Προς το περιεχόμενο

NikosChro92

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

NikosChro92's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Οποτε στα αρνητικα για τον canon ειναι η ταχυτητα στην διπλη οψη .Αλλα για ποση διαφορα μιλαμε στο λεπτο ?Σε ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.
  2. οχι δεν εχει χρειαστει να βγαλουμε Α3 φωτοτυπιες μεχρι στιγμης. Αρα φιλε μου εσυ θα μου προτεινες τον KYOCERA αναμεσα σε αυτους τους δυο? Θα θελαμε πιο οικονομικα αναλωσιμα .
  3. Καλησπέρα σας, Ψάχνουμε για αγορά αξιοπιστου και χωρις προβληματα, πολυμηχανήματος αλλα δεν ξερουμε τι ακριβως χρειαζομαστε( laser, inkjet ?). Βγαζουμε περιπου 500 με 1000 φωτοτυπιες τον μηνα και το μπατζετ μας ειναι γυρω στα 600 με 900 ευρω. Βγαζουμε και εγχρωμες και κυριως ασπρομαυρες φωτοτυπιες. Επισης θελω και διπλης οψης φωτοτυπιες και καλη ταχυτητα. Κοιταω αυτον https://www.canon.gr/printers/maxify-gx7040/ Αυτον https://www.skroutz.gr/s/10994247/Kyocera-Ecosys-M5526cdn-Έγχρωμο-Laser-Φωτοτυπικό.html Φυσικα οτι εχετε να μου προτεινετε δεκτο και σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Καλησπερα σας, δεν μπορω να βρω να κανω ανταλλαγη απο ευρω σε δηναριο Ιορδανιας. Γνωριζετε αν υπαρχει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.
  5. Το γύρισα και εβαλα το service tag στην σελιδα της dell και εβγαλε και σε εμένα το m511r, λεγοντας μου οτι δεν υποστηριζεται αυτο το μοντελο πλέον και επίσης δεν υποστηρίζει και τα win 10. Υπαρχει καποιο application που να κανει κατι τετοιο? Λετε να θελει update το BIOS?
  6. Καλησπέρα σας παιδιά, αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron M5110). Του έκανα Format(windows 10), έκανα εγκατάσταση και απεγκατάσταση τους drivers του πληκτρολογίου και του touchpad αλλα τίποτα. Μπαινω στα BIOS και λειτουργεί κανονικα το πληκτρολόγιο παντως,οποτε υποθετω οτι δεν ειναι θεμα hardware. Έχετε να μου προτείνετε κατι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Σε ευχαριστω mikele13..τo cfw που εχω ειναι το 4.80 rebug..χρειαζεται να βαλω το 4.82 ? σε ποια διαδρομη θα το βαλω το cfw μεσα στο φλασακι ?αυτην (PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP) ?
  8. Καλησπέρα παιδια.Εχω το ps3 fat 40gb με cfw 4.80 . Εχω ενα 250gb σκληρο δισκο απο παλιο μου λαπτοπ. Μπορω να τον βαλω πανω στο ps3? Αν ναι πρεπει να κάνω φορματ στο σκληρο δισκο? Και τελος χρειαζεται να βαλω κατι αλλο μεσα στο σκληρο ώστε να μην εχω καποιο προβλημα με το cfw? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Φιλε μου δεν.. Εχω cfw 4.76 rebug. Απλα κατεβαζω το 4.80 και το περναω πανω του χωρις να χασω τις παλιες μου ρυθμισεις? Η πρεπει να κανω νεες ρυθμισεις? Πιο πολυ με ενδιαφέρει ο ανεμιστήρας να δουλευει σε αυτες τις στροφες που δουλεύει τωρα και δεν μου ανεβαζει θερμοκρασια.
  10. Δεν μου βγαζει κατι τετοιο για αναβαθμιση. Η μονη αναβαθμιση που μου βγαζει ειναι να παω στην 4.80. Εσβησα παντως το PS3UPDAT που μου ειπες μηπως φταιει αυτο?
  11. Φιλε μου εκανα ακριβως οτι μου ειπες και το παιχνιδι δεν ξεκινησε.Μου εμφανιζει μαυρη οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτα. Το εκλεισα αναγκαστικα. Καποια αλλη ιδεα?
  12. Καλησπέρα παιδια μηπως γινεται να μου δωσετε και εμενα οδηγιες γτ εχω το ιδιο θεμα με τον φιλο? Δηλαδη εγω που εχω cfw 4.75 απλα ανοιγω τα νεα παιχνιδια(π.χ.pro 2017 που εχουν 4.80) με τον webman θα τρεξουν ή θελει και καποια αλλη ρυθμιση.?Ευχαριστω εκ των προτέρων..
  13. NikosChro92

    κόλησε η ενημερωση

    Φιλε του εχω κανει πολλες επανεκιννησεις απο τοτε και τιποτα, ειναι κολλημενο στο 95%.Καποιος αλλος καποια ιδεα?
  14. NikosChro92

    κόλησε η ενημερωση

    Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχει εδω και ενα μηνα περιπου που μου εχει κολησει η ενημερωση στο 95%. Η ενημερωση απο οτι καταλαβα ειναι αυτη : ( Intel Corporation driver update for Intel® HD Graphics 4600 ).Εχω τα windows 10.Τι μπορω να κανω για να ξεκολησει παιδια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
  15. Αδερφε τελικα κατεβασα και περασα ermak 4.76 και multiman 4.76 απο το σαιτ των παιδιων, με το control fan utility τι γινεται το περναω και αυτο γιατι χωρις αυτο μου ανεβαζει θερμοκρασια..
  • Δημιουργία νέου...