Προς το περιεχόμενο

Tsokk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

418 προβολές προφίλ

Tsokk's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες ότι η χρέωση IRIS της Αλφα (3€) υπάρχει σε πιστώσεις άνω των 5 ευρω. Επειδή την έπαθα και εγώ σήμερα έτσι, υπάρχει τρόπος να προσπεραστεί αυτή η χρέωση ή μόνο με πολλές μεταφορές έως 5 ευρω?
  2. ευχαριστώ για την απάντηση επειδή δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με revolut ( αλλά απότι φαίνεται ίσως χρειαστεί ) η όλη διαδικασία μεταφοράς sepa από ελληνική τράπεζα > revolut > cryptoexchange πόσο κοστίζει συνολικά σε fees?
  3. Πάω σήμερα να κάνω deposit στο Kraken μέσω Alpha Bank (πριν ένα μήνα δούλευε κανονικά) και μου λέει αποτυχία συναλλαγής, να επικοινωνήσω με support. Τους καλώ και μου λένε ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν μπλοκάρει όλες τις μεταφορές που έχουν να κάνουν με κρύπτο, μπορώ μόνο να πηγαίνω στο κατάστημα. Καμιά ιδέα για άλλη ελληνική τράπεζα που επιτρέπει μεταφορές ή άλλον τρόπο που μπορώ να κάνω τη μεταφορά?
  4. Μπορώ να πω πείστηκα για την οθόνη! Μόνος ενδοιασμός παραμένει η AMD κάρτα, δε ξέρω αν είναι βάσιμη η προκατάληψη μου και αν αλλάζει εύκολα στη σύνθεση βέβαια, θα μπορούσε να αντικατασταθεί με παρόμοια της Nvidia ή θα έπρεπε να αλλάξουν και άλλα κομμάτια της σύνθεσης? Κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ πιθανό να προχωρήσω με τη σύνθεση που πρότεινες. Σε ευχαριστώ και πάλι.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μόνο για την κάρτα θα ήθελα να ρωτήσω. Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση με τις κάρτες AMD και τους drivers? Γιατί τόσο εγώ όσο και γνωστοί μου είχαμε αρκετά θέματα στο παρελθόν και λίγο που το έψαξα ακόμα παραπονιέται κόσμος.. Kάτι άλλο, θα είχε νόημα να βάλω aftermarket CPU cooler? αν ναι θα μου πρότεινες κάποιο συγκεκριμένο απο το Digital Master? Κατά τα άλλα η σύνθεση μοιάζει πολύ καλή και εντός μπάτζετ! η οθόνη σκέφτομαι μόνο ότι ίσως μου πέσει μεγαλούτσικη.
  6. Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά, θα ήθελα ιδέες για νέα σύνθεση. Ποσό που διαθέτουμε : 800-900€. Αν χρειαστεί μπορεί να ανέβει μέχρι και τα 1000€ αλλά θα προτιμούσα να κυμανθεί σε αυτά τα επίπεδα Χρήση υπολογιστή : Βασική χρήση (browsing, Netflix, τα γνωστά) με οχι τεράστιες απαιτήσεις για gaming αυτή τη στιγμή. Παιχνίδια που παίζω είναι συνήθως προηγούμενων ετών (Witcher/Dark Souls) ή με αστείες απαιτήσεις όπως Manager/indie χαζoμάρες στο Steam οπότε δε χρειάζεται να πάμε all-in σε GPU. Μια ιδιαιτερότητα που έχουν τα (κακοφτιαγμένα) παιχνίδια που παίζω είναι ότι χρησιμοποιούν πολύ RAM, με τα 8GB που έχω τώρα δυσκολεύομαι. Ωστόσο θα ήθελα μια όσο το δυνατόν αξιοπρεπή κάρτα γίνεται ώστε να μπορώ να δοκιμάσω νέα παιχνίδια που ίσως μου γυαλίσουν (και ας μην τα παίζω στην καλύτερη ανάλυση). Επίσης σίγουρα έναν καλό SSD γιατί έχουμε 2020 και είμαι ακόμη με HDD! Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει αυτή https://www.lg.com/gr/monitors/lg-23EA63V η οποία αγοράστηκε πριν 6 χρόνια οταν είχα φτιάξει την τωρινή μου σύνθεση. Θα ήθελα μια καινούργια (23-27 150-200€) ώστε να υποστηρίζει καλύτερα τη νέα σύνθεση και να χρησιμοποιήσω αυτή που έχω τώρα σαν 2η. Οπότε προτείνετε ελεύθερα και οθόνη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Θα ήθελα να αγοραστούν τα πάντα απο ένα κατάστημα και να συναρμολογηθεί εκεί η σύνθεση. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι Γενικά υπολόγιζα να πάρω του χρόνου νέο σύστημα αλλά λόγω ιού και wfh σκοπεύω να δώσω το τωρινό μου pc σε οικογενειακό μέλος ώστε να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα απο το σπίτι. Οπότε βασικός στόχος είναι να πάρω οτι καλύτερο μπορώ κοντινό στο budget μου - να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, να μπορεί να σηκώσει παιχνίδια και σε 1-2 χρόνια να μπορεί να υποστηρίξει μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Τώρα όλα αυτά εσείς ξέρετε καλύτερα αν γίνονται 😛
  7. Tsokk

