Προς το περιεχόμενο

nikolaos89

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.633 προβολές προφίλ

nikolaos89's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. εκανα διαγραφη την C και την D, και τωρα δεν εχο ουτε την D με τα drivers , εαν περασω τα 10αρια θα μου κατεβασει μονο του τα drivers η πρεπει να τα κατεβασω εγω ?
  2. nikolaos89

    Lg g3 Stock Firmware

    Καλημέρα έκανα αναβάθμιση σε Anroid 6.0 MM αλλα δεν μου αρέσει. Τώρα ποιά Firmware φόραγε πριν δεν ξέρω , είναι αγορασμένο απο E-Germanos?????
  3. Όποτε θα προσπαθήσω άλλη Μία φορά μήπως Και τα περάσω upgrade κανονικά, εαν δεν γίνει έτσι θα του κάνω καθαρή εγκατάσταση.
  4. Θέλω απο τα Windows 8 που έχει το λαπτοπ μου να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον Windows 10, αλλα εχο τα drivers στην D: camera bluetooth κτλ. Εαν κανω καθαρή εγκατάσταση στην c: Θα μου τα εγκαταστήσει μονο του τα drivers ξανα απο την D: ?
  5. Ειναι ενα με ονομασία c και ενα αλλο το όπιο εχει τους drivers κτλ.. Γιατι θυμάμαι μου εβγαζε 465 gb διαθέσιμα και τωρα λέει 417 ??
  6. Καλησπέρα έχο 500 gb σκληρό στο λαπτοπ μου ,και μου εμφάνιση στον υπολογιστή μου μετα απο one key recovery στα windows 8. 391 gb ελεύθερα απο 417 gb. Ετσι πρέπει να ειναι? Γιατι θυμάμαι 465 gb ??
  7. πηγα σε marschmallow και δεν ειδα την προιγουμενη εκδοση μου, και θελω να γυρισο πισω παλι ... απο ελλαδα το εχο παρει.
  8. nikolaos89

    λύθηκε

    Ολα καλα λύθηκε ευχάριστο
  9. nikolaos89

    Αναβάθμιση Windows 10

    Δηλαδή χωρίς να κανω Ενημέρωση ς Windows 8? Γινετε απευθείας με το creation tool ?
  10. Έχει κάνει μήπως κανείς αναβάθμιση στα 10 τωρα Τελευταία? Να μας πει εαν κόλλησε ξανά στην εκκίνηση λείψεις?
  11. nikolaos89

    Αναβάθμιση Windows 10

    Δεν είχα κανένα πρόβλημα απλός κατέβασα ιο εγω κατά λάθος , και πάτησα στο one key Recovery και με γύρισε στα 8 ξανά , απλός τώρα θέλω να ξανα παω στα 10
  12. nikolaos89

    Αναβάθμιση Windows 10

    Δεν θελω να διαγράφουμε πράγματα όπως mcafee , onekey recovery , κτλ οπως ολα τα drivers που είναι στον σκληρό
  13. nikolaos89

    Αναβάθμιση Windows 10

    Εχει δοκιμάσει κανείς τωρα Τελευταία να κάνει αναβάθμιση windows 10 ? Επειδή κόλλαγε εκει που λεει εκκίνηση λείψεις.
  14. Το ειχα αναβάθμιση στα 10. Αλλα δεν μου υποστήριζε ενα πρόγραμμα και εκανα Onekeyrecovery. Τώρα θελω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση τον 10 , αλλα δεν θελω να διαγράφτουν το mcafee onekey recovery κτλ.
  15. Το λαπτοπ μου εχει δίσκο 500 gb kai συν περιέχει σε ξεχωριστό διαμέρισμα τα drivers. Και το one key Recovery. Η ερώτηση μου είναι εαν κανω καθαρή εγκατάσταση τον Windows 10 με usb stick , θα μου τα διαγράψει ολα και τα driver. Και τα Windows 8 που ειναι απο μονα τους μέσα??
  • Δημιουργία νέου...