Προς το περιεχόμενο

Lefm3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.725 προβολές προφίλ

Lefm3's Achievements

  1. Lefm3

    ΘΗΚΕΣ SPIGEN 13PRO

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/03/2024 01:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τρεις θήκες μεταχειρισμένες Spigen για iphone 13 pro. Θεσσαλονικη

    20 €

  2. Χαρίζονται για όποιους ενδιαφέρονται τα παρακάτω προϊόντα: Πολυμηχανημα HP F4280 λειτουργικό αλλά θέλει μελάνια. Μαζί με τα καλώδια του. Μικτης ήχου, έπαιζε σε ένα μικρό καφέ φίλου, απλά λείπουν κάποια κουμπιά από πάνω. (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ) ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ krami ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Παραλαβή από Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης
  3. Lefm3

    Ford η Peugeot?

    Πολύ προσοχή στο 1.0 ecoboost. Εγω ουτε θα το αγγιζα. Διαβαστε σε σελιδες αναζητησεις Ford ECOBOOM ή Ford Ecoboost Nightmare στο φβ
  4. Αν ηταν έτσι όπως τα γράφετε θα έκανα το ''σοκ'' στο σέρβις του eshop και θα μας τα επέστρεφαν λειτουργικά. Δυο φορές αντικατάσταση και χτές (3η) πιστωτικό.
  5. Καλησπέρα, το αγόρασα και εγώ. Το αφησα δυο μέρες έξω και δε λειτούργησε. Το αντικατέστησαν χτες με άλλο… και μαντέψτε… ούτε αυτό λειτουργεί ακόμη. Θα περιμένω ακόμα μια μέρα αλλά δε το βλέπω να συγκινείται. κριμα πάντως γιατί έχει ωραίο design.
  6. και άλλα 9.2 εκ.ευρώ παρακαλώ να τους ρίξουν για τηλεφωνική παρενόχληση, κάθε μέρα,πολλές φορές τη μέρα. Κάθε μέρα όμως! Και το καλύτερο; είμαι ήδη στην Κοσμοτέ και τηλεφωνούν για αναβάθμιση προγράμματος κτλ κτλ.
  7. Lefm3

    Karcher K7.21

    Η αλήθεια είναι ότι μόλις άκουσα υδρόψυκτο φαντάστηκα κάτι σαν ψυγειακι για αυτό και το απέκλεισα. Ωραίο βιντεάκι μου κίνησε την περιέργεια να το σκαλίσω ξανά να το εξακριβώσω. και εγώ ευχαριστώ, να εισαι καλά φίλε.
  8. Lefm3

    Karcher K7.21

    @devilaki Έχω το 720 Mx από το 2001. Δε γνωρίζω τι τύπο μοτέρ φοράει αλλά υδρόψυκτο είναι λίγο απίθανο να έχει γιατί το έχω σκαλίσει μερικές φορές και δεν είδα κάποιο υδρόψυκτο σύστημα στο μοτέρ του. Τωρα όσον αφορά τη λειτουργεία του, δεν έχει ανάγκη να το σταματάς. Το έχω δουλέψει και επι 20 λεπτά ασταμάτητα. Είναι γερό μηχάνημα γι αυτό άλλωστε είναι και ασήκωτο,25 κιλά περίπου. Τελος η μόνη σημείωση που μου είχαν πει στο επίσημο σέρβις που το πήγα μια φορά είναι να μη το λειτουργεις διακεκομμένα δηλαδή να μη το πατάς και το σταματας συνέχεια γιατί εκεί υπάρχει φθορά.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα εναν εκτυπωτή Laser Lexmark 317dn και έχω το εξής θέμα. Οταν πατάω στο word π.χ ενα έγγραφο προς εκτύπωση μου εμφανίζει στον εκτυπωτή το