    Αγορά κινητού ~ 450€

    Καλησπέρα παιδιά. Μετα απο 3 (δύσκολα) χρόνια με το Nexus 5x, το οποίο πάει για απόσυρση, έχω ξεκινήσει και κοιτάω για νέο κινητό γύρω στα 450€, ταβάνι τα 500. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα με μια σεβαστή μπαταρία και να μου κρατήσει μια 3ετία. Η χρήση που κάνω ειναι αρκετά βασική, social media & internet, καθόλου gaming. Όσον αφορά το λογισμικό, πρίν απο το Nexus είχα το 4s που προσωπικά με βόλευε σαν κινητό αλλά θα προτιμούσα να μείνω μακριά απο το Apple ecosystem, που έτσι και αλλιώς πιστεώ πως είναι off budget για αυτά που ζητάω. Απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα, το S9+ και το Pixel 2xl φαίνονται ως οι καλύτερες επιλογές. Τείνω περισσότερο προς το Pixel λόγω κάμερας αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την εγγύηση λόγω έλλειψης επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και πόσο καλυμμένος θα είμαι σε περίπτωση βλάβης/ελαττωματικού προιόντος αν το πάρω απο σκρουτζ. Για το S9 απο την άλλη ακούω άσχημα πράγματα για την μπαταρία του πρόσφατα. Γνώμες?
  8. Με προβληματιζει η καρτα γραφικων που ειναι Intel HD, μηπως θα ηταν καλυτερη επιλογη αυτο http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500-59-418318-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910324που εχω δει οτι πολλοι προτεινετε?
  9. Πως σας φαινεται αυτο το λαπτοπ? http://www.cosmodata.gr/product/186285/ το θελει φιλος για καθημερινη χρηση και να παιζει παιχνιδια μεχρι lol, dota2. Θα τα βγαζει ή μπα?
  10. Tsokk

    League of Legends Topic v1

    Οπως σου ειπανε ηδη η Janna δεν εχει πολυ νοημα αμα ειστε duo. Θα σας προτεινατε να παιζατε Varus με Leona/Thresh/Nami. O Varus εχει πολυ καλο laning αρα θελεις support που μπορει να κανει plays. Ειδικα με Leona αμα ειστε και skype ειναι πανευκολο να παρεις kills σαν Varus. Αμα θες AD για Janna θα σου ελεγα κυριως Draven ή Ezreal. Αν και θα ηταν καλυτερο να παιζατε περισσοτερο Lucian/Jinx και Leona/Thresh σαν main picks. Ειναι πολυ πιο ευκολο να κουβαλησετε με αυτους.
  11. Tsokk

    Bios δεν αναγνωριζει hdd

    Εγινε παιδια ευχαριστω για την ωρα ολα ειναι οκ αμα ξανασυμβει θα δοκιμασω να αλλαξω τα καλωδια
  12. Tsokk

    Bios δεν αναγνωριζει hdd

    i5 4570 cpu gigabyte h87 mobo corsair cx750m psu sapphire 270x gpu WD 1TB blue hdd Crucial Ballstix 2x4 Ram πειτε μου αμα ξεχασα κατι ειναι κ βραδυ
  13. Tsokk

    Bios δεν αναγνωριζει hdd

    100% λεει επιδοση/υγεια
  14. Καλησπερες παιδια. Εχω το εξης προβλημα: εχω καινουργια συνθεση η οποια δουλευε ρολοι μεχρι τωρα εδω κ 1-2 βδομαδες. Σημερα κ ενω ειχα αρκετα πραγματα να δουλευουν ταυτοχρονα (βιντεο, τορρεντς, ελεγχους για ιους) πριν παω για υπνο, το πισι και συγκεκριμενα ο σκληρος δισκος ξεκινησε να κανει περιεργους ηχους και ο υπολογιστης κολλησε. Εκανα reset και μου εβγαλε το "reboot and select proper boot device" μηνυμα. Μπηκα στα bios και δεν αναγνωριζοταν ο σκληρος και ειχε το dvd ως μονη επιλογη. Μετα απο καμποσα reset καποιες φορες θα ανοιγε και θα εμπαινε κανονικα στα windows και αλλες δε θα διαβαζε παλι τον σκληρο. Τωρα μπηκα κ εβαλα τη σειρα πρωτα τον hdd και μετα dvd και ολα ειναι μια χαρα για την ωρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι το προκαλει συνηθως αυτο το προβλημα? Ανοιξα το case και πιεσα τα καλωδια του hdd στη μητρικη αλλα αμφιβαλλω να ειχε κουνηθει κατι.
  15. Tsokk

    League of Legends Topic v1

    Δεν ξερεις τι λες. Δεν υπαρχει καθεστως αυτος κανει dive ή αυτος κανει tank το tower. Και απο ποτε πρεπει να αφηνεις τα kill παντα στο lane? Αμα εχω Riven, Jax top τοτε ισως αμα ειναι 100% kill. Αλλα απο κει και περα δεν προκειται να προσπαθησω να αφησω το kill μονο κ μονο επειδη ειμαι ο jungler. Το προβαδισμα πως θα το παρεις σε Lee Sin, Vi, Pantheon, Khazix, Elise (τα καλυτερα picks atm) αμα αφηνεις ολα τα kills? Οταν πεθαινει το αντιπαλο top, το top μου θα φαρμαρει τα μινιονς, ο αντιπαλος θα χασει xp και ισως και tower. To assist/kill ειναι ενα επιπλεον bonus απο το gank, oχι ολη η ουσια. Αμα χαλας flash/ignite και δεν περνετε kill, guess what? φταις και εσυ που δεν μπορουσες να κρινεις αμα μπορειτε ή οχι να τον σκοτωσετε. Αμα τον σκοτωσετε και παρεις assist οπως ειπα θα παρεις μεγαλο πλενοκτημα σε lane ετσι κ αλλιως. Αμα δε μπορεις να νικησεις το lane μετα απο τοσο πλεονεκτικη θεση, προβλημα σου.
  • Δημιουργία νέου...