Προς το περιεχόμενο

Mania M

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Mania M's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Εμ, συνήθως το καλό πληρώνεται! Ναι, ευτυχώς από εξοπλισμό είμαι καλά για την ώρα. Τελικά τα windows 8 θα βάλω, ψάχνω να βρω καμιά προσφορά. Το μόνο που μ' ενοχλεί είναι ότι η οθόνη μου (Eizo Flexscan S2100) είναι πιο τετράγωνη και πλέον πολλές εφαρμογές στο διαδίκτυο είναι φτιαγμένες για άλλες αναλογίες. Πρέπει να αλλάζω ανάλυση και εκεί που τα έβλεπα όλα τεράστια, τώρα τα βλέπω μικρούλια. Αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα, τη λατρεύω και κοστίζει όσο όλο το υπόλοιπο σύστημα!
  2. Πάντως είναι γλυκούλι. Άσε που νιώθεις σα να το δούλευες χρόνια!
  3. Mania M

    Πρόβλημα με την ώρα

    Το είχα πάθει κι εγώ πρόσφατα, συνέβαινε όταν έκανα αποσύνδεση του υπολογιστή από το ρεύμα. Στην δικιά μου περίπτωση κατέληξα ότι είναι θέμα του CMOS Battery, απλά το θέμα λύθηκε μη αποσυνδέοντας τελείως τον υπολογιστή από το ρεύμα. Για την ώρα δεν έχω αλλάξει μπαταρία και όλα λειτουργούν καλά. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό, αν και αναφέρεται σε windows xp. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=bph05702&lc=en&cc=gr&dlc=el
  4. Για ασχολούμενη (και) με τα γραφιστικά θα πω ότι μόλις πήρα την πρώτη απογοήτευση από το pxlr photo editor, το οποίο απ' ότι κατάλαβα έχει περιορισμό στο dpi. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλη εικόνα και υψηλή ποιότητα ανάλυσης. Όπως λένε οι ίδιοι: Pixlr saves most images at 72 or 96 dpi. It's designed to run fast, be very reliable, and to create images for the web. It will probably not be the best tool if your goal is to create a 300 dpi high res image for print. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για χόμπυ!
  5. Το archicad δουλεύω πλέον. Και δεν το αλλάζω έτσι κι αλλιώς με κανένα μέχρι στιγμής. Το autocad το έχω αποχαιρετήσει εδώ και πολλά χρόνια.
  6. Μου άρεσε το δείγμα. Αυτό σίγουρα θα το δοκιμάσω! Θα κοιτάξω και τα άλλα όταν έχω χρόνο. Ευχαριστώ πολύ φίλε ή φίλη!
  7. Ναι, θα κοιτάξω το LibreOffice. Το Archicad δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο! Αν και νομίζω ότι λειτουργεί και σε περιβάλλον Linux, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει για αυτό που έχω. Θα το τσεκάρω. Με διαφώτισες αρκετά για την ώρα, θα επανέλθω με καινούργιες απορίες!
  8. Ευχαριστώ και πάλι. Τώρα που σας βρήκα, θα σας ζαλίσω! Σκεφτόμουν το OpenOffice, δεν είμαι διατεθειμένη να δώσω χρήματα και για το καινούργιο MS Office. Δουλεύω το photoshop και για δουλειά και για hobby. Αλλά βασικά, το archicad είναι αυτό με το οποίο βγάζω το ψωμί μου!
  9. Dracon.74 ευχαριστώ για την απάντηση. Με προβληματίζει αυτό που λες για το photoshop σε περιβάλλον linux, γιατί το χρησιμοποιώ πολύ και γενικά, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα πού ήδη έχω, δεν είμαι για πολλά έξοδα. Τα 8.1 νομίζω ότι είναι αρκετά πιο ακριβά από τα 8 και έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω σε laptop ή tablet, αλλά σε pc, οπότε δεν μ' ενδιαφέρουν κάποια χαρακτηριστικά τους. Ίσως κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο και άνεση, την ψάξω για τα Linux, γιατί με ενοχλεί η δέσμευση από την Microsoft. Γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι να κοιτάξω κάτι άλλο από MS Office. Ποια είναι η γνώμη σου, αν δε σε κουράζω;
  10. Γεια σας και από μένα! Βρίσκομαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα γιατί μέχρι τώρα δούλευα τα windows xp. Εγώ δουλεύω σχεδιαστικά προγράμματα και φωτορεαλισμό ως επί το πλείστον (archicad), photoshop και κάποια απλά προγράμματα δημιουργίας ταινιών. Ο επεξεργαστής μου είναι Intel® Core 2 Quad Q6600@ 2.40GHz, με 3Gb RAM. Αυτή σκέφτομαι να την αυξήσω. Έκανα το τσεκ και το σύστημα σηκώνει τα windows 8. Αναρωτιέμαι όμως, ποια η διαφορά με τα windows 7 και γιατί τα windows 7 τα βρίσκω σε πιο ακριβές τιμές; Για την ώρα κατέβασα το αρχείο που λέει ο φίλος από πάνω, να δοκιμάσω τα linux.
  • Δημιουργία νέου...