Προς το περιεχόμενο

Audakias power

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

985 προβολές προφίλ

Audakias power's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Το μεσιμερι που θα γυρισω απο τη δουλεια θα ακουληθισω τις οδηγιες σου και θα σ πω νεοτερα,σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου..
  2. Τις ραμ μολις τις αλλαξα θεση εκανε 3 φορες μπιπ..Τωρα θα κανω αυτο που λες ..
  3. Δεν δουλευει με κανενα δισκο απο τους δυο και δεν εχω καμια ενδειξη στην οθονη...
  4. Γειας σας θα ηθελα μια βοηθεια σε θεματακι που εχω. Λοιπον θελησα να κανω φορματ στο πσ και ειπα λοιπον να αλλαξω επι ευκαιριας και τον σκληρο μου σε ssd μιας και ειχα hdd,ο υπολιστης δουλευε μια χαρα,αφου λοιπον εκανα ολες τις συνδεσεις και παω να τον ανοιξω ανοιγει μονο.τροφοδοτικο ,καρτα γραφικων ,υδροψυξη δηλαδη οσο μπορω να καταλαβω οτι δουλευουν..αλλα δεν μπαινει ο υπολιστης στο βιος ουτε ανοιγει τα windows,μετα απο προσπαθιες ανοιξε περασα τα window στο ssd και μ το ξανα εκανε το ιδιο.Δηλαδη τον ανοιγεις δεν ακους ουτε μπιπ δεν στελνει εντολη στην οθονη και δεν αναβει το λαμπακι του σκληρου...Η μιτρικη και καρτα γραφικων ειναι asus εχουν το λαμπακι καλης λειτουργιας και αναβει πρασινο.. Το συστημα ειναι μια μιτρικη p5qc,ενας Q6600 intel,ram kington ddr2 4gb 800,ssd kington 128gb,gtx 650 1gb..
  5. Οκ θα δοκιμάσω και θα σας πω..ευχαριστώ αλλά μ κάνει σε άλλο παιχνίδι κάτι περίεργους μπλε κολυματισμους..δεν ξέρω τη συμβαίνει
  6. Όντως δεν έχω κατεβάσει..ευχαριστώ
  7. Είναι 5 μηνών η κάρτα με περασμένα τα τελευταία drive..και βαση με το harware που έχω δεν υφίσταται να συμβαινει αυτό..και ο επεξεργαστής,η ραμ και η Κάρτα στα παιχνίδια που παίζω με τέρμα γραφικά και δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες ούτε ανεβάζουν πάνω από 50% λειτουργίας..γι αυτό και μ φενεται παράξενο.
  8. Καλώς..ευχαριστω όλους σας για τη βοήθεια και τον χρόνο σας.
  9. Μάλιστα στα ποσά watt να κοιτάξω;
  10. Σε τη μπορεί να παίζει ρόλο γιατί αυτη τη κάρτα πρέπει να φτάνει άνετα η τροφοδοσία...μαλιστα τώρα έχω βάλει και υδροψυξη 4 fan και ένα controller και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.
  11. Δεν εχω θεμα καθολου..δεν ανεβαζει ποτε πανω απο 50 βαθμους σε game...
  12. Καλησπέρα...ενδεχομένως να έχω πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών πιάνω χαμηλά fps σε παιχνίδια όπως GTA IV 20 FPS σε benchmark και επίσης παρατηρώ κάποιες φόρες μπλε κυματισμούς στην οθόνη..Φταίει η κάρτα γραφικών η είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω..Ευχαριστώ. Το pc αποτελείτε.. PCU:500W CPU:Q8300 MB:P5QC RAM:4GB 800MHZ GPU:GTX 650 1GB
  • Δημιουργία νέου...