Προς το περιεχόμενο

theosama

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.480 προβολές προφίλ

theosama's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγορά το εν λόγο αντάπτορα της Apple για να μπορώ να συνδέω το usb μου στο iPhone ή iPad μου. Ο λόγος είναι για να κατεβάζω MP3 και να τα περνάω στο usb μου ώστε να τα ακούω στο αμάξι μου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Κατεβάζω ένα τραγούδι συνδέω κανονικά το usb στο iPad μου το μεταφέρω στο usb όλα καλά. Όταν πάω όμως στο αμάξι μου να βάλω το στικάκι βλέπω ότι μου έχουν δημιουργηθεί δυο αρχεία. Το ένα παίζει κανονικά το αλλά μου το βγάζει σας unsupported file. Όταν επανασυνδέω το στικάκι στο ταμπλετ βλέπω μόνο ένα αρχείο και όχι δυο. Αν πάω να δημιουργήσω έναν φάκελο μου δημιουργεί αυτόματος δυο ίδιους. Πως μπορώ να σταματήσω αυτό το duplicate που κάνει αυτόματα το file app της Apple?
  2. Η Ρωσία είχε ανακαλύψει νερό στην Σελήνη κάπου ανάμεσα στις δεκαετίες των '70-'80. Και οι Αμερικάνοι πάνε να το παίξουν διάνοιες τώρα?
  3. Μπαταρία : Έχω το Lumia 640 XL LTE ,σε μεσαία φωτεινότητα , 3 ώρες την μέρα τσάτινγ και καμία ώρα χάζεμα στο ινσταγραμ η μπαταρία μου έβγαλε 3 μέρες ακριβώς. Το ίδιο μου κρατούσε και με τα 8,1. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα (facebook,φωτογραφίες, κανα game κ.τ.λ. ) δεν τα ανοίγει όσο γρήγορα τα άνοιγαν τα 8,1.
  4. Παιδιά αυτό που λέγανε με τις universal εφαρμογές τι γίνετε? Για να τις βάλω είναι μόνο μέσο υπολογιστή? (από βιντεάκια που είδα στο youtube)
  5. Καλησπερα παιδια,σκευτικα να ξεκινησω ερασιτεχνικα με την φωτογραφια καθαρα σαν ενα χομπυ και μονο και κατεληξα στην Nikon coolpix l830. Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την συγκεκριμενη καμερα αν ειναι καλη σαν πρωτη καμερα και αξιζει τα λευτα της η ακομα αν εχετε να μου προτεινεται καποια αλλη μεχρι 200 euro. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  6. οκ φιλε,και παλι ευχαριστω
  7. Φιλε μια τελευταια ερωτηση,τα mb(mobile internet) θα δουλεβουν ι οχι αν χρησιμοποιω την Rsim?
  8. Δεν ξερω φιλε,παιζει ρολο σε ποιο ειναι κλειδωμενο?
  9. Καλησπερα,εχω ενα iphone 4s κλειδωμενο σε ξενο δυκτιο,για να το λειτουργεισω με Rsim τι ακριβως πρεπει να κανω.το κινητο μου το στειλανε απο Αμερικη.
  10. theosama

    root σε galaxy s4 clone

    Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια,θα το δοκιμασω!
  11. theosama

    root σε galaxy s4 clone

    Καλησπερα παιδια,εχω εναν κλονο απο galaxy s4 και θελω να του βαλω αλλο android γιατι αυτο που εχω υπολειτουργει(πολλες απο τις ρυθμησεις δεν λειτουργουν καν).Τα χαρακτιριστικα του κινητου μου ειναι. mtk6589 andorid 4.2.2 εκδοση βασικου φασματος i9500XXUAMDE kernel 3.4.5 whl@server2#1 Αυτα εχω,οποιος κσερει τιποτα σας παρακαλω βοηθιστε γιατι κολαει αφανταστα!ευχαριστω προκαταβολικα.
  12. theosama

    Galaxy s4 clone

    Δεν ξερω ακριβος πως βρισκω το μοντελο,αλλα λεει galaxy s4 gti9500 (i9500xxuamde),αν ξες πως να δω τα χαρακτιριστικα του πες μου που να κοιταξω(γιατι στο κουτι λεει οτι ειναι υποτιθεται οκταπυρινω).Δεν το αγορασα ειμαι και εγω κατα των κλωνων μου το κανανε δωρο.
  13. theosama

    Galaxy s4 clone

    Καλησπερα φιλοι μου,εχω ενα Galaxy s4 clone στα 4,2,2 android και θελω να το κανω root σε 4,3 η 4,4 γιατη το σιγκεκριμενο που εχω υπολειτουργει(δηλαδη πολες εφαρμογες η ρυθμησις δεν λειτουργουν απλα υπαρχουν).Ξερει κανεις τιποτα αν γινετε και αν γινετε μιπως εχω καμια δυσλειτουργια?ευχαριστω!
  14. theosama

    blackberry 8900

    ευχαριστω φιλε για την βοηθεια.!
  • Δημιουργία νέου...