Προς το περιεχόμενο

lebronikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

585 προβολές προφίλ

lebronikos's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 750 - 800 ευρώ MAX Χρήση υπολογιστή : Απλή χρήση, internet, downloads, λίγο gaming (όχι τίποτα τρελό) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΟΧΙ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ WINDOWS 10 ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Δεν παίζω πολλά games κυρίως μη απαιτητικά multiplayer (οverwatch, rust). Απαραίτητο να στηθεί από ένα κατάστημα και να είναι αξιόπιστο (ακόμα και αν χάσω λίγο σε specs).
  2. Διάβασα λίγο online τώρα τι παίζει και βρήκα αυτό, οπότε υποθέτω ότι αν δεν υπογράψω κάτι που να λέει το αντίθετο έχω το δικαίωμα να παραιτηθώ αυθημερόν. Σίγουρα δεν είναι σωστό αλλά αυτή την στιγμή με νοιάζει το νομικό κομμάτι. Η προειδοποίηση του εργοδότη αποτελεί προϋπόθεση καταγγελίας της σύμβασης εργασίας από τον εργαζόμενο. Ωστόσο, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5β του Ν. 3899/2010, οι πρώτοι δώδεκα μήνες απασχόλησης λογίζονται ως δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί χωρίς προειδοποίηση, εκτός αν τα μέρη συμφωνήσουν διαφορετικά. Συνεπώς, από το συνδυασμό των αρ. 4 του Ν. 2112/1920, 74 παρ. 2 του Ν. 3863/2010 και 17 παρ. 5β του Ν. 3899/2010 συνάγεται ότι, ο εργαζόμενος οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του για την καταγγελία της σύμβασής του, ως εξής: Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δώδεκα μήνες έως δύο χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του μισό μήνα πριν την καταγγελία. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δύο χρόνια συμπληρωμένα έως πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ένα μήνα πριν την καταγγελία. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του ενάμιση μήνα πριν την καταγγελία. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα χρόνια συμπληρωμένα έως δέκα πέντε χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δύο μήνες πριν την καταγγελία. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει δέκα πέντε χρόνια συμπληρωμένα έως είκοσι χρόνια, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του δυόμιση μήνες πριν την καταγγελία. Υπάλληλος που έχει υπηρετήσει πάνω από είκοσι χρόνια συμπληρωμένα, οφείλει να προειδοποιήσει τον εργοδότη του τρεις μήνες πριν την καταγγελία.
  3. Παίζουν και τέτοια παραθυράκια ε; Οκ θα την διαβάσω καλά. Έχω ήδη συμφωνήσει να πάω αύριο. ναι
  4. Τι ακριβως να προσεξω δηλαδή;
  5. Καλησπέρα. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Τους τελευταίους 2 μήνες ψάχνω για δουλειά. Long story short πρόσφατα πέρασα από συνεντεύξεις από δύο δουλειές. Η μία είναι πολύ καλή ελληνική εταιρεία όπου για να φτάσω στο στάδιο που είμαι πέρασα από τεστ και 3 συνεντεύξεις, η τελευταία σήμερα και περιμένω απάντηση μέχρι αρχές της άλλης βδομάδας (θεωρώ ότι οι πιθανότητες να με προσλάβουν είναι πολύ καλές). Παράλληλα έκανα δύο άλλες συνεντεύξεις σε μια άλλη εταιρεία, μικρότερου βεληνεκούς και με λιγότερα χρήματα. Με παίρνουν σήμερα και μου λένε ότι ενδιαφέρονται για πρόσληψη και να περάσω αύριο να μιλήσουμε. Πως πρέπει να το "παίξω" το θέμα; Εννοώ ότι σαφώς με ενδιαφέρει παραπάνω η πρώτη δουλειά αλλά η δεύτερη δεν θα με περιμένει φαντάζομαι 1 βδομάδα για να απαντήσω. Σκέφτομαι να πάω αύριο αλλά τι κάνω σε περίπτωση που μου απαντήσουν θετικά από την πρώτη; Παραιτούμαι; Όποιος έχει καμιά συμβουλή plz ας απαντήσει.
  6. lebronikos

    Αγορά Xiaomi

    αφου υπαρχει και με 4 gb ραμ..
  7. lebronikos

    Αγορά Xiaomi

    να ρωτησω spec wise ποιο ειναι το καλυτερο redmi που μπορω να παρω γιατι εχει 500 μοντελα
  8. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, games (facebook, instagram, viber, messenger κτλπα) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5''+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ναι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι ιδιαιτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ΝΑΙ!! 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; both 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; both
  9. Απο χρηση πολυ browsing και κατι λιγα games. Κατα προτιμιση απο Ελλαδα η αλλιως να ρχετε απο ευρωπη για να γλυτωσω τελωνεια
  10. Σε ευχαριστω φιλε, θα σας γραψω νεοτερα οταν υπαρξει καποια εξελιξη
  11. Καλησπερα, εκανα αγορα απο eastbay κοντα στα 170 ευρω με μεταφορικα και η κατασταση στο tracking ειναι αυτη: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-08-2014 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-08-2014 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-08-2014 Το δεμα εχει μεινει τελωνειο πολλες μερες (συνηθως μετα απο μια μερα το πολυ φευγει. Η ερωτηση μου ειναι 1) αν περασει τελωνειο πως θα ενημερωθω? (γραφουν κατι συγκεκριμενο στο tracking?) 2) ποιο ειναι το μαξ ποσο που θα πληρωσω αν η παραγγελια ειναι της ταξης των 170 ευρω?
  • Δημιουργία νέου...