Προς το περιεχόμενο

tostieris10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    164
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.586 προβολές προφίλ

tostieris10's Achievements

  1. tostieris10

    Call of Duty: Modern Warfare 2

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 09:41 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Quick Specs Πλατφόρμα: PlayStation 5 Είδος παιχνιδιών: Δράση Έκδοση του παιχνιδιού: Πρότυπο Υπεύθυνος ανάπτυξης: Infinity Ward Εκδότης: Activision Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28/10/2022 Το παιχνίδι ειναι σε άριστη κατάσταση σαν καινούριο. Ιωάννινα. Στέλνω παντού με box now ή οτι άλλο βολεύει μετά από κατάθεση. Ανταλλαγή με street fighter 6 ps5.

    25 €

  2. tostieris10

    Ψαχνω Street fighter 6 ps5

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/04/2024 08:06 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω street fighter 6 ps5 για άμεση αγορά. Για ανταλλαγή διαθέτω modern warfare 2 ps5. Ιωάννινα. Quick Specs Πλατφόρμα: PlayStation 5 Είδος παιχνιδιών: Πάλη Έκδοση του παιχνιδιού: Πρότυπο Υπεύθυνος ανάπτυξης: CAPCOM ASIA Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/6/2023

    20 €

  3. tostieris10

    Street fighter 6 ps5

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/03/2024 11:24 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω street fighter 6 για ps5. Απο Ιωάννινα.

    1 €

  4. Κάπου εκεί μπερδεύτηκα και εγω με το switch. Δεν γνωρίζω. Μακάρι να δούμε κάτι εντυπωσιακό μιας και είναι για next gen. Πάντα το mortal kombat κάνει σπουδαία πράγματα.
  5. Η ιστορία ουσιαστικά είναι μετά τα γεγονότα του mk11 όπου ο liu γίνεται Θεός και ξαναγράφει την ιστορία στο hourglass για μία καλύτερη Era (οπως αυτός πιστεύει). Πιστεύω πως δεν είναι reboot της σειράς όπως το MK9, αλλά μία καινούρια αρχή για την σειρά MK. Ωστόσο το ότι δεν βγαίνει για PS4 μου κάνει εντύπωση, αλλα είχε ξαναγίνει το 2014 όπου το MKX είχε ανακοινωθεί για PS3 αλλά κυκλοφόρησε για next gen. Μάλλον ο Ed Boon υποστηρίζει τις επόμενες γενιές, για εμένα καλό είναι διότι θα είναι 100% next gen. Αυτά 😛
  6. Νομίζω υπάρχει στα settings του παιχνιδιού. Πας εκεί που λέει network. Ψαξτο λίγο. Επίσης αναφέρομαι στο βασικό παιχνίδι και όχι στο warzone ή DMZ. Στο Playstation πάντως βρίσκω εύκολα αγώνες και παιζω μόνο team deathmatch και domination.
  7. Οντως το κακο εχει παραγινει. Παντως αυτο με τα easy fatalities που λενε ειναι για να περνουν τα λεφτα οι εταιριες ευκολοτερα, διοτι εδω που τα λεμε επειδη εγω εχω το παιχνιδι (ειναι αψογο κατα την γνωμη μου) πλεον τα fatalities τα εχει ο καθε χαρακτηρας στο move list του. Δεν ειναι οπως τις παλιες εποχες οπου δεν εδειχναν τιποτα και επρεπε να κατσεις να τα ψαξεις για να τα πραγματοποιησεις. Πιστευω τρια κουμπια ο καθενας μας μπορει να τα πατησει ή αν οχι να μπει στο training fatality και να προπονηθει σε αυτο, πλεον τα πραγματα εχουν γινει απλα. Τωρα οποιος θελει να πληρωνει για να κανει fatality ας τα λουστει μονος του.
  8. tostieris10

    Mortal Kombat X

    τα γραφικα θα ειναι καλα για playstation 3 ή χαλια μαυρα?
  • Δημιουργία νέου...