Προς το περιεχόμενο

Red21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.091
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Red21

  • Ημερομηνία γέννησης 08/12/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    China Tech KinGR

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.994 προβολές προφίλ

Red21's Achievements

  1. Καλημερες απλα ενημερωτικα το συγκεκριμενο δεν ειναι το καλυτερο κουπονι που υπαρχει!! Αυτο ειναι: GBBF020
  2. Την τσιμπισα και εγω!! Πραγματικα αψογη τιμη μπραβο στον τοπικ σταρτερ!!
  3. Red21

    JBL Flip3 Black Edition 69€ MM

    Αν εστελνε Ελλαδα θα αξιζε φουλ!!!
  4. Red21

    Huawei Matebook 449@Kotsovolos

    Λιγο που το εψαξα δεν βλεπω πουθενα να αναφερει οτι δεν εχει το πληκτρολογιο μαζι αντιθετως το εχει κανονικα στην περιγραφη και το δειχνει και στις φωτογραφιες!! Αν το εχει μαζι γινεται ακομα καλυτερο deal!! Προκειται για καθαρο ξεστοκαρισμα μιας και στα λεφτα που το εδιναν δεν πουλησαν ουτε κομματι φανταζομαι μιας και υπαρχουν καλυτερες επιλογες!!! Για 600-700-800 ευρω δεν το συζηταγαμε καν αλλα στα 450 τα αξιζει και με το παραπανω κατα την γνωμη μου!!
  5. Ακριβως!! Ειδικα για καποιον που κανει βιντεακια στο youtube η τελοσπαντων θελει να ξεκινησει θεωρω οτι ειναι αψογη επιλογη σε αυτα τα λεφτα Στελιο!!! Ακομα και σημερα μετα απο τοσα χρονια κυκλοφοριας αποτελει μετρο συγκρισης για τις καινουργιες πχ Logitech C920!!! Δεν το ειχα παρατηρησει Γιαννη σορρυ!!!
  6. [Web Camera] Microsoft Lifecam Cinema στα 24.9 ευρω @germanos Με εξαιρετικες κριτικες παντου!! https://www.germanos.gr/product/microsoft-lifecam-cinema/20295236/ Στο σκρουτζ απο 55 ευρω χωρις τα μεταφορικα: https://www.skroutz.gr/s/90200/Microsoft-LifeCam-Cinema.html Στο εξωτερικο ενδεικτικα: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1849430_-lifecam-cinema-microsoft.html https://www.idealo.co.uk/compare/1849430/microsoft-lifecam-cinema.html
  7. Bill μιας και το κατεχεις το ρολογακι ελληνικα υποστηριζει σε μενου και χαρακτηρες?
  8. Δεν είμαι ειδικός!!! Υπάρχουν εδώ μέσα πολύ ειδικότεροι!! Αλλα μόνο σε εμένα φαίνεται τούμπανο σε αυτά τα λεφτά?? Link: https://www.amazon.fr/gp/product/B01LY53O96 Ελλάδα δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο και εξωτερικό κυρίως το επόμενο μοντέλο σε τιμές +1200 ευρώ!! NOTE: Το πληκτρολόγιο είναι azerty και γράφει για αποστολή σε 1-2 μήνες βέβαια σε πολλά προϊόντα το γράφει έτσι το amazon και σε λίγες μέρες το έχει στείλει!!
  9. Red21

    XIAOMI Mi Drone 4K Flash Sale €353

    323€ το mi drone μαζί με τα μεταφορικά EU Express στο gearbest αποκλειστικά για Ελλάδα!! Κουπόνι : GB1013GR18 LINK: https://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_728058.html
  10. Μην βιαζεσαι γιατι σαν πολυ γρηγορα μου φαινεται οτι βγηκε το δεμα του ανθρωπου απο το τελωνειο και δεν γραφει πουθενα για δασμους (συνηθως το γραφει στο τρακ) και παιζει να ειναι και λαθος η εισοδος του δεματος!! Φιλε αν μπορεις μιας και απο οτι βλεπω βγηκε το δεμα σου απο τελωνειο οταν παραλαβεις τις επομενες μερες κανε μια ενημερωση τι πληρωσες και ΑΝ πληρωσες!
  11. Αυτό που γίνεται δεν είναι παράνομο τα δέματα δεν προέρχονται από χώρα εκτός Ευρώπης και υποτίθεται ότι εκτελωνιζονται κανονικότατα μαζικά στην Αγγλία. Πράγμα που δεν μας ενδιαφέρει καν μιας και αυτό έχει γίνει πριν την παραγγελία μας και το στοκ που μας αποστέλλεται βρίσκεται ήδη Ευρώπη. Αλλά ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και επαναεφοδιάσουν την αποθήκη τους στην Ευρώπη για να στο στείλουν δεν έχει καμία σημασία μιας και εσύ αγοράζεις το δέμα σου μέσω Ευρώπης γι'αυτό και δεν σου δίνεται πότε το πρώτο τρακ παρά μόνο το ευρωπαϊκό του ολλανδικού ταχυδρομείου. Το τρακ που δίνεται στους πελάτες αφορά στοκ που βρίσκεται Ευρώπη για να στο κάνω λιανα. Αν το μαγαζί έχει έδρα στη Νιγηρία πίστεψε με δεν αφορά τον πελάτη από την στιγμή που το δέμα προέρχεται από ευρωπαϊκή χώρα....το κατάστημα μπορεί να το αφορά και την εταιρεία logistics που συνεργάζεται αν διαπράττει παρανομίες αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα ούτε των τελωνειακών αρχών στην Ελλάδα από την στιγμή που τα δέματα που έρχονται στην χώρα προέρχονται από ευρωπαϊκή χώρα. Οπότε παρανομία ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ δεν υπάρχει πουθενά. Αυτά που γράφω τα γνωρίζω. Και μιλά καλύτερα μάθε τρόπους όταν γράφεις δημόσια μιας και το θίγεις.
  12. Λοιπον για να ληγει μια και καλη το θεμα..... Τα δεματα με Priority Direct του banggood τα διαχειριζεται μια εταιρια logistics που ονομαζεται Flytexpress. Υπαρχουν δυο τρακινγκ numbers αυτο της NL Post που δινουν σε ολους και ενα ακομα το οποιο ειναι το πρωτο ταξιδι. Aν ζητησετε απο το banggood να σας δωσει το πρωτο τρακ της flytexpress θα διαπιστωσετε οτι τα δεματα ξεκινανε ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Αυτα!!!
  13. Αδερφε μπορεις να βαλεις λιγο την πορεια του τρακ (χωρις αριθμο φυσικα) να εχουμε μια εικονα!!
  14. Red21

    Οθόνη LG LED 22'' YOU 105 ΕΥΡΩ

    24 Νοεμβρίου φέτος για να μην ξεχνιόμαστε!!!
  15. Τρέχει προσφορά τώρα στην έκδοση με τα 4/64 στα 158 ευρώ όμως μαζί με τα μεταφορικά priority. https://banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html Από 210€ ξεκινάει στο Σκρουτζ.
  • Δημιουργία νέου...