Προς το περιεχόμενο

penikilini

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

569 προβολές προφίλ

penikilini's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    Και εμενα μου ειπε οτι θελει 1-2 μηνες για να ξεβουλωσει εντελως (και παντα αναλογα το ατομο). Ειπα σε περιπτωση που επιμενει το μπουκωμα και δεν βγαζει ακρη με τον γιατρο του..... Τοτε καλο θα ηταν να παρει μια δευτερη αποψη.
  2. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    Σημερα τον επισκεφτηκα (καθυστερησα γτ ηταν στο εξωτερικο) και με καθυσυχασε λεγοντας μου οτι χρειαζεται λιγο καιρο να ξεπρηστει ακομα η μυτη. Παρ'ολα αυτα μου εκανε εναν μικρο καθαρισμο με κατι σαν τσιμπιδακι (οντως εβγαλε πολυ πραμα) και υπαρχει μια αισθητη διαφορα στην αναπνοη. Πλεον αναπνεω πολυ πιο ανετα αλλα περιμενω ομως ακομα για το 100%. Πλυσεις ειπε δεν χρειαζεται να κανω καθολου.😊 Παραμενει ακομα το προβλημα σου? Οπως ειπα κ παραπανω εμενα δεν μου ειπε να κανω καθολου πλυσεις κ ειμαι πολυ καλα, αλλα εναν καθαρισμο απο τον γιατρο οντως τον χρειαζομουν. Αν το ρουθουνι σου παραμενει μπουκωμενο θεωρω πως πρεπει να ξαναπροσπαθησεις να του το θιξεις εντονα μιας και γιαυτο υποτιθεται πως εκανες την εγχειρηση.... Στην χειροτερη (αν δεν βγαζεις ακρη) παρε και την αποψη καποιου αλλου γιατρου.
  3. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    ωραια ευχαριστω! θα επικοινωνησω μαζι του!
  4. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    μου ειπε να χρησιμοποιω οξυζενε για τον καθαρισμο της μυτης....και οχι δεν μου ειπε κατι για να μου την καθαρισει εσωτερικα (δεν ηξερα καν οτι γινεται αυτο μεχρι που διαβασα εδω τα σχολια). Οπως και να εχει συντομα θα αγορασω ορο για να κανω πλυσεις και εσωτερικα εαν αυτος ειναι ο λογος της μπουκωμενης μυτης.
  5. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    οχι δεν την καθαριζω με κατι απο αυτα που ειπες αλλα χρησιμοποιω μπατονετα με νερο κ την καθαριζω.... στα ρουθουνια ειδικα δεν εχει τοσο πολυ αιμα επειδη τα καθαριζω
  6. penikilini

    στραβο διαφραγμα

    Καλησπερα παιδια, Το προηγουμενο σαββατο εκανα εχγειρηση στο διαφραγμα και ρινοπλαστικη σε ιδιωτικη κλινικη. Αλλα νιωθω την μυτη μου λιγο μπουκωμενη και δυσκολευομαι στην αναπνοη περισσοτερο απο πριν και δεν διακρινω αυτο το ενθουσιωδες αποτελεσμα που εχετε καποιοι οπως διαβασα παραπανω. Σημερα εβγαλα το γυψακι στον γιατρο αλλα επειδη εστιασα πιο πολυ στο αισθητικο κομματι της μυτης κ οχι στο λειτουργικο (ξεχαστηκα εντελως) δεν τον ρωτησα σε τι μπορει να οφειλεται. Αν και θα τον καλεσω απο εβδομαδα να τον ρωτησω τι μπορει να φταιει, μηπως μπορειτε να μου πειτε αν οφειλεται σε κατι συγκεκριμενο (δεν πετυχε η εγχειρηση, κακαδιακια λογω αιματος κ βλενας απο την εγχειρηση που εμποδιζουν την αναπνοη) η χρειαζεται και αλλος χρονος για να φανει το αποτελεσμα? (ειμαι ηδη στην μια εβδομαδα μετα). Ευχαριστω!
  7. Σκεφτηκα να μην δημιουργησω νεο θεμα για παρομοιο προβλημα, μιας και υπαρχει ηδη!
  8. Καλημερα, εχω και εγω ενα θεμα με την γραμμη εργασιων..... Εχουν εξαφανιστει 2 εικονιδια (το ενα ειναι το explorer και το αλλο το windows store). Aν πατησω πανω λειτουργουν κανονικα, αλλα δεν εμφανιζεται το εικονιδιο τους στην μπαρα και στην θεση τους δειχνει κενο. Υπαρχει τροπος να διορθωθει? Ευχαριστω!
  9. penikilini

    Αποριες για viber

    Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε εαν μπορω να επαναφέρω το ιστορικό των συνομιλιών μετα απο απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση που έκανα....
  10. penikilini

    Εργασια στα Public

    Τοσες απαιτησεις με τον βασικο μονο...καλα εκανες.....! Αλλα πιστεψε με τιποτα δεν συγκρινεται με το πλαίσιο!!! Αν κρίνω από τους λίγους μήνες που δουλεψα σε αυτον τον βαλτο, στα public ακόμα και ως πελατης διακρίνεις πολλές διαφορές . Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι μπορεις(!) να χαζεψεις ελευθερα...στο πλαισιο δεν θα καταφερεις ποτε να χαζεψεις χωρις να σε πρηζουν ή στην καλυτερη θα καταφερεις να μεινεις μονος για 5 λεπτα το πολυ (και ναι ετσι τους εχουν πει να κανουν).... Δεν διαφωνω παντως στο οτι μπορει να έχουν καποια κοινα στοιχεια (πιεση, στοχους κλπ....) Εχω και εγω συνεντευξη αυριο στα Public κ ελεγα μηπως γνωρίζει κάποιος που ειναι ή εχει δουλεψει στην αλυσιδα αυτη, καμια πληροφορια σχετικα με το περιβαλλον η οτιδηποτε αλλο.... ΥΓ : Και ναι οι πωλητες δεν γνωριζουν τα παντα στο αντικειμενο που τους εχουν βαλει (το λεω και απο προσωπικη εμπειρια)....Καποιοι που εχουν αξιοπρεπεια, λενε και ενα "΄λυπαμαι αυτο δεν το γνωριζω".....
  11. penikilini

    Εργασια στα Public

    λογικα θα ειχες στειλει βιογραφικο πριν σε παρουν για την συνεντευξη... δν ειδαν απο εκει οτι δεν ησουν "πτυχιουχος ηλεκτρονικων Η/Υ" ? επισης μηπως γνωριζεις και τι γινεται με τα ωραρια και τα σπαστα ?
  12. penikilini

    Εργασια στα Public

    Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε γενικά τι παίζει με τις συνθήκες εργασίας στα public? πχ είναι τα ίδια με το πλαίσιο ή καλύτερα? και από μισθούς ξέρετε τίποτα (full time, part time).... Ευχαριστώ!
  13. penikilini

    Libre Office calc

    Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δημιουργησω διαγράμματα με καμπύλες? Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα, είμαι και εγώ τελειόφοιτη φοιτήτρια στην Αθήνα. Εάν υπάρχει κάτι στην περιοχή της Αθήνας θα το εκτιμούσα. (είμαι ελέυθερη όλες τις μέρες της εβδομάδας και άμεσα διαθέσιμη) επικοινωνία μέσω προσωπικών μυνημάτων. Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...