Προς το περιεχόμενο

xatzhs1992

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    203
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xatzhs1992

  • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Σερρες Λαρισα Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.313 προβολές προφίλ

xatzhs1992's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/02/2024 04:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Τον έφτιαξα πριν μερικά χρόνια, είχα βάλει ότι καλύτερο μπορούσα, χρησιμοποιήθηκε για πολύ χαλαρό gaming (lineage) παιχνίδι που δεν χρειαζόταν καν καρτα γραφικών. Εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει χρόνος για gaming και αποφάσισα να το πουλήσω. Κουτιά Corsair με τζαμι στο πλαι(έχει ακόμα το αυτοκόλλητο του). H μητρική είναι msi b550 gaming plus. Έχει υδρόψυξη της Corsair, τροφοδοτικό Corsair δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο του αλλά το είχα πάρει πάνω από 100€. Οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορώ να του στείλω αποδειξεις και ότι άλλο έχω. Η οθόνη είναι Samsung 27 κυρτή σε άριστη κατάσταση. Samsung Odyssey G5 Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz LC27G55TQWRXEN Πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο κ ενσύρματο MSI με φωτισμό.(200€) Σερρες κ Θεσσαλονίκη σας το φέρνω όπου θέλετε. Για άλλες πόλεις, το κανονίζουμε κάπως. Ευχαριστώ! Θυμάμαι μου είχε κοστίζει κοντά στα 1400-1500€. ανταλλαγες με κινητά δεκτές.

    850 €

  2. AΡα με jailbreak θα μπορούσα να το φτιάξω. Σε SE με 10.2.1 ξέρεις αν έχει jailbreak??
  3. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά όχι ρε φίλε να αλλάξω το μαμά ράδιο... χειριστήρια στο τιμόνι, ρυθμισεις κλιματρονικ, θερμαινόμενα καθισματα, αισθητήρες παρκαρίσματος και όλα όλα τα έξτρα τα βλέπω στην οθόνη!!! Αν ήταν κανένα σαξοραλο κανένα πουντο και τα λοιπά θα το άλλαζα! αλλά όχι να αλλάξω κονσόλα στο γκολφ.....
  4. Καλησπέρα έχω ένα vw golf του 2010. Η κονσόλα του λέγεται rns 310.Στο αυτοκίνητο υπάρχει συσκευή bluetooth εργοστάσια εκεί που συνδέονται όλα τα Android κινητά. Τα iPhone δεν συνδέονται με τίποτα. Γράφει not combatible device. Μετά από ψάξιμο πολύ σε διάφορα Φόρουμ είδα πως τα τηλέφωνα τα Android συνδέονται με ένα πρωτόκολλο που λέγεται RSAP(remote sim access protocol). Στη συνέχεια βλέπω πως τα iPhone δεν είναι συμβατά με αυτό το πρωτόκολλο.. λέει πως είναι συμβατά με HFP (hands free protocol).... Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με το αυτοκίνητο ; Είναι μεγάλη βλακεία να πληρώνεις 1200 € για κάποιο κινητό και ένα κινητό με 50 € να σου κάνει την δουλειά που αυτό δεν μπορεί να την κάνει... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
  5. τιποτα. τα εστειλα κ τα 2 ινφοκουεστ κ περιμενω νεα τους. απο διαφορετικο κουριερ τα εστειλα με αλλα στοιχεια.
  6. το στελνω με δικα τους εξοδα? ή δικα μου?
  7. Αυτό ειναι το ανεμιστηράκι!! Θα το πάρουν στην εγγύηση; Τι πιστεύετε για το στραβόμα;
  8. οκ φιλε το ιδιο θα κανω . τους στελνω μαιλ στο Τεχνικές ερωτήσεις: [email protected] ?
  9. Αν δεν το δεχτει η εγγυηση το 5s τους πληρωνω κιολας? Κ κατι ακομα, αν το παω πχ τν δευτερα, ποτε θα εχω νεα? περναει κανα μηνας? Ή ειναι γρηγοροι σε αυτα? εσυ που εστειλες mail???
  10. τα βλεπω..! και τωρα τι μπορω να κανω? αλλαγη μπαταριας? η αλλαγη κονεκτορα? τι εγινε ακριβως? αυτα σε περιπτωση που δεν το δεχεται η εγγυηση.
  11. αυτο ειναι το στραβωμα! ρε συ πολυ παραξενο μ φαινεται να το επαθε απο το φουρφουρι απο τα τζαμπο..
  • Δημιουργία νέου...