Προς το περιεχόμενο

psmaster4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.127 προβολές προφίλ

psmaster4's Achievements

  1. Ίσως σας ενδιαφέρει! https://www.kaloudia.com/info/jobOffers
  2. Ευχαριστούμε πολύ!! Μέσα από τα Καλούδια, μπορείτε να βρείτε: Προϊόντα του πρωτογενή τομέα. Παράγωγα προϊόντα σχετικά με την παράδοση του κάθε τόπου. Είδη λαϊκής τέχνης. Χειροποίητες κατασκευές (κοσμήματα, είδη ρουχισμού κτλ.). Στην ουσία κάθε τι που παράγεται με μεράκι!
  3. Στο email: [email protected] μπορείτε να μας στείλετε παραγωγούς παραδοσιακώ προϊόντων που πιθανώς γνωρίζετε!
  4. Ευχαριστούμε! Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και έκδοση για iOS. Είναι αρκετά σημαντικό. Αλλά είπαμε αρχικά να την κάνουμε σε Android να δούμε πώς πάει. Θέλουμε συμβουλές τόσο για την σελίδα όσο και για την εφαρμογή ώστε να βγάλουμε κάτι ολοκληρωμένο για τους χρήστες μας!
  5. Ευχαριστούμε!! Κάθε πρόταση, ευπρόσδεκτη! Τι θα σας φαινόταν χρήσιμο; Ευχαριστούμε! Αυτό που κάνουμε προς το παρόν, είναι να φέρνουμε σε επαφή τους επαγγελματίες του χώρου των παραδοσιακών προϊόντων και τους επισκέπτες ή τους ντόπιους κάθε περιοχής, και αναλαμβάνουν αυτοί την παράδοση των προϊόντων. Ναι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλους. Αν κάνετε scroll στον χάρτη της εφαρμογής μπορείτε να δείτε προϊόντα μίας άλλης περιοχής.
  6. Ευχαριστούμε πολύ!! Ναι θα θέλαμε σίγουρα συμβουλές! Οι καλύτεροι κριτές είναι οι χρήστες!
  7. Να σαι καλά! Κι εμείς ελπίζουμε στο καλύτερο!
  8. Καλησπέρα σας. Επισυνάπτω ένα άρθρο για μία νέα προσπάθεια που έχω ξεκινήσει εγώ και η ομάδα μου! Θα ήθελα να του ρίξετε μια ματιά! https://www.kaloudia.com/ Σενάριο 1ο, είσαι διακοπές σε μικρό ελληνικό νησί. Κάθεσαι με την παρέα σου σε γραφική ταβερνούλα δίπλα στην θάλασσα και απολαμβάνετε εκλεκτά παραδοσιακά μεζεδάκια συνοδευόμενα με ούζο ή κρασί, τοπικής παραγωγής. Και αναρωτιέσαι που θα μπορούσες και εσύ να βρεις στο νησί αυτά τα προϊόντα και να τα πάρεις μαζί σου ως "σουβενίρ" των διακοπών σου... Σενάριο 2ο, έχεις ήδη φύγει από τις διακοπές σου, έχεις γυρίσει στην πόλη σου, στην καθημερινότητα σου... Όμως το μυαλό σου είναι εκεί στο εξαιρετικό μαστέλο - είδος τυριού - που δοκίμασες ή στο γευστικότατο ούζο που ήπιες στις διακοπές σου. Σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να το ξαναβρείς... Σε ένα άλλο, 3ο, σενάριο, ετοιμάζεις πρωινό για τα παιδιά, φρυγανιές με βούτυρο και μέλι. Θα ήθελες το μέλι να είναι εξαίρετης παραγωγής μελισσοκόμου που το φτιάχνει με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, αλλά δεν ξέρεις που θα μπορούσες να τον βρεις? Σε όλα αυτά η λύση είναι η διαδικτυακή εφαρμογή αναζήτησης προϊόντων Kaloudia. Χάρη σε αυτήν, μικροί παραγωγοί και παραδοσιακές τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα τους σε Έλληνες αλλά και ξένους καταναλωτές. Από την άλλη πλευρά, ο καταναλωτής - χρήστης της εφαρμογής - μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει και να αγοράσει όλων των ειδών τοπικά ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα! Σκοπός των Kaloudia είναι να φέρουν πιο κοντά τους μικρούς παραγωγούς και τα παραδοσιακά προϊόντα τους με τους καταναλωτές που θα ήθελαν να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, κάτι ελληνικό... Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Αρκεί μόνο να καταβάσεις την εφαρμογή (θα την βρεις εδώ: https://goo.gl/DFNwzB) ή να μπεις στη ιστοσελίδα μας www.kaloudia.com. Έπειτα, θα μπορείς να εντοπίσεις με την βοήθεια του χάρτη, αλλά και την επιλογή της αναζήτησης προϊόντα είτε που βρίσκονται κοντά είτε βρίσκονται οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα μπορείς να ανακαλύψεις τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα απλά με ένα κλίκ. Από την άλλη αν είσαι παραγωγός μπορείς να εγγραφείς εδώ: portal.kaloudia.com, Επιλέγοντας το πλάνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου (μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ). Έχοντας καταχωρήσει τα στοιχεία σου και τα προϊόντα σου, θα μπορούν οι καταναλωτές/επισκέπτες να σε αναζητήσουν και να σε εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα μεσώ των kaloudia. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.kaloudiaandroid643418 και να δείτε πληροφορίες για την πλατφόρμα μας στο: https://www.kaloudia.com/
  9. Και πώς κατοχυρώνεται μία ιδέα στην Ελλάδα;;
  10. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο θα μπορούσε κανείς να προτείνει την ιδεά του κάπου και να πάρει χρηματοδότηση. Όπως http://www.startup.gr/
  11. Κοίταξα κ σου δίνει όπως κ η Google περιορισμένο δωρεάν. Το θέμα είναι ότι αρχικά θέλω μια εφαρμογή που δεν είναι πολύ απαιτητική άρα ψάχνω τη φθηνότερη λύση! Sent from my iPhone using Insomnia
  12. Σωραίος! Sent from my iPhone using Insomnia
  13. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό site για java hosting. Κοίταξα AppEngine από την Google και το EC2 από Amazon αλλά θα ήθελα να συγκρίνω και με άλλα. Γνωρίζει κανείς κάποιο ή έχει χρησιμοποιήσει ακόμη καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ!
  14. Γνωρίζει κανείς πώς θα μπορέσω να κάνω map ένα domain από το GoDaddy σε ένα VM που έχω στήσει τον Tomcat; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  15. Το android studio εχει μονο minimum api Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...