Προς το περιεχόμενο

karafoul

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.426 προβολές προφίλ

karafoul's Achievements

  1. Μνήμη: 8192 MB (2 x 4096 MB) DDR4 στα 3200 MHz, χωρίς δυνατότητα επέκτασης.
  2. karafoul

    Ηχεία 2.0 Edifier R1280DB

    Αν τα ψάξεις μέσα από τις αποθηκευμένες σου συσκευές bluetooth? Εμένα γενικά το κινητό μου δεν συνδέεται αυτόματα σε όλες τις bluetooth συσκευές αλλά όταν βρίσκω την συσκευή που θέλω μέσω τον αποθηκευμένων συσκευών, συνδέεται κανονικά.
  3. Σίγουρα θα καταλάβεις διαφορά και στην ποιότητα. Εγώ τουλάχιστον, σε μουσική τύπου Pink Floyd και γενικότερα ροκ, έχω καταλάβει περισσότερο διαφορά (μιλάω πάντα για καλή πηγή ήχου, cd άντε και Spotify). Αν δεν σου φαίνονται πολλά τα 60€, είναι καλή αναβάθμιση. Προφανώς παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου που ήδη έχεις. Εγώ έχω λάπτοπ μέτριας κατηγορίας όποτε είδα διαφορά.
  4. Έχω ακριβώς τα ίδια ηχεία με ακριβώς την ίδια κάρτα (B stock την είχα αγοράσει κι εγώ πριν 20 μέρες). Έχει μεγάλη διαφορά στην ένταση και είδα και διαφορά στην ποιότητα. Για μουσική μιλάω γιατί games δεν παίζω. Έχει όμως το software της κάρτας αρκετές επιλογές και παραμετροποιήσεις (ακόμα και προεπιλογές για παιχνίδια πχ LoL, COD κτλ) Η κατάσταση που μου ήρθε είναι λες και αγόρασα καινούργια κάρτα. Για 60€ σίγουρα αξίζει αν θες να ακούς κάτι καλύτερο.
  5. Δεν χαρακτηρίζονται ως gaming αυτές; Όχι ότι με πειράζει, αλλά θα έχω βελτίωση ως προς τη μουσική; Ψάχνω κάτι για να βελτιώσει απλά τον ήχο μου (δεν με ενδιαφέρουν 5.1, 7.1, 3D κτλ).
  6. Καλησπέρα, ψάχνω για αγορά εξωτερικής κάρτας ήχου. Κυρίως για ακρόαση μουσικής. Έχω τα Edifier R1700BT, αν βοηθάει κάπου αυτό. Το μπάτζετ μου είναι ~100€. Παίρνω κάτι αξιόλογο ώστε να δω διαφορά σε αυτά τα λεφτά ή να το αφήσω για αργότερα;
  7. karafoul

    Ποντικι για pc

    Τα gaming ποντίκια πιστεύω υστερούν σε ποιότητα κατασκευής και εργονομία (πάνω στην πολύωρη χρήση γραφείου). Πιστεύω τα παραπάνω ποντίκια είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για την δουλειά που το θες. Τώρα για τις διάφορες αρνητικές κριτικές που διαβάζεις, προφανώς και δεν υπάρχει το τέλειο προϊόν που να τους έχει όλους ευχαριστημένους.
  8. karafoul

    Ποντικι για pc

    Ρίξε μια ματιά στο Logitech MX Master. Πιστεύω αξίζει την διαφορά από το budget σου αν και έχει παίξει και φθηνότερα κατά καιρούς.
  9. Έχω την εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν συνδέονται σε υπολογιστή. Κάπου είχα διαβάσει ότι συνδέονται μόνο εάν έχεις στικάκι bluetooth και τα συνδέσεις μέσω αυτού.
  10. karafoul

    Αγορά Ακουστικών

    Καλημέρα, χρησιμοποιώ εδώ και 5-6 μήνες τα huawei am61 για μουσική κυρίως στο γυμναστήριο αλλά τελευταία άρχισε να με κουράζει ο μέτριος ήχος τους και θέλω κάτι καλύτερο. Τι μου προτείνετε μέχρι 100€, ασύρματα για ακρόαση κυρίως metal. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά η αναβάθμιση; Ευχαριστώ
  11. karafoul

    Tidal hi-fi 1.99 EUR for 4 months

    Στο spotify σου ακυρώνει την συνδρομή αλλά έχεις πρόσβαση για όσο πλήρωσες. Λογικά και εδώ το ίδιο θα ισχύει.
  12. Αποκλείεται να δούλευαν τόσο καιρό πάνω σε ένα τόσο απλό και μη καινοτόμο project. Πιστεύω κρύβει αρκετά στοιχεία (κάτι του τύπου να κάνεις detach την μια συσκευή με την άλλη και να λειτουργούν σαν μια, αντί να έχεις αναδιπλούμενο τηλέφωνο). Όσον αφορά την αποτυχία του πρώτου μοντέλου, είμαι χρήστης Essential phone εδώ και 1.5 χρόνο και φοβάμαι μη μου χαλάσει και χρειαστεί να πάρω κάτι άλλο..
  13. karafoul

    Πρόβλημα με Xiaomi Stratos

    Έχεις δίκιο, αν είναι αυτά τα ποσά, δεν αξίζει να ασχοληθείς.
  • Δημιουργία νέου...