Προς το περιεχόμενο

laiono13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.131 προβολές προφίλ

laiono13's Achievements

  1. Δυστυχώς ούτε αυτό με αφήνει. Δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με USB το πρόγραμμα της xiaomi. Ξέρεις κάποια άλλη εφαρμογή η ποια διαδικασία χρειάζεται?
  2. To κινητό xiaomi global έκανα επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις και κατά την επαναφορά με πέταξε σε ένα μενού twrp όπου εκεί ψάχνοντας έκανα επαναφορά και ολική διαγραφή. Αποτέλεσμα το κινητό να κάνει μόνιμα επανεκκίνηση και να μένει στο mi για λίγα δεύτερα. Πατώντας το power και το πλήκτρο της έντασης κατάφερα μόνο να με ξαναβγάλει στο μενού twrp. πειράζοντας ότι ρύθμιση έβρισκα πλέον το κινητό ανοίγει μόνο μέχρι το mi και πατώντας τα πλαϊνά κουμπιά σε βγάζει σε ένα ανθρωπάκι fastboot.
  3. Μπράβο ρε φίλε γιατί μερικοί τα υπολογίζουν υπέρ της ΔΕΗ. Κάνεις δε σκέφτεται οτι ούτως η άλλος αυτή τη στιγμή έχει αυτά τα έξοδα. Άρα γιατί να χρεώνει τον έντυπο λογαριασμό +1€? Είδη έχει 2.000.000 λογαριασμούς σαν έξοδο δε το καταλαβαίνω γιατί να χρεώνει όποιον δε συμμορφωθεί... Τι νταβατζιλικια είναι αυτά ΡΕ ξυπνάτε!! Εκτός αν κάποιοι δουλεύουν στη ΔΕΗ κ την εκπροσωπούν εδώ μέσα. Παράδειγμα Έχω ένα μαγαζί κ στέλνω κάθε μήνα αλληλογραφία με το λογαριασμό στους πελάτες μου . Εάν σταματήσω τους εντύπους λογαριασμούς όπως η ΔΕΗ κ τους στέλνω μόνο σε ψηφιακή μορφή θα απασχολήσω 1) λιγότερο προσωπικό, 2) 0 χαρτί, μελάνια, εκτυπωτή, ρεύμα.κ 3) 0 έξοδα αποστολής. Άρα τι έχω κερδίσει μέχρι τώρα ?? Ένα τεράστιο κόστος εργατικό κ υλικό. Εάν τώρα αρχίσω να χρεώνω τους πελάτες μου με +1 την έντυπη μορφή θα είναι σα να τους βάζω ειδικό τέλος εκτύπωσης (όπως οι σακούλες).
  4. Ζημιά γιατί να έχει?? Θα ανέβει το κόστος χαρτιού 100%? Σίγουρα όχι! Οπότε αν το 60% των καταναλωτών έχουν ebill αμέσως γλυτώνουν το κόστος έκδοσης κ αποστολής. Κ για τούς υπόλοιπους θα εισπράττουν αυτό το κόστος με το +1ευρω. Άρα γιατί να μην πάρει έκπτωση έστω κ 0.50 ευρώ το 60%? Να σε χρεώνει σε έντυπο αλλά όχι χωρίς έντυπο να τη βγάζει κ τσάμπα!! Όλο αυτό έσοδα θα τούς φέρει κ θα το παίζουν κ καλά οικολόγοι με τίς δικές μας τσέπες.
  5. Μόνο που εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα. Αυτοί αντίθετα γλυτώνουν τα έξοδα αποστολής λογαριασμών κ έκδοσης. Γι'αυτό το λόγο θα έπρεπε να έχουμε κάποια έκπτωση στήν επιλογή eλογαριασμου κ όχι να κερδίσουν αυτοί μόνο από την αλλαγή.
  6. Γιατί θα πλήρωνε κανένας?? Ποιο πιθανό θα ήταν να σε χρεώνουν κατευθείαν στο τάξις όπως έκαναν κ με τον ΕΝΦΙΑ Κ να σου γίνεται κατάσχεση αν δε πληρώσεις.
  7. Ούτως η άλλος εάν μπαίνεις κ τώρα στο σάιτ της ΔΕΗ κ κάνεις πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δε πληρώνεις προμήθεια.
  8. Θα μπορούσαν όμως για εξοικονόμηση πόρων να κάνουν έκπτωση στον e-λογαριασμο κ όχι να επιβαρύνουν τον καταναλωτή με 1 ευρώ αν δεν το ενεργοποιήσει. Αλλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει μόνο να χρεώνουμε.
  • Δημιουργία νέου...