Προς το περιεχόμενο

politechnon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.206 προβολές προφίλ

politechnon's Achievements

  1. nikosdoc Άραγε μπορώ να αλλάξω θέμα τώρα που έχω ξεκινήσει; Δυστυχώς σε αυτό το πρόγραμμα δεν δίνεται η δυνατότητα αλλαγής θεματικής ενότητας γιατί δηλώθηκε στην αίτηση. Αλλά μπορεί ο κάθε πάροχος της εκάστοτε πλατφόρμας να σου δώσει το δικαίωμα να δεις και μία άλλη θεματική ενότητα επιπλέον.
  2. therock ΚΕΚ δεν υπάρχουν ποια, λέγονται Κέντρα Δία Βίου Μάθησης (επιπέδου 1 ή 2). Τα ΙΕΚ δεν έχουν σχέση με τα προγράμματα voucher. Απλά κάποιοι μεγάλοι φορείς που έχουν ΙΕΚ, έφτιαξαν και Κέντρα Δία Βίου Μάθησης.
  3. therock Ναι, την αίτηση αυτή, αφού την έχεις τη στέλνεις με email στο φορέα που θέλεις να κάνεις το πρόγραμμα.
  4. _kos_tas_ Τα Κέντρα Δία Βίου Μάθησης (ΚΕΚ ) δεν είχαν καμία ανάμιξη με την κατασκευή των video – διαφανειών, είναι εξ’ ολοκλήρου σχεδίαση και υλοποίηση της εταιρείας που παρέχει την πλατφόρμα. Τα ΚΕΚ είναι υποχρεωμένα να συνεργάζονται με μία τουλάχιστον από αυτές και επίσης δεν μπορούσαν να δουν τις πλατφόρμες ώστε να κρίνουν ποια είναι καλύτερη. Φυσικά σε αυτά που αναφέρω δεν συνεπάγεται ότι είναι αποδεκτό αυτό το υλικό και ασκούμε πίεση αν τυχόν δούμε κάτι στις εταιρείες που συνεργάζεται ο καθένας ώστε να διορθωθεί όσο μπορεί. Επίσης δεν είναι όλες οι πλατφόρμες το ίδιο.
  5. DrLo Φυσικά και μπορείς, φαντάσου ότι μπορεί εσύ κατά την διάρκεια του μαθήματος να κρατάς σημειώσεις οπότε θέλεις παραπάνω χρόνο ή να θες ένα video να το δεις 5 φορές, δεν απαγορεύεται αυτό
  6. DrLo Πριν τελειώσει; Αν τελειώσεις τις 100 ώρες εσύ ενημερώνεις το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης ότι τελείωσες τους λες αν θες να κάνεις την πιστοποίηση και υποβάλει τα χαρτιά το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης. Αυτό το πρόγραμμα είναι «ατομικό» κάθε ένας που τελειώνει δηλώνεται στο σύστημα η ολοκλήρωση.
  7. therock Όταν σου βγάλει την αίτηση την τυπώνεις σε pdf και τη στέλνεις μαζί με ένα κειμενάκι συγκεκριμένο στο Κέντρο Δία Βίου Μάθησης να ενεργοποιηθεί το voucher
  8. HERTHAN Να πάρεις τηλέφωνο το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης που έχεις κάνει την αίτηση και να ενημερώσει τον φορέα ότι με την αλλαγή της πλατφόρμας δεν έχουν συμπληρωθεί τα video που έχετε δει.
  9. HERTHAN Ναι DrLo Δεν είναι 100 ώρες, είναι 100 διδακτικές ώρες δηλ 45 λεπτών κανονικά
  10. JTRGamer Οι άνεργοι δεν είναι σε αυτό το πρόγραμμα, αυτό αφορά επαγγελματίες. Επίσης αν δεν είσαι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ δεν φαίνεσαι ούτε άνεργος.
  11. kax54638 Σίγουρα πιστεύω λόγω αλλαγής πρέπει να περαστούν τα στοιχεία στη νέα σελίδα και ίσως δεν τα έχουν περάσει όλα ακόμα, αν το πρόβλημα σύνδεσης συνεχίζεται, να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης που έχεις κάνει την αίτηση να σε βοηθήσουν.
  12. Muhammad Δεν το ξέρω πραγματικά αυτό αν μπορεί να γίνει αυτό, το μόνο σίγουρο ότι τα Κέντρα Δία Βίου μάθησης θα πάρουν αναλογικά με το πόσο παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι.
  13. Muhammad Δηλαδή 3 εβδομάδες πριν το μάθανε και φτιάξανε την ύλη των μαθημάτων; Σχεδόν αδύνατον να τα έφτιαξαν όλα σε 3 εβδομάδες, πολλές εταιρείες είχαν κάποιες ενότητες από videoμαθήματα (αν θα είχες ακούσει γι αυτό όπου πήγαινες σε ένα Κέντρο Δία Βίου Μάθησης και έκανες μάθημα με ακουστικά). Αλλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσα κατασκευάστηκαν θα είναι αντίστοιχης ποιότητας. Γιατί μου κάνει εντύπωση να ανακοινώνει το υπουργείο το μάθημα πχ Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας Αυτά σίγουρα δεν τα είχαν αλλά αν τα δεις θα καταλάβεις ότι μπορούν άνετα να τα φτιάξουν σε 3 εβδομάδες. Για ποιον σκοπό είπαμε φτιάχτηκε το πρόγραμμα; Το πρόγραμμα φτιάχτηκε γιατί πρέπει να δοθούν χρήματα και αν μπορούν πιστεύω να μην είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό. Επίσης για τα προγράμματα αυτόματων κλικ που είχα δει παραπάνω, από μία ματιά που είδα δεν ξέρω αν θα λειτουργήσουν. Έχουν βάλει διαδραστικότητα σε συχνά χρονικά διαστήματα σε διάφορα μέρη της οθόνης.
  14. Muhammad Τι server χρειάζονται για κάτι τέτοιο και ποιος έχει τέτοιον server; Ειλικρινά δεν είχαν υπολογίσει πιστεύω σωστά τα νούμερα για τον κόσμο που θα πρέπει να υλοποιήσει η κάθε πλατφόρμα και λογικό είναι να τρέχουν τώρα να το καλύψουν. Θα το καλύψουν αναβαθμίζοντας τους server απλά θέλει χρόνο. Εγώ προσωπικά κάθε μέρα παίρνω τηλέφωνο τουλάχιστον 3-4 φορές να «τσακώνομαι» γιατί δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Όσο αφορά την επικοινωνία εκεί είναι η διαφοροποίηση πιστεύω στα Κέντρο Δία Βίου Μάθησης. Εγώ απολογούμαι όλη μέρα χωρίς να μπορώ να κάνω και κάτι γι αυτό. Πόσο τυχαίο είναι ότι οι συγκεκριμένες πλατφόρμες είχαν έτοιμα τα συγκεκριμένα σεμινάρια; Ξέρανε 3 εβδομάδες νωρίτερα γι αυτό το πρόγραμμα, όχι ότι είναι αρκετός χρόνος για να προλάβουν να φτιάξουν σωστά όλα αυτά που θέλει το πρόγραμμα αλλά γι αυτό και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα στα video μαθήματα. Αν δεν κάνω λάθος είναι για 180.342 επιστήμονες το πρόγραμμα. Επίσης έδωσαν παράταση: Παράταση διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιστημόνων: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α (είναι όταν κάνει μόνος του ο ωφελούμενος την αίτηση) Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει και λήγει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 23.59. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β (είναι όταν εξουσιοδοτεί ο ωφελούμενος ένα Κέντρο Δία Βίου Μάθησης) Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00. Και επίσης παράταση στην υλοποίηση: Σημείο 8.1.1 «Εκπαιδευτικοί όροι-Διάρκεια –Λειτουργία Προγράμματος Κατάρτισης» Το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης άρχεται το αργότερο την 25η/4/2020 με την υποχρεωτική διαβίβαση των κωδικών πρόσβασης στο Ο.Σ.Τ.Κ. από πλευράς παρόχου κατάρτισης προς τους ωφελούμενους, των οποίων οι επιταγές κατάρτισης έχουν ενεργοποιηθεί και ολοκληρώνεται το αργότερο έως και την 31η/5/2020. Η τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με ασύγχρονη μέθοδο, δηλαδή θα μπορεί να λαμβάνει χώρα οποτεδήποτε εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, σε ώρα και τόπο της απολύτου επιλογής του ωφελούμενου. agnostos13 https://elearning.yeka.gr/(S(k2wsi2icp4akrsx2p5fi5occ))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Σύνδεση με τους κωδικούς TAXIS.
  15. koufs 5 πλατφόρμες έχουν όλοι, πάνω κάτω τα ίδια είναι πιστεύω (δεν έχω δει φυσικά όλες τις πλατφόρμες για να συγκρίνω). Να ένα που θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί για μένα. Να μπορεί να δει ο κάθε πάροχος όλες και να αποφασίσει ποια είναι καλύτερη)
  • Δημιουργία νέου...