Προς το περιεχόμενο

Giannacos21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

895 προβολές προφίλ

Giannacos21's Achievements

  1. Giannacos21

    World of Warcraft Topic v2

    Αξιζει καποιος να γυρισει στο παιχνιδι χωρις να αγορασει ακομα το battle for azeroth expansion;
  2. Φετος δινω πανελληνιες..βασανο δεν λεω αλλα σιγουρα περναω σε καλη σχολη στην αθηνα..παρολλα αυτα σκεφτομαι πολυ τις σπουδες στο εξωτερικο,γενικα θα ηθελα να γνωρισω μια καινουργια κουλτουρα και να κανω ενα ξεκινημα καπου αλλου,προσωπικα μαρεσουν οι οικονομικες σχολες και πιο συγκεκριμενα το μαρκετινγκ και η διαφιμηση,θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει μια γνωμη ή εμπειρια..κατα ποσο ειναι ευκολο να φυγεις,απο οικονομικης αποψης κυριως αλλα και προτασεις χωρων που εχουν μεγαλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση.(τα αγγλικα μου παρεπιπτοντως ειναι σε αριστο επιπεδο),καθε απαντηση ειναι αποδεκτη,ευχαριστω!!
  3. Giannacos21

    World Of Warcraft Topic v1

    το battle chest εχει ολα τα expansions μεχρι το τελευταιο;
  4. Giannacos21

    World Of Warcraft Topic v1

    Καλησπερα παιδια θελω να κανω καποια ερωτηση,επαιξα το ''trial'' αλλα μονο trial δεν ειναι,δεν σου δινει την δυνατοτητα να δεις τιποτα απο το παιχνιδι..υπαρχει καποιος τροπος να δεις ολο το παιχνιδι καπως ωστε να καταληξεις αν θα το παρεις ή οχι; Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και στο τελος να μην σου κανει αισθηση,αν ξερει κανεις ας με βοηθησει!!
  5. Giannacos21

    Tattoo - Τατουάζ

    Θα ηθελα να χτυπησω ενα τατουαζ στο χερι μου..στο μερος πριν τα δαχτυλα και θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει κανει και αν σε βλεπουν με κακο ματι οταν εχεις εκει tattoo(πχ για να βρεις δουλεια).
  6. Οι σπουδες στην ιρλανδια αξιζουν; ισχυει το φοιτητικο δανειο που παρεχει η αγγλια-σκωτια-ουαλλια και εκει;
  7. Giannacos21

    Path of Exile

    Οκκ και μια γνωμη για καποιο καλο build starter; Κατι ειδα για molten strike και frost blades,αξιζει;
  8. Giannacos21

    Path of Exile

    Μαγκες αν καποιος δεν παρει καποιο pack και ειναι τελειως f2p χανει πολλα απο το content του παιχνιδιου;
  9. Για να σκεφτομαι να φυγω εξωτερικο...
  10. Τελεινω το λυκειο φετος και θα ηθελα να σπουδασω στο Ηνωμενο Βασιλειο,με ενδιαφερουν κυριως οι οικονομικες σχολες,αν καποιος σκεφτεται να σπουδασει ή σπουδαζει ηδη εκει θα ηθελα να του κανω καποιες ερωτησεις για να μην φυγω ''στα τυφλα'',ευχαριστω πολυ!!
  11. Καλησπερα παιδια,θα ηθελα αν καποιος εχει φυγει προσφατα για σπουδες στην αγγλια,,συγκεκριμενα για προπτυχιακο,να μου κανει ενα pm να τον ρωτησω 2-3 πραγματακια,ευχαριστω!
  12. Αν εχει κανεις αλλος να προτεινει καμια ομαδα ερασιτεχνικης φωτογραφιας μπορει να μου πει ή αν καποιος ψαχνει παρεα για φωτογραφησεις.
  13. Ευχαριστω leon για την απαντηση,πως λεγεται η ομαδα που βρισκεσαι; Γνωρισεις καμια αλλη ερασιτεχνικη ομαδα που αναζητα νεα μελη;
  14. Ευχαριστω τον photoshoped για την απαντηση του,εγω το μονο που σκεφτομαι μιας και μαρεσει πολυ η φωτογραφια και το edit ειναι αν αξιζει να σπουδασω κανονικα πανω στο αντικειμενο ή να ασχοληθω σαν χομπι σε περιπτωση που τελικα αυτο δεν αποφερει.Ειναι αστειο το παραδειγμα που θα δωσω,αλλα βλεπω πολλους φωτογραφους απο εξωτερικο που κανουν ζωαρα μεσω του επαγγελματος,βεβαια κανουν και καλη δουλεια.Υπαρχει διεξοδος να φυγει καποιος φωτογραφος εξωτερικο για ενα καλυτερο μελλον;
  • Δημιουργία νέου...