Προς το περιεχόμενο

dinhio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dinhio

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.815 προβολές προφίλ

dinhio's Achievements

  1. Ναι μακριά απο F1 θέλω όσο το δυνατόν περισσότερη εξομοίωση κανονικού αυτοκινήτου-οδήγησης δηλ. και το παιχνίδι προς τα εκεί να είναι. Ιδανικά το Forza horizon αλλά το έχει αποκλειστικότητα η Microsoft. Τώρα ελπίζω απλα να είναι συμβατά τα παιχνίδια με την τιμονιέρα και να δέχεται ταχύτητες με το μοχλό/κιβώτιο.
  2. Ναι το σκέφτηκα και εγώ να πάω κάπου να δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω που θα έχουν εκθεσιακές με κονσόλες για να δοκιμάσεις. Όταν λέω ο κούκος αηδόνι εννοώ όχι πάνω από 300€ αλλά θέλω το τιμόνι να είναι κάπως άνετο νά έχει μια επένδυση μην είναι όπως το τηλεχειριστήριο όλο πλαστικό.
  3. • Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αγοράσω μια τιμονιέρα για το Ps5 αλλά με "κιβώτιο" ταχυτήτων χειροκίνητα κ όχι πτερύγια πίσω από το τιμόνι αλλά και όλα τα πεντάλ , όχι μόνο γκάζι - φρένο. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη αυτή την στιγμή ( με καλή αίσθηση όχι πλαστικούρα) στην αγορά που δεν θα μου πάει ο κούκος αηδόνι; Επίσης να αγοράσω καινούργια ή μεταχειρισμένη; • Τώρα από παιχνίδια λογικά θα κινηθώ σε Gran Turismo, Dirt , The Crew. Ιδανικά θα ήθελα Forza Horizon αλλά δεν υπάρχει σαν τίτλος. Αν έχετε κάποια πρόταση για οτιδήποτε από τιμονιέρα ή παιχνίδι , παρακαλώ γράψτε την. Ευχαριστώ
  4. Εχω κάνει hard reset αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση αν το παω εξω σε κατάστημα να μου κάνουν αυτή τη δουλειά κ να μου βάλουν πάλι τα ίδια Android & Oxygen ?
  5. Καλησπέρα σας παιδιά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με το κινητό. Αρχικά κολλούσε η οθόνη σε διάφορες στιγμές , πχ άνοιγε το συρτάρι με το wifi φακο κλπ και έμενε εκει και δεν ανταποκρινόταν στην αφή και ούτε με το κλείσιμο της οθόνης , παρα μόνο με reboot. Το πήγα για επισκευή και μου είπαν οτι μάλλον τα έχει παίξει η οθόνη οπότε και την άλλαξα. Τώρα δεν παρουσιάζει αυτό το θέμα αλλά μόλις το έκανα format και πάω να ανοίξω την κάμερα μου γραφει failed to open camera, επίσης το youtube η εφαρμογή δείχνει μονίμως το σήμα να φορτώνει η κυκλική μπάρα χωρίς να προχωράει παρακάτω ή να δείχνει την ροή πίσω, δηλαδή μια άσπρη εικόνα και η μπάρα να γυρίζει. Και τέλος όποιο μήνυμα και αν δεχτώ σε viber ή στα μηνύματα μπορώ να το διαβάσω μόνο απο την προεπισκόπηση, όταν πάω να το ανοίξω μου βγαζει λευκή σελίδα. Έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς επιτυχία να το ξανακάνω format και χωρίς να αντιγράψω τα παλιά δεδομένα. Να κάνω διακοπή των εφαρμογών και διαγραφή μνήμης και προσωπικού χώρου, όπως και να κατεβάσω άλλη κάμερα , προηγόυμενη έκδοση youtube, viber. Ξερει κάποιος μήπως κάποια λύση; Στο ίντερνετ που έψαξα λίγο είδα σαν λύση να κάνω flash τα android και το λειτουργικό , αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα διορθώσει ή αν φταίει καποια ενημέρωση σε αυτά. ευχαριστω
  6. Α όντως γτ είχα την εντύπωση ότι ήταν έως 2Κ;;; Τέλεια , θα το φουλαρω για παν ενδεχόμενο. Θενκς!
