σκέφτομαι και αν θα δω διαφορά και αν ναι να μου προτείνετε σκληρό και ram. Ευχαριστώ πολύ όλους σας εκ των προτέρων!
  8. xtekto

    θηκες με μαγνητη

    ποιο κινητο έχεις φιλε??
  9. Το g2 ειναι καλυτερο και απο το s4 και απο το note 3 neo κατα τη γνωμη μου!!! Σκεψου λοιπον ποσο καλυτερο ειναι το g3...!! Υπερεχει αρκετα σε σχεση με τα 2 που αναφερεις σχεδον παντου!!
  10. xtekto

    Αγορά smartphone αλλα...

    g2 απο μενα φιλε οπως ειπα και πριν....αυτο εχω και εγω τωρα....εκπληκτικη οθονη, ατελειωτη μπαταρια, δεν κολλαει πουθενα και πολυ καλη καμερα!! αν δεν σε πειραζει το οτι δεν παιρνει micro sd, (10,6gb ειναι ο διαθεσιμος χωρος που θα εχεις) ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω!!
  11. xtekto

    Αγορά smartphone αλλα...

    Συμφωνω και εγω με τον φιλο απο πανω!! Ειχα το s4 μινι ακριβως ενα χρονο!! Το κινητο δεν μου κολλησε ουτε μια φορα!! Αψογο και γρηγορο!!! ΑΛΛΑ!! Εχει σοβαρο θεμα με την μοαταρια του! Στανταρ 2 φορες τη μερα.φορτιση και βλεπουμε...Ισως το προβλημα βεβαια λυνεται με μια 2η μπαταρια....Αν και σε.γενικες.γραμμες εμεινα ευχαριστημενος.εγω θα προτεινα στο φιλο να.δωσει ενα 50αρι παραπανω, να παρει το g2και να ναι παραπανω απο ευχαριστημενος!!!
  12. xtekto

    lg g3 32gb vs galaxy s5 vs z3 compact

    τιποταα να σαι καλα!! μακαρι να ειναι αισθητα καλυτερο απο το s5... απλα να υπολογισεις και το αρκετα υψηλοτερο κοστος που θα εχει οταν βγει!!! καλη αγορα σε οτι και αν αποφασισεις ευχομαι!!
  13. xtekto

    lg g3 32gb vs galaxy s5 vs z3 compact

    Το fingerprint ειναι κατι που εμενα δεν μου λεει κατι να σου πω την αληθεια...γι αυτο και δεν στο ανεφερα..δεν θα το χρησιμοποιουσα για συναλλαγες κτλ, οπωτε εκτος απο μια ομορφη εφαρμογη δεν ειναι κατι αλλο!! Το πενακι και οι λειτουργιες του ειναι εκπληκτικα, αρκει να τα χρησιμοποιησεις...Το θεωρω ενα πολυ χρησιμο εργαλειο δουλειας! Θα σου πω παραδειγμα οτι πριν λιγο καιρο ημουν αναμεσα σε g2 και note 3 neo, και κατεληξα στο πρωτο καθως θεωρησα πως το πενακι θα το ειχα μονο για ομορφια και δεν θα το αξιοποιουσα!!!
  14. xtekto

    lg g3 32gb vs galaxy s5 vs z3 compact

    Απο αυτα που ζητας καταλαβαινω οτι δεν σε ενδιαφερουν οι λειτουργιες του note με το πενακι κτλ.., οπωτε στο αφηνω απ'εξω... To s5 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αλλα χανει απο τα υπολοιπα σε σχεση ποιοτητας-τιμης....(κατα τη γνωμη μου παντα) Το z3 ειναι αρκετα πιο μικρο απο τα υπολοιπα (σε οθονη), δεν εχω εμπειρια χρησης καθολου για να σου πω καποια ολκληρωμενη αποψη ομως... Εγω θα κατεληγα στο g3....Ολα τα κινητα που αναφερεις εχουν αυτα που ζητας...ειναι 4 πολυ δυνατα κινητα, τα κολληματα που θα αντιμετωπισεις θα ειναι ελλαχιστα, πολυ καλες καμερες , προφανως και υποστηριζουν ολες τις εφαρμογες κτλ.... Απλα καταλληγω στο g3 λογω τοθ λιιγο καλυτερου συντελεστη ποιοτητας τιμης.. (στις τελευταιες παρτιδες οι χρηστες λενε οτι δεν υπαρχουν προβληματα που αντιμετωπιστηκαν στην αρχη) Οποιο και να παρεις ομως θεωρω οτι θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος!!
  • Δημιουργία νέου...