Προς το περιεχόμενο

doctordennis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

8 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.531 προβολές προφίλ

doctordennis's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/02/2024 01:50 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Laptop HP για ανταλλακτικά, χωρίς δίσκο και μνήμη. Model G62-a10EV Product WT652EA#B1A Πωλείται και κομμάτια Διονύσης, Νέα Σμύρνη.

    40 €

  2. Αγαπητοί φίλοι, ο βασικός λόγος που δεν έχουν μειωθεί οι τιμές είναι διότι υπάρχει ολιγοπώλιο. Οι τρεις - βασικά - πάροχοι τα έχουν κάνει πλακάκια και δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στα πακέτα τους. Η Nova δεν κάνει εξατομίκευση των προγραμμάτων (build to customer), αλλά πουλάει τα στάνταρ πακέτα. Αναφέρω εδώ ένα παράδειγμα εξατομίκευσης: Θα μπορούσε να πουλάει όλους τους αγώνες μιας συγκεκριμένης ομάδας ή να πληρώνεις on demand π.χ. 2 ευρώ τον αγώνα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την cosmote, κάτι που επίσης επιβεβαιώνει ότι ο ανταγωνισμός πάει περίπατο... Επιπλέον η Nova μας ενοχλεί τηλεφωνικά σε ακατάλληλες ώρες. === Είπε κανείς κάτι για τον τρόπο που πουλήθηκε ο ΟΤΕ από τον Γερμανοσκούφη ?
  3. Δεν είμαι φίλα προσκείμενος προς την Apple, αλλά έχω χειριστεί υπολογιστές σε περιβάλλον MacOS, διάφορες διανομές Linux, και διάφορα λειτουργικά της Microsoft. Σχολιάζοντας το άρθρο αυτό καθεαυτό, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, ότι η ανακοίνωση είναι θετική, εφόσον προστατεύει από κινδύνους το υπέρτατο αγαθό, που είναι η ανθρώπινη ζωή. Όσον αφορά τον χρόνο που παρήλθε, μέχρι ότου γίνει η ανακοίνωση (μέχρι και 4 χρόνια)... Για αυτό, η Apple θα πρέπει να δώσει απαντήσεις ή μάλλον: Εκείνοι που έχουν δώσει διχίλιαρα για τα συγκεριμένα προϊόντα της Apple, θα πρέπει να απαιτήσουν μια απάντηση !!!
  4. Σαν να αγοράζετε ένα αυτοκίνητο με 20,000 ευρώ και να σας πουν οτι για να πάρετε και τα ζαντολάστιχα πρέπει να δώσετε άλλα 4,000 ευρώ ! Μπράβο σε όσους τα δώσουν !
  5. 1. Η ποιότητα της Apple δεν είναι δεδομένη. Ποιός θα αγόραζε για το PC του μητρική Foxconn ? 2. Ο σχεδιασμός συμφωνώ ότι είναι προσεγμένος, αλλά δεν είναι δα και έργο τέχνης ! 3. Η βάση της νέας οθόνης της Apple κάνει και μασάζ στην πλάτη, οπότε όσοι πιστοί Apple-είλωτες προσέλθετε ! ( Εγώ θα προτιμούσα Dexion, είναι πιο επεκτάσιμο, πιο raw και πιο industrial ).
  6. Ηλία καλημέρα ! Είδα το post που έκανες και σου περιγράφω τη διαδικασία, όπως την έχω πραγματοποιήσει σε windows, linux και MacOS. Βασικά βήματα: Χρησιμοποιείς το Active boot disk σε usb ή σε cd (είναι windows pre-installed environment) 1) Τοποθετείς τον νέο δίσκο στο laptop 2) Τοποθετείς τον παλιό δίσκο με αντάπτορα / με θήκη usb σαν εξωτερικό 3) Ξεκινάς το laptop και επιλέγεις να κάνει boot από cd / usb 4) Φορτώνει το προεγκατεστημένο λειτουργικό 5) Από τις επιλογές του προγράμματος, επιλέγεις να κάνει αντίγραφο (clone) από τον παλιο δίσκο στον νέο. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω και με φυσική παρουσία, αφού έχουμε ξανασυνεργαστεί ! Φιλικά Διονύσης
  7. 1 δισεκατομμύριο κινεζοι + είναι σίγουρα μεγαλύτερη αγορά από την αμερικάνικη. Ο μεγαλύτερος δανειοδότης της Αμερικής είναι η Κίνα. Το android μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο ανοιχτού κώδικα, το θέμα είναι πόσοι από τον υπόλοιπο κόσμο θα το υποστηρίξουν ωςκαταναλωτές. Δεν υπάρχει εταιρεία που να μην κατασκοπεύει (Βιομηχανικά ή και προσωπικά μυστικά) Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο εμπορικός πόλεμος έχει τα θύματά του. Πάντως δεν πιστεύω ότι η Huawei θα μασήσει. Το πιο πιθανό είναι να δούμε Κινεζικά αντίποινα. Και ασφαλώς δεν φταίει η Apple, όταν οι ανόητοι πληρώνουν πολλαπλάσια χρήματα από όσο πραγματικά αξίζει ένα i-Phone.
  8. Όντως είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών, αφού έκανα εγκατάσταση windows 7 και με τους βασικους VGA drivers το σύστημα εκκίνησε κανονικά. Μόλις όμως πήε να φορτώσει drivers της ATI, καλώς ορίσατε BSOD. Επικοινώνησα με την Dell και μου είπε τα γνωστά. Ότι δεν αξίζει να επισκευάσεις ένα μηχάνημα οικονομικής κατηγορίας τόσο παλιό.
  9. Καλημερα στο forum ! Στο Dell του θεματος κατα την εκκινηση εμφανιζεται αρχικα το λογοτυπο της Dell (εικονα 1) και στη συνεχεια αδυναμια εκκινησης (windows 10). Τα Windows 10 (1803) εγκατασταθηκαν κανονικα , και σε επομενη επανεκκινηση παρουσιαστηκε η αδυναμια εκκινησης οπως ακριβως φαινεται (εικονα 2) Περιεργο ειναι οτι στη οθονη δεν ειναι "καθαρο" το μηνυμα αλλα σε διαφορα σημεια της οθονης εμφανιζονται θαυμαστικα (δειτε εικονα). Ο δίσκος, Seagate ST9750520AS συμφωνα με το HardDiskSentinel εχει υγεια - επιδοση 100%. Δοκιμαζοντας εκκίνηση με easy to boot usb (εικονα 3) τα θαυμαστικά κάνουν και πάλι την εμφανισή τους. σ.σ. Με το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα (windows 8.1) εμφανίζονταν τα ίδια ακριβως συμπτωματα (θαυμαστικά, αδυναμία εκκίνησης) για αυτό σκέφτηκα και την δοκιμή με windows 10. Εγινε αλλαγη παστας επεξεργαστη, pads, και καθαρισμος ανεμιστηρα και μηχανηματος απο σκονες. Εχει συμβει αυτο με τα θαυμαστικα και σε καποιον αλλο ? Επισης τι προκαλει την αδυναμια εκκινησης ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Διονυσης, Νεα Σμυρνη
  10. Καλησπερα σας ! Αγορασα ενα HP Compaq dc7900 sff δευτερο χερι, Του εβαλα 4 HyperX x 1Gb εκ των οποιων οι δυο ειναι 6400 και οι δυο 8500 Στο bios ο χρονισμος ειναι 667 Δοκιμασα την μια 6400 μονο και παλι ο χρονισμος ειναι 677. Λειτουργικο συστημα windows 7 x64 Αποφασισα να αναβαθμισω το Bios απο 1.08 που εχει σε 1,27 που συμφωνα με το site της HP ειναι το τελευταιο. (1) Δοκιμασα την επιλογη flash rom απο το bios (και απο usb και απο CD) εφτασε στο 104% ??? και εκει σταματησε. ALT+CONTROL+DELETE επανεκκινηση και το bios ηταν παλι 1.08 (2) Δοκιμασα μεσα απο windows 7 x64 εδειξε να σβηνει το παλιο, να κανει flash το νεο και μετα απο καποιο χρονο εγραψε οτι πρεπει να γινει επανεκκινηση - και μετα την επανεκκινηση εκδοση 1.08 (3) Δοκιμασα και την εκδοση 1.26 που ειναι η προτελευταια,με την μεθοδο (1) με το ιδιο αποτελεσμα Αν έχετε οποιαδηποτε συμβουλη / ιδεα, την αναμενω ! Ευχαριστω εκ των προτερων Διονυσης
  11. update Ειχα μια πολυ καλη επικοινωνια με τον κο Andre Stenzel / Technical Support Specialist στην www.ocz.com Δεν κατεστη δυνατον να παρω backup image ουτε με το acronis, ουτε με το active boot disk. Αλλα συμφωνα με τις οδηγιες του, πραγματοποιησα secure erase στον ssd, το οποιο απ' οτι μου ειπε κανει reset στον controller. Και πραγματι. αυτη τη στιγμη δουλευει κανονικα σ.σ.τα written TB ειναι 11.01 Οποτε... εχουμε παραταση
  12. Οι Intel εχουν εγγυηση 5 χρονια ενω οι OCZ μονο τρια. αυτο απο μονο του λεει κατι ....
  • Δημιουργία νέου...