Προς το περιεχόμενο

george200-13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    475
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.909 προβολές προφίλ

george200-13's Achievements

  1. +1. Αυτο ποτε δεν καταλαβα γιατι οι εταιρειες δεν σουν δινουν την δυνατοτητα να αγορασεις το πακετο που θες αγοραζοντας απλως με καρτα τραπεζης μεσω του app αφου ειναι ενα ηδη κοστολογημενο προιον. Δεν ειμαστε πλεον στο 1980 για να υπαρχουν οι καρτες κινητης τηλεφωνιας με συγκεκριμενο προπληρωμενο χρηματικο ποσο. Αλλα αυτοι καλα κανουν αφου το ποσο που μενει υπολοιπο απο την καρτα που αγοραζουμε ειναι στην ουσια ατοκο δανειο γι αυτους μεχρι να το χρησιμοποιησουμε, εμεις φταιμε που το ανεχομαστε.
  2. Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι. Μπορει να μην πονανε αν ενας μεταφερει 1000 ευρω απο την eurobank αλλα αν μαζευτουν 10.000 ατομα με το ιδιο ποσο μιλαμε για πολλα euros και εκει τους ποναει. Εγω δεν τον εχω κλεισει ακομα γιατι διατηρω πιστωτικη στην eurobank αλλα ολες τις καταθεσεις μου τις μετεφερα στην πειραιως και αν μου βγαλει και πιστωτικη αντιο eurobank. Πρεπει να καταλαβουμε σαν καταναλωτες οτι πρεπει να τιμωρουμε τετοιες πρακτικες οταν γινεται η αρχη ακομα και αν το αρχικο ποσο (0.60 ευρω στην προκειμενη) ειναι φαινομενικα αμελητεο, γιατι στο μελλον μπορει να γινει ανετα 6 ευρω.
  3. george200-13

    Formula 1 2024

    Δεν ξερω αν ολα αυτα που λεγονται/γινονται στην rb τις τελευταιες εβδομαδες ισχυουν αλλα ειναι σίγουρο ότι παίζεται ένα πολύ βρωμικο παιχνιδι πολιτικής στην F1 στον παρασκήνιο τις τελευταίες εβδομαδες με στόχο να αποδυναμωθεί η rb αλλα εκτος απο αυτο υπαρχει και ενα παιχνιδι κυριαρχιας και εξουσιας μεσα στην ιδια την rb Κρατήστε αυτό παντως, μην πέσετε απο τα σύννεφα αν ο μαξ υπογράψει με την μερσεντες για το 2025 όπως ακούγεται σήμερα. Αν η ford αποσυρθεί από την συμφωνία, οι επιλογές που θα έχουν οι ταύροι θα είναι ή να αναπτύξουν τους δικούς του κινητηρες ή να τρεξουν πισω στην renault για να τους προμηθευσει γιατί η honda έχει κλεισει deal με την aston martin. Και με καμια απο τις δυο αυτες επιλογες δεν φαινεται οτι θα ειναι ανταγωνιστικοι αμεσως το 2026.
  4. george200-13

    Formula 1 2024

    Pack it up boys. Τα λέμε το 2025 παλι🙃🙃
  5. george200-13

    Formula 1 2024

    Είδα και εγώ το Google drive. Αν όντως είναι πραγματικά τα screenshot απορώ με τι θράσος τον κάλυψε η μαμά εταιρεία red bull. Ναι καταλαβαίνω ότι ο horner έστησε αυτή την ομάδα από το 0 αλλά αξίζει να τον καλύψει ενώ έχει πιαστεί ξεκάθαρα για sexual harassment στην βοηθό του;. Και ο horner είναι αδιανόητο πως φέρθηκε έτσι. Απορώ πως ένας άνθρωπος, με τέτοιο μυαλό και τέτοιες επιτυχίες - για εμένα ο πιο πετυχημένος team principal στο grid - φέρθηκε τόσο ηλίθια. Όσο για το πραγματικό pace των ομάδων κοντός ψαλμός αλληλούια. Τελείωσαν τα παιχνίδια, σήμερα θα μάθουμε που βρίσκεται η κάθε ομάδα.
  6. george200-13

    Formula 1 2024

    Όπως πανε τα πραγματα σε fp1 και fp2, αν οι ταυροι δεν κανουν κανενα τρελο sandbagging φαινεται οτι ο james allison και η μερσεντες επεστρεψαν δυναμικα. Και η φερραρι φαινεται πολυ κοντα. Ακόμα και sandbagging να κανει ο max σιγουρα δεν εχουν το προβαδισμα που ειχαν περυσι. Για τον περεζ δεν μιλαω καν, αν οντως αυτος ειναι ο ρυθμος του μονοθεσιου των ταυρων και δεν ειναι 1 δευτερολεπτο πιο γρηγοροι απο τον ανταγωνισμο, θα τον διωξουν νυχτα.
  7. george200-13

