Προς το περιεχόμενο

Αλεξανδρος A.92

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8.987
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Αλεξανδρος A.92

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.599 προβολές προφίλ

Αλεξανδρος A.92's Achievements

  1. Προσωπικα μου αρεσει για την εξωτερικη του εμφανιση που τη θεωρω ισως την καλυτερη απο οτι hatchback κυκλοφορει αυτη την στιγμη και απο τι εχω διαβασει ολοι εξυμνουν την ποιοτητα εσωτερικα. Σε ολα τα βιντεο review του εξωτερικου κανεις δεν αναφερεται αρνητικα στον κινητηρα γιατι δεν τους ενοχλει που ειναι 2λιτρο και μαλιστα εχω διαβασει για ενθουσιασμο σε οτι αφορα τον 2,5L turbo που στην Ελλαδα με αυτη την φορολογια αποτελει ονειρο θερινης νυχτος.
  2. Καταλαβαινω τους ενδιασμους - σκεψεις σας. Για επιδοσεις κτλπ κατι βιντεο review που κοιταω δεν αναφερει κανεις οτι υστερει ή κατι αντιστοιχο. Οπως και να εχει θα παω για το TD και βλεπουμε τι εντυπωση θα μου αφησει.
  3. Για εξηγησε το παραπανω. 150 ή 186 αλογα δεν θα φτανουν?
  4. Δεν εχω βρει κατι, εχεις καποιο link? Δεν εχει ερθει Ευρωπη ή Ελλαδα;
  5. Αυτο φοβαμαι και εγω, μην παιξει κανα FL αρχες του επομενου χρονου.
  6. Απόψεις για Mazda 3; Το κοιταζω καιρο σε site κτλπ αλλα το ειδα χθες απο κοντα για τα καλα και μου αρεσε πολυ. Ξερω το αρνητικο των φορων αλλα αν αξιζει ισως το προσπερασω. Αρεσε τρομερα και στην σύντροφο. Εκλεισα ηδη ενα TD για το επόμενο Σάββατο. Το εχει κανεις ή το έχει οδηγησει να μου πει καποια εμπειριά;
  7. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    Οπως εχουν αυξηθει ολα.
  8. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    Πολλοι ελεγαν σε FB γκρουπ οτι και δωρο να τους το εκαναν δεν θα τα εβαζαν στην toyota. Για ψαξτο λιγο. Λογικα αναφερονται σε κακη εφαρμογη.
  9. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    Ναι το ειδα και στην Ελλαδα, το PMV (Panoramic View) φανταζομαι ειναι. Ως εξτρα δεν μπαινει, για να μπει after sales απο 3ο?
  10. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    GR η premier το δινει μονο?
  11. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    Ερωτηση αν ξερει καποιος απο τους κατοχους ή μη, γινεται να βαλουμε στις μικρες εκδοσεις δηλαδη CLUB κ CHIC camera 360? Με τον ογκο του αμαξιου νιωθω οτι το χρειαζομαι για το παρκινγκ της πολυκατοικιας και θελω να δω ποσο ευκολο - δύσκολο ή αδυνατο ειναι αυτο. Φανταζομαι πιο μεγαλες εκδοσεις το εχουν, ειναι ομως μονο θεμα προγραμματος ή λειπουν και οι καμερες?
  12. Αλεξανδρος A.92

    Toyota C-HR II (2024)

    Το εχεις οδηγησει και το λες αυτο? Περα του οτι το οδηγησα και δεν μου φανηκε αργο, και κατοχοι του προηγουμενου το θεωρουν πολυ πιο γρηγορο.
  13. Αλεξανδρος A.92

    Formula 1 2024

    απο την 3η και πισω παντα...
  14. Αλεξανδρος A.92

    Formula 1 2024

    Ισως λογω θερμοκρασιων που λενε και στον Αντ1
  15. Αλεξανδρος A.92

    Formula 1 2024

    RUS τι κανεις ρε ψηλε?
  • Δημιουργία νέου...