  7. Σήμερα πάλι έβαλα 800 TL για να το Maxαρω το wallet στα 2Κ TL, με τον ίδιο παραπάνω τρόπο. Τώρα γιατί δεν δουλεύει σε μερικούς δεν ξέρω. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι είχα δημιουργήσει το ps account παλιά με ενεργοποιημένο vpn και να μην με έχει flagαρισμένο το σύστημα.
  8. Σήμερα πάλι το επιβεβαίωσα, έβαλα συνδρομή 1 χρόνο ακόμα από το wallet. Μου ανέφερε όμως κάποιος ότι ενώ έκανε την διαδικασία vpn περιοχής > web browser > ανώνυμη περιήγηση > ps store κλπ δεν προχωρούσε η διαδικασία και του έλεγε error. Δοκίμασε όμως με κάρτα fups. Εμένα με cryptopay τα δέχτηκε όλα.
  9. Εγώ θα σας το δώσω και δοκιμάστε κ άλλοι. Αν βαριέστε να διαβάσετε το πώς κατέληξα , πηγαιντε κατευθείαν στα μαύρα γράμματα. Γενικά από όσο έχω καταλάβει ο τρόπος για να αγοράσεις συνδρομή εκτός από το proximity στην περιοχή που έχεις δηλώσει ίσως είναι τα funds που έχεις στο wallet και όχι τόσο η κάρτα που είναι συνδεδεμένη και ας έχει λεφτά μέσα. Επίσης άλλος ένας παράγοντας είναι πόσο εντοπίζονται οι διευθύνσεις. Εγώ προσπάθησα αρκετές ώρες με proxy από ps5 και ενώ συνδεόμουν εύκολα στα δίκτυα πάλι δεν μπορούσα να αγοράσω, οποτε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως θέλει μέσω wallet, να κάνεις add funds πρώτα. Έλα όμως που οι πονηροί το έχουν βγάλει σαν επιλογή μέσα από το ps store στην κονσόλα αλλά και μέσα από την εφαρμογή του κινητού. Εμφανίζεται μόνο μέσω σύνδεσης από web browser. Οπότε λέω πρέπει να βάλω proxy στην κονσόλα και μετά να μπω από τον browser της για να συνδεθώ στο store και να κάνω add funds. Έλα όμως που πάλι οι πονηροί δεν έχουν ανοιχτό browser στην κονσόλα. Ανοίγει δηλαδή μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες, δεν έχει search bar να ψάξεις ότι θες. Οπότε δεύτερη πόρτα . ( Αν και με αρκετό ψάξιμο, μπρος πισω σε σελιδες κατάφερα να μπω στο Google και όντως να συνδεθώ κ να κάνω add funds μέχρι που έκανε time out ο χρόνος στο proxy και μετά οπου συνδεόμουν με πέταγαν τα proxy έξω). Οπότε γυρίσαμε αφού είχα βγάλει κάποια συμπεράσματα στην προσπάθεια στο παλιό παραδοσιακό VPN... Σκέφτηκα λοιπόν να μπω μέσω κινητού και web browser (εξηγώ παραπάνω) ενώ είναι ενεργό στην περιοχή που δήλωσα σαν διεύθυνση το VPN ( δηλ. Στο Windscribe >Turkey> Istanbul) και δοκίμασα να ανοίξω καρτέλα ανώνυμης ιδιωτικής περιήγησης στον Chrome. Στην συνέχεια Ps Store κλπ. Ε μετά τα έπαιρνε όλα, μόνο τα πόδια δεν μου άνοιξε. Έκανα add funds και έβαλα 1200TL κ άλλον έναν χρόνο . Ελπίζω να δουλέψει και για εσάς.
  10. Λοιπόν κατά τύχη ίσως ανακάλυψα έναν τρόπο να μην μπλέκουμε με proxy κλπ. Περιμένω επιβεβαίωση από έναν συνάδελφο "απατεώνα" κ θα ενημερώσω.
