Προς το περιεχόμενο

kalvar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.648 προβολές προφίλ

kalvar's Achievements

  1. Ωραίο φαίνεται. Προσφορά ομως όχι.Το λειτουργικό του είναι αγγλικό?
  2. Πολύ μεγάλο λάθος. Απλως δεν βιάζομαι στην αγορά του και γι αυτο κοιταω και ρωτάω πράγματα. Παρόλα αυτά συγνώμη αν κούρασα και ευχαριστω για τις απαντήσεις.
  3. Γιατί θεωρείς ότι κάποιος απευθυνεται εδω μέσα μόνο σε σένα? Δεν είναι τσατ...Εγω περιμένω και απο άλλα παιδιά , αν θέλουν φυσικά, απαντήσεις και συμβουλές. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που διαβάζουν το φόρουμ κα εχουν μεγαλύτερες γνώσεις απο σένα κι από μένα. Δεν ειναι το νήμα κανενός. Ανήκει σε όλους και όλοι παραθέτουν τις γνώσεις και αποψεις του. Αυτά και τέλος με το "τσατ".
  4. Αυτό μάλιστα. Είναι πολύ καλή ή πρόταση σου αλλά δυστυχώς μόνο από Ελλάδα μπορώ. Θα περιμένω μπας και βγει κάποια καλή προσφορά.
  5. Δηλαδή δεν είναι καλή περίπτωση ε? Εγώ θα συνεχίσω το ψάξιμο μέχρι να βρω κάτι vmf σε i5.
  6. Ωπα ωπα...! Δηλαδή όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν είναι ανοησίες?
  7. Βρε λες να χεις δίκιο? Δεν είναι άσχημη σκέψη αλλά δεν ξέρω συγκριτικά τι τελικά είναι καλύτερο. Σε i5 κοιταξες?
  8. Μμμμ...επιτέλους το νήμα απέκτησε ενδιαφέρον και ήμουν έτοιμος να τον πάρω...ευτυχώς μας ξετραβωνετε από το να κλαίμε τα λεφτά μας...άρα σε αυτα τα χρήματα ποιος θεωρείται ο ποιο έντιμος?
  9. Δηλαδή τελικά δεν αξίζει ρε παιδιά σε αυτά τα λεφτά? Πάνω που είχα πειστεί και έλεγα ωραίο μηχάνημα...
  10. Σοβαρά? Κι είμαι έτοιμος να τον παραγγειλω. Θα σέρνεται σαν celeron? Νόμιζα ότι είναι ο αντίστοιχος σε i5....
  11. Για κάποιον όμως που το χρειάζεται άμεσα φυσικά και είναι όταν ήδη υπάρχουν επιλογές ετοιμοπαραδοτου. Κι εμένα αν μου πουν αναμονή 2 εβδομάδες θα ψαξω κάτι άλλο.
  12. Το χάλια που το ειδες? Επειδή είναι amd? Μια χαρά laptop είναι. Μου φαίνεται θα το παραγγειλω μιας και δεν υπάρχει κάτι ποιο καλό σε αυτά τα χρήματα με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, fhd και ποιότητα κατασκευής. Όσο για το g50-80 το είδα από κοντά και μου έκανε πολύ ψεύτικο. Το z50-75 έχει πιο καλη κατασκευή. Άποψη μου έτσι?
  13. Για χρήση ίντερνετ , ofice, ταινίες , μουσική και παιχνίδια ίσως νάναι καλό. Κι εγώ γι αυτό σκέφτομαι αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει μιας και κολλάω στο ότι είναι amd a10. Δεν ξέρω τίποτα γι αυτόν τον επεξεργαστή και έχω ενδοιασμούς.
  14. Εγώ νόμιζα ότι το νήμα αυτό είναι για διάλογο ώστε να λύνουμε τις απορίες μας, να ανταλασουμε απόψεις να βοηθειομαστε και να βοηθαμε. Εγώ έκανα κάποιες ερωτήσεις επειδή είμαι εντελώς άσχετος από υπολογιστές...ευχαριστώ για την απάντηση...τελος παντων..κατάλαβα..
  • Δημιουργία νέου...