Προς το περιεχόμενο

alderman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    50
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.843 προβολές προφίλ

alderman's Achievements

  1. Αδελφέ στο προπτυχιακό ενώ έδινε τυπολογία, για τα διαστήματα εμπιστοσύνης και τους ελέγχους υποθέσεων, του είχα επιδεικτικά πει δεν το χρειάζομαι και το απεδεικνυα μόνον του τον κάθε τυπο!
  2. Πολύ τέντωμα αλλά μαθαίνεις στατιστική!
  3. Χρόνια πολλά! Εχω κάνει mSc στην εφαρμοσμένη στατιστική στο παπει. Τσέκαρε το
  4. Λογικά η εταιρία για να λέει ότι περιμένει έγκριση από το εξωτερικό, είναι κάποια που λειτουργεί υπό το καθεστώς Ε.Π.Υ. Λογικά θα τα πάρεις τα χρήματά σου, αλλά με αρκετή καθυστέρηση, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις μέχρι και 5-6 μήνες καθυστερήσεων. Οι περισσότερες ΕΠΥ δεν συμμετέχουν στο φιλικό διακανονισμό. Αν ρίξουν πιστόλι, θα αποζημιωθείς από το επικουρικό της χώρας στην οποία έχει έδρα.
  5. Φίλε το 1,6 diesel έχω και τα 2 πρώτα service στα 20k και 40k στον Χανιαδάκη μου έκαναν 180-200 €
  6. alderman

    Jeep Renegade

    Καλησπέρα σας, Από τον Σεπτέμβριο του 2016, είμαι κάτοχος ενός Renegade 1.6 diesel. Το τελευταίο διάστημα ένας ενοχλητικός θόρυβος έχει αρχίσει να παράγεται από τη ζώνη του οδηγού στο σημείο εκείνο που "φεύγει " από την κολώνα. Με μια απλή αναζήτηση στο Google, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα . Το πρόβλημα είναι ότι η εγγύηση έληξε πριν ένα μήνα. Κάποια συμβουλή?
  7. Αν σε ενδιαφέρει η οδική βοήθεια θα σου πρότεινα Anytime καθώς έχει ιδιόκτητο στόλο από την μαμά Interamerican
  8. alderman

    Google ads

    Χωρίς να γνωρίζω το vertical στο οποίο ανήκεις, καθώς και ότι δεν αναφέρεσαι αν εννοείς Google Search ή Google Display Netwrok, τα Clicks και τα impressions της Google είναι πολύ πιο ποιοτικά από αυτά του FB. Με αυτό εννοώ πως τα clicks από τα Adwords φέρνουν ΠΟΛΥ περισσότερα COnversions από τα αντίστοιχα του FB.
  9. Βασικά είναι μνημονιακό προαπαιτούμενο, προφανώς οτιδήποτε αναφέρουν για πάγωμα του μέτρου, κατά την προσωπική μου άποψη έχει να κάνει με την επικοινωνιακή πλευρά του θέματος και τπτ περισσότερο.
  10. Πληροφοριακά και μόνο, αυτή τη φορά εστάλησαν τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα! https://www.asfalisinet.gr/%CE%AD%CF%86%CE%B8%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9/
  11. alderman

    Ασφαλεια αυτοκινητου;

    Στην πράξη δλδ με τόσο μεγάλη απαλλαγή εννοώ πως δεν είναι ουσιαστικά μικτή, παρά μόνο για μεγάλη ζημιά. Εννοώ πως αν έχεις κάποιες γρατζουνιές, ή ακόμα και αν σ σπάσει πχ ένας προφυλακτήρας ή ένα παρπμρίζ και φταις εσύ, προφανώς δεν θα αποζημιωθείς, καθότι η αξία < € 500
  12. alderman

    Ασφαλεια αυτοκινητου;

    Μεγάλη προσοχή στην Μικτή στις απααλλαγές που δίνουν!!!!!!!!!!
  13. alderman

    Ασφαλεια αυτοκινητου;

    Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δεις online. πχ στο https://www.anytime.gr/car/calculation
  14. Εφόσον αναγράφει ότι σβήνονται άμεσα, προσωπικά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Δε νομίζω κάποια ασφαλιστική να ρίσκαρε να φακελώσει προσωπικά στοιχεία... Αλλά και πάλι λογικό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί με όσα ακούμε!
  • Δημιουργία νέου...