Προς το περιεχόμενο

aitolos21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.381 προβολές προφίλ

aitolos21's Achievements

  1. καλησπέρα, σε διάφορα sites με τζίρους αγώνων βλέπω αγώνες κυρίως πρώτων κατηγοριών. αυτοί που βλέπουν τζίρους αγώνων μικρότερων κατηγοριών σε ποια site τα βλέπουν?
  2. καλησπέρα, θα ήθελα να βρω ενα site με όλα τα αποτελέσματα αγώνων της ευρώπης τα τελευταια 10 χρόνια
  3. Καλησπέρα, ενας συγγενής μου έχει μια επιταγή επιδότησης για να αλλάξει συσκευές στο σπίτι...θα μπορούσε να κοπεί τιμολόγιο σε μένα η συσκευή που θα αλλάξει? ή δεν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο σε έναν ελεύθερο επαγγελματία με ατομική επιχείρηση?
  4. aitolos21

    Ακόλουθοι στο Facebook

    Ανδρέα έχεις δίκιο
  5. aitolos21

    Ακόλουθοι στο Facebook

    Βασικά ναι είναι γενική ερώτηση περί ακόλουθων και επιπλέον μην με πυροβολείτε παιδιά μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων είτε άνδρες είτε γυναίκες έχουν κάνει stalking στα social media..στην ουσία του ερωτήματος μπορώ να λάβω μια απάντηση?
  6. aitolos21

    Ακόλουθοι στο Facebook

    Το ξέρω αλλά όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει....βασικά τα είχαμε και χωρίσαμε οπότε δεν θέλω να της μιλήσω...γτ γίνεται αυτό με τους ακόλουθους?
  7. aitolos21

    Ακόλουθοι στο Facebook

    Καλησπέρα, παρακολουθώ το Facebook μιας κοπέλα που με ενδιαφέρει για να δω ποιοι την ακολουθούν...εγραφε 64 ακόλουθοι και με τελευταίο ακόλουθο ένα άτομο πχ Γιάννης....τώρα οι ακόλουθοι έγιναν 65 αλλά ακόμα σαν τελευταίο ακόλουθο βλέπω αυτόν τον Γιάννη...γτ συμβαίνει αυτό? Υ.Γ μη με κραξετε
  8. το οριο της πιστωτικης μου ειναι 500 ευρω ..θα μπορεσω να κανω αναληψη 400 ευρω σε μια μερα?
  9. καλησπερα σε ολους, εχω αμεση αναγκη για αναληψη μετρητων απο πιστωτικη εθνικης. ειδα οτι το επιτοκιο ειναι 16,52! καθε μερα θα ειναι αυτο το επιτοκιο ή για μερικες μερες? εαν κανω σημερ αναληψη 400 ευρω και τα αποπληρωσω παρασκευη ξερει κανεις ποσο παραπανω θα πληρωσω?
  10. καλησπερα ειμαι μεταξυ 2 κινητων και θα ηθελα την αποψη σας.. xiaomi mi 11 lite 5 g ή xiaomi mi 10T pro?
  11. aitolos21

    Tι κινητο να παρω?

    το redmi NOTE 10 PRO που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο?
  12. aitolos21

    Tι κινητο να παρω?

    καλησπερα στο φορουμ εχω αποφασισει να αγορασω καινουργιο smartphone και ειμαι διατεθιμενος να δωσω γυρω στα 500-600 ευρω ! στην αρχη μου αρεσε το huawei p30 pro new edition αλλα δε το βρισκω σε μαυρο πουθενα , μετα μου αρεσε το xiaomi mi10t Pro αλλα τωρα που βγηκε το m11 μου φαινεται καλυτερο αλλα αρκετα ακριβοτερο και το σκεφτομαι να δωσω τοσα λεφτα για xiaomi! εσεις εχετε να μου προτεινετε κατι?
  13. aitolos21

    huawei p30 pro

    καλησπερα θα ηθελα να αγορασω το huawei p30 pro και παρακολουθησα ορισμενα βιντεακια στο youtube. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε μερικα huawei p30 pro στην oθονη χαμηλα εμφανιζε το γνωστο των huawei τριγωνακι κυκλος και τετραγωνο ενω σε μερικα οχι και γενικα μου φαινεται και τα εικονιδια ειναι λιγο διαφορετικα μπορειται να μου εξηγησετε γτ συμβαινει αυτο? επισυναπτω και 2 φωτογραφιες για να δειτε τις διαφορες
  14. καλημερα, καθως καθαριζα τον υπολογιστη μου κατι πατηθηκε και ξαφνικα ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας εγιναν πολυ μεγαλα και εχουν γεμισει την οθονη πως μπορω να τα επαναφερω οπως ηταν?
  15. aitolos21

    icloud και syncing

    καλησπερα επειδη δεν ειχα ποτε iphone θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το icloud και τι το syncing
  • Δημιουργία νέου...