    Formula 1 2024

    Ειπα φετος να μεινω με τον ant1 plus αντι για f1tv αφου ηταν δωρεαν μεσω του προμο της ΔΕΗ αλλα ρε φιλε η εικονα ειναι απαραδεκτη. Ειναι δυνατον να ζητανε και λεφτα και να εχουν αυτην την αναλυση; Την βαζω διπλα διπλα με τα γνωστα πειρατικα stream και η εικονα ειναι ακριβως η ιδια. Τελειως απαραδεκτο αυτο το καναλι. Κατ' αλλα καλη σεζον να εχουμε και ας ελπισουμε να μπορεσει καποιος να κοντραρει τους ταυρους φετος.
  8. george200-13

    Formula 1 2024

    Μπαα φέτελ δεν ξαναγυρνάει στην F1. Μην δούμε κάνα Nico Rosberg πίσω στην μερσεντα και τρελαθούμε όλοι. Δεν έχει και πολλές επιλογές η μερσεντα για οδηγό στην θέση του Χάμιλτον είναι η αλήθεια.
  9. Για εμένα κανένα πρόβλημα, ας βάλουν όσες χρεώσεις θέλουν οι τράπεζες αν και μόνο αν το κράτος δεν με αναγκάζει να χρησιμοποιώ υποχρεωτικά την κάρτα για συναλλαγές για να μην έχω επιπλέον φόρο. Επίσης να υποχρεώσουν τους εργοδότες να δέχονται για πληρωμη μισθών και Iban τραπεζών εξωτερικου/fintech. Αν γίνουν αυτά τα δύο τότε ας χρεώσουν οι τραπεζες και 100 ευρώ τον μήνα δικαίωμα τους. Ε ρε και πλησιάζει η εποχή που θα ανοίξει η ευρωπαϊκή αγορά και τότε να δω τι θα κάνουν τα καρτέλ των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιων που θα πρέπει να ανταγωνιστουν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εταιρείες.
  10. george200-13

    Formula 1 2024

    Αν εχει μυαλό η μερσεντα θα πρέπει να βουτήξει τον piastri άμεσα ( sorry pappou). Απορώ πως θα λειτουργήσει πάντως αυτό με τον ham και την τρέχουσα ομάδα της φερραρι εκτός και αν κουβαλήσει και μηχανικους (στρατηγικής κυρίως) μαζί του από την μερσεντα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον xavi να λέει στον ham "we are checking"
  11. george200-13

    Formula 1 2024

    Ρε οι τυπαδες που κάνουν κουμάντο στην F1 δεν παίζονται μιλάμε. Πέρα από το ότι είναι σιρκουί πόλης (ότι σημαίνει αυτό για τα σύγχρονα μονοθέσια) ο σχεδιασμός που βλέπω στην φωτογραφία φαίνεται να είναι ότι χειρότερο για προσπεράσεις.
  12. Μεγαλύτερο καρτέλ από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν πρέπει να εχει ξανα υπαρξει. Είναι σίγουρο ότι σε 1 μήνα από τώρα θα ακολουθήσει και η κοτε. Να μην ακούσω ότι φταίνε οι καταναλωτές που δεν αντιδρούν στις αυξήσεις των εταιρειών. Οταν όλες οι εταιρείες του χώρου κάνουν ακριβώς το ίδιο κατόπιν συνεννόησης και η "ανεξάρτητη" αρχή ελέγχου πετάει χαρταετο (σκοπίμως ή μη), ο πελάτης - πολίτης δεν έχει στην πραγματικοτητα καμιά εναλλακτική επιλογη για να "τιμωρήσει" την εταιρεία που αισχροκερδει. Και όχι δεν είναι επιλογή το να πετάξουμε όλοι τις συσκευές μας και να γυρίσουμε στην επικοινωνία με σήματα καπνού.
  13. george200-13

    Formula 1 2023

    Η πονηρη αλεπου Ναντο ήξερε ακριβως τι πουστια ήθελε να κανει και φυσικα η αλλη πονηρη αλεπου ο ham δεν τσιμπησε. Πατηθηκε στα φρενα για να ειναι πισω απο τον Hamilton πριν απο την detection line για να παρει αυτος το drs στην ευθεια και οχι ο Ham. Ειναι και οι δυο απιαστοι σε τετοιου ειδους games Για εμενα ήταν εξοφθαλμο και κανονικη ποινη αλλα δυστυχως ειχαμε αλλη μια χρονια που οι αγωνοδικες ηταν unconsistent
  14. george200-13

    Formula 1 2023

    Οι τυπάδες στην Ferrari φερονται σαν δημοσιοι υπαλληλοι. Σαν να μην τους καιγεται καρφακι που θα τερματισουν. Για ολα αυτα ομως φταιει η ηγεσια της Φερραρι και καλα να παθουν που αντι να αρχισουν να παιρνουν κεφαλια κρατάνε όλους αυτους του ακαταλληλους στην ομαδα. Έχω αρχισει να πιστευω οτι δεν τους νοιαζει καθολου η formula 1 και τρεχουν μονο απο παραδοση εκει αλλιως δεν εξηγειται αυτο το χαλι τα τελευταια 15 χρονια.
  15. george200-13

    Formula 1 2023

    Ίδια μονοθέσια ειναι δεν αλλάζει κάτι του χρόνου όσον αφορά τους κανονισμούς. Οπότε το παρατήσουν - δεν το παρατήσουν δεν λέει κάτι, όλες οι ομάδες πάνω στην ίδια βάση δουλεύουν και για του χρόνου.
  • Δημιουργία νέου...