  11. Καλησπέρα θέλω να αγοράσω κατι βιταμίνες από iherb, 2τμχ γύρω στα 55€ και τα δύο. Ξέρει κάποιος την διαδικασία και αν περνάει τελωνείο, θα με χρεώσουν κ αλλα; Ευχαριστώ
  12. Καλησπέρα θέλω να αγοράσω κατι βιταμίνες από iherb, 2τμχ γύρω στα 55€ και τα δύο. Ξέρει κάποιος την διαδικασία και αν περνάει τελωνείο, θα με χρεώσουν κ αλλα; Ευχαριστώ
  13. Η deluxe 12μηνη έχει: Ελλάδα 120€ Τουρκία 22€ Ινδονησία 55
  14. Κάνω ένα σύντομο update για τους τρόπους που μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή. • Αρχικά όπως και στην πρώτη δημοσίευση ο τρόπος δημιουργίας account στην sony και στην cryptopay ισχύει κανονικά. Βάζετε δηλ. random διεύθυνση Τουρκίας και φτιάχνετε λογαριασμό στην Sony κ έπειτα cryptopay κανονικά. Προσοχή η crypto δεν λειτουργεί! • Στην συνέχεια επειδή εχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και επειδή το vpn ανιχνεύεται και μπλοκάρουν διευθύνσεις, για να φορτώσετε την κάρτα και funds στο πορτοφόλι, αλλά και για να αγοράσετε συνδρομή απαιτείται να θέσετε proxy μέσα από την κονσόλα του PS5. Για να αγοράσετε παιχνίδι αν έχετε χρήματα στο πορτοφόλι ή απευθείας κάρτα, μπορείτε κανονικά και μέσω vpn της περιοχής που έχετε δηλώσει, δεν απαιτείται proxy. • Για proxy τώρα : Μέσα λοιπόν από τις ρυθμίσεις> δίκτυο> στη σύνδεση σας> προχωρημένες ρυθμίσεις και βάζετε proxy και θύρα της περιοχής που έχετε δηλώσει στην διεύθυνση του account σας. Πχ Κωνσταντινούπολη, Αντιόχεια κλπ. διευθύνσεις μπορείτε να βρείτε εδώ (spys.one/proxy/TR) ΥΓ. Γενικά πάντως μην περιμένετε να πιάσει με την μια, χρειάζεται λίγο επιμονή και ως προς την εύρεση διεύθυνσης στο proxy που να λειτουργεί και έπειτα ως προς την αγορά συνδρομής. • 2ος τρόπος (δεν έχει επιβεβαιωθεί) Επειδή δεν είχα την ευκαιρία να το επαληθεύσω, γνωρίζω όμως ότι υπάρχει και δεύτερος τρόπος μέσω Ινδονησίας. Ουσιαστικά φτιάχνεις ένα account στο PSN όπως και με το Τουρκικο, που να δείχνει ότι μένεις εκεί δηλ. πάλι random διεύθυνση Ινδονησίας κλπ. Έπειτα μπαίνεις στο Seagm που είναι ένας πάροχος, προπληρωμένων καρτών Playstation, αγοράζεις την αντίστοιχη καρτα με την χρηματική αξία που θες και φορτώνεις το voucher στο λογαριασμό σου. ΥΓ. Τιμές κλπ δεν γνωρίζω αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι τα μισά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν είναι Τουρκία που είναι το 1/4 αλλά και πάλι είναι φθηνότερα. Θεωρητικά ο παραπάνω τρόπος θα λειτουργεί και με άλλες χώρες, ίσως και πιο φθηνά καταστήματα. Με την προϋπόθεση όμως να βρίσκονται προπληρωμένες κάρτες. Γιατί με τις τουρκικές στο Eneba κλπ τις καταβρόχθισαν και εξαφανίστηκαν ολες. (Αν καποιο μέλος γνωρίζει περισσότερα ας συμπληρώσει)
  15. Καλή ερώτηση, γενικά από όσο διαβάζω και σε ξένα forum είναι πολύ tryhard η φάση. Δες εδώ https://spys.one/free-proxy-list/TR/ ή στο proxynova
  • Δημιουργία νέου...