Προς το περιεχόμενο

karamela693

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    482
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.806 προβολές προφίλ

karamela693's Achievements

  1. karamela693

    Περι Χιαομι

    Το 4g το ξεχνάς είναι σαβούρα σαν συσκευή, μόνο το 5G…το microsd τι ακριβως το χρειάζεσαι σε κινητό; Αν κάποια στιγμή το γεμίσεις λεμε τώρα, το αδειάζεις στον υπολογιστή σου. Έτσι και αλλιώς το redmi 13 pro έχει 256gb…θα αργήσεις πολύ να το γεμίσεις, μόνο αν τραβάς πολλά βίντεο. Και σε αυτή την περίπτωση αν τραβάς δηλαδή παρά πολλά βιντεο μάλλον σε ενδιαφέρει το αντικείμενο όποτε πρέπει να δεις κάποια ανώτερη συσκευή π.χ. Xiaomi 13t με Leica φακούς. Επισης οι microsd κάρτες είναι πάντα πιο αργές από την εσωτερική μνήμη του κινητου και σχεδόν πάντα καθυστερούν το κινητό, να τις αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι.
  2. karamela693

    Περι Χιαομι

    Εφόσον ο φίλος σου κρατάει τα τηλέφωνα αρκετό καιρό, απέφυγε τα redmi 12αρια, και χειρότερες κάμερες έχουν, και λιγότερα updates θα πάρουν και χειρότερους επεξεργαστές έχουν....δεν αξίζει για να κερδίσεις μόλις 60-70 ευρώ να πάρεις πιο παλιά συσκευή. Παει κατευθείαν σε redmi 13 pro..έχει καλή κάμερα, είναι φρέσκο μοντέλο, φωτεινή οθόνη και ο επεξεργαστής είναι σύγχρονος και συμπαθητικός..δίνει 290-300 ευρώ και θα είναι μια αρά για 3 χρονάκια μέσα στο νερό.
  3. karamela693

    Περι Χιαομι

    Χωρίς παρεξήγηση όλα τα κινητά που ανέφερες είναι είτε χρέπια, είτε παλιά και σίγουρα κανένα δεν είναι έστω και λίγο σοβαρό φωτογραφικά….η φτήνια τρώει τον παρά λέει ο λαός μας…αν θέλει αναγκαστικά Xiaomi και θέλει να βγάζει έστω αξιοπρεπείς φωτός ας κοιτάξει το Redmi note 13 pro 5G. Κάνει κοντά στα 290-300 ευρώ..αλλά τουλάχιστον δεν θα πετάξει τα λεφτά του. Αυτο το κινητό είναι το minimum από Xiaomi για να πεις ότι πήρες κάτι αξιοπρεπές.
  4. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Προσωπικά αυτό που κάνω (επειδή 50-60-70 ευρώ) για παιχνίδι δεν δίνω με την καμία και ποτέ, ή αγοράζω μεταχειρισμένα και μετά τα ξαναπουλάω ή απλά σε Digital κάνω υπομονή μέχρι να βρω αυτό που θέλω σε καλή έκπτωση.
  5. Πιο άσχημο από το απλό, και στην τελική δεν είναι ότι κερδίζεις και κάτι τόσο συγκλονιστικό σε μέγεθος…fail για μένα…..ας περιμένουμε το pro μήπως δούμε εκεί κάτι νέο και φρέσκο.
  6. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Παίζει να μου έχει γίνει το συγκεκριμένο γύρω στις 5 φορές, δεν άντεξα και το παράτησα το παιχνίδι. Αν το φτιάξουν κάποια στιγμή τα ξαναλέμε. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί με το παιχνίδι, το περίμενα σίγουρα καλυτερο. Ας πάρει λοιπόν καμποσα updates και το ξαναπιάνω μετά από μερικούς μήνες.
  7. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    έχουν πράγματι καλή ατμόσφαιρα, αλλά πολύ αργά και κουραστικά, στο Death Strading έκανα υπομονή αλλά πόσο;; δεν το άντεξα, έπαιξα νομίζω καπου 6-7 ωρες και το παράτησα…δεν παλευόταν.. Θυμάμαι ακόμα και το Metal Gear 3 που τις πρώτες 3-4 ωρες δεν έκανες τίποτα και χτύπαγε συνεχώς ο ασύρματος του Snake για να πετάξουν μια κοτσάνα οι συνεργάτες του….κάπου ώπα δηλαδή και ήμαρτον… Σαν ταινίες του Ταρκόφσκι είναι τα παιχνίδια του, φοβερή ατμόσφαιρα και προσεγμένες σκηνές αλλά κόβεις φλέβες μετά από κάποιο σημείο….
  8. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Οπως έγραψα πριν εξαρτάται από την περιοχή που μένεις, γλιτώνεις πολλά λεφτά με αγοροπωλησίες, μπορείς κυριολεκτικά να παίξεις παιχνίδια κυριολεκτικά τσάμπα....π.χ. To Jedi Survivor το πήρα 40 ευρώ μεταχειρισμένο θα το δώσω μόλις το τελειώσω τα ίδια, θα μου κοστίσει κυριολεκτικά 0 ευρώ!! Από Βραζιλία πόσα θα δώσεις για να το παίξεις?...εδώ και πάρα πολλά χρόνια παίζω σχεδόν όλα τα ΑΑΑ με ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα, έχει τύχη μάλιστα να βγάλω και κέρδος με παιχνίδια που τα πούλησα πιο ακριβά από ότι τα αγόρασα!! Βέβαια όπως είπα πριν για να γίνει αυτό πρέπει να μένεις Αθήνα (κυρίως κεντρικά) και να έχεις κατά προτίμηση και τις 2 κονσόλες, έχω και το ps5 και series X οπότε αγοράζω το εκάστοτε παιχνίδι όπου το βρω, δεν με απασχολεί σε ποια κονσόλα θα είναι. Τα λεφτά που έχω γλιτώσει μου έχουν βγει τσαμπα κυριολεκτικά τα ps5 και series X.
  9. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Ειλικρινά έχω γλιτώσει σε βάθος χρόνων χιλιάδες ευρώ με αγορές και πωλήσεις μεταχειρισμένων παιχνιδιών, δεν έχω αγοράσει σχεδόν ποτέ δισκάκι καινούριο και πάντα τα πουλάω όταν τα τελειώσω, άμεσα κιόλας για να μην χάσουν την αξία τους. Βέβαια αυτό γίνεται εύκολο αν μένεις π.χ. στην Αθήνα σε κεντρικές περιοχές, που βρίσκεις ευκολα πολύ κόσμο. Αν μένεις επαρχία ή σε κανένα μακρινό προάστιο της Αθήνας είναι δύσκολο.
  10. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Εμενα προσωπικά με συμφέρουν τα δισκάκια γιατί τα αγοράζω και τα πουλάω, άλλα καταλαβαίνω τον κόσμο που δεν τα θέλει. Εκει πάει η τάση, με ένα κουμπί τσακ κάνεις download και τέλος, και δεν περιμένεις πότε θα θυμηθεί ο Courier Να έρθει και να είσαι και σπίτι. Βάλε και ότι τα digital παιχνίδια δεν έχουν μέσα κόστος διανομής, παραγωγής, τα κέρδη του καταστήματος κλπ. που έχουν τα δισκάκια, οποτε θα δούμε και καλύτερες τιμές.
  11. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Μα έτσι είναι, ειδικά στις πλούσιες χώρες που οι gamers δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν μετά τα παιχνίδια, γιατί να τα πάρεις σε Physical μορφή? Να χάσεις χρόνο να πας στο κατάστημα ή να περιμένεις πότε θα έρθει ο Courier και μετά να έχεις και ένα ακόμα αντικείμενο/souver μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο. Μην πω την πιθανότητα να έχει πάθει κάτι το drive της κονσόλας σου (μου έχει γίνει 2 φορές) ή το δισκάκι και μετά να τρέχεις για αλλαγές....το μέλλον είναι καθαρά digital, πόσοι πλέον αγοράζουν π.χ. cd Μουσικής?? Ακόμα και να θέλεις πόσα καταστήματα με CD μουσικής υπάρχουν?
  12. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Ισχύει, για εμένα ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος παιχνίδι σε δισκάκι είναι αν έχει σκοπό να το πουλήσει μετά, π.χ. αγόρασα μεταχειρισμένα τα Hogwards legacy και Resident evil 4 στο Xbox series X τα τελείωσα και τα πούλησα μετά στα ίδια λεφτά που τα αγόρασα, έπαιξα δηλαδή 2 φρέσκα καλά παιχνίδια χωρίς να δώσω κυριολεκτικά ούτε 1 ευρώ!!! Αυτό δεν το θέλουν οι εταιρίες και από την στιγμή που και ο κόσμος αγοράζει πλεον περισσότερο Digital δεν τους χαλάει καθόλου να τελειώσουν τα δισκάκια μια ώρα αρχίτερα!! Ετσι και αλλιώς πόσα μαγαζιά υπάρχουν πλέον που είναι αποκλειστικά για gaming? Και πόσοι αγοράζουν απο εκει? Οι περισσότερες κονσόλες πλέον πουλιούνται από τις μεγάλες αλυσίδες και online μόνο καταστήματα σε λογική Skroutz. Εχω να πάω ή να ψωνίσω από κατάστημα καθαρά για Video games πάνω από 8 χρόνια, έτσι είναι η εξέλιξη άλλη μια αγορά που θα εξαφανιστεί, τα ίδια δεν έγιναν και με τα δισκάδικα και τα Video clubs? Που εκει μάλιστα ήταν και πολύ περισσότερα.
  13. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Σε αυτο συμφωνώ το interface της κονσόλας είναι λίγο μπάχαλο και το store ακόμα χειρότερα. Ειδικά αν μπεις από browser κυριολεκτικά χάνεσαι, για να λεμε και την αλήθεια η Sony έχει κάνει αισθητά καλύτερη δουλειά και στα 2 αυτά κομμάτια, και λίγο απορώ να πω την αλήθεια πως τα καταφέρνει η Sony να έχει user friendly interface και τακτοποιημένο store και δεν μπορεί ολόκληρη Microsoft ο μεγαλύτερος κολοσσός λογισμικού στον κόσμο, η απάντηση ειναι μάλλον απλή, για την Microsoft το Xbox είναι άλλη μια μπιζινα στις τόσες που έχει, και να μην της βγει στο τέλος το κλείνει και ούτε γατα ούτε ζημιά, για την Sony όμως το ps είναι το βασικό κομμάτι εσόδων της. Βέβαια όπως είπες όλα αυτά ερχονται δε δεύτερη μοίρα, τα παιχνίδια είναι πάνω από όλα.
  14. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Ενταξει η Microsoft είναι κυρίως εταιρία λογισμικού, δεν θα αφήσει στην άκρη την κυρία πηγή εσόδων της τα pc για το Xbox. Επίσης ναι δεν είναι το main console target platform μιας και το ps πουλάει παραπάνω όποτε οι περισσοτεροι κατασκευαστές παιχνιδιών εκεί θα δώσουν βάση κυρίως και καλά κάνουν, την τσέπη τους κοιτάνε. Έτσι είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει, ας χαρούμε την κονσόλα όσοι την έχουμε, έτσι και αλλιώς για παιχνίδια την παίρνουμε και οι περισσότεροι χρήστες δεν θα δώσουν καμία σημασία για το λογισμικό κλπ. Απλά θέλουν να παιζουν, τώρα αν σε κάποια παιχνίδια υστερεί λίγο σε σχέση με το ps και πάλι αδιάφορο είναι, ελάχιστοι θα το καταλάβουν. Υ.Γ. Τέλος τα windows είναι ένα λειτουργικό που κάνει ένα σκασμό πράγματα και τα χρησιμοποιεί ο κόσμος για κάθε πιθανή και απίθανη δουλειά. Προφανώς παιζουν και παιχνίδια και προφανώς ένα custom λειτουργικό μόνο για gaming θα ήταν καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση η Microsoft να φτιάξει ένα os για pc αποκλειστικά για gamers.
  15. karamela693

    Xbox Series X Topic v4

    Στο μεταξύ το gamepass στην Αργεντινή σχεδόν διπλασιάζεται η τιμή του, και στην Τουρκία πάει σχεδόν 3 φορές πάνω!!! Μόνο η Βραζιλία μας έμεινε….χαχα
  • Δημιουργία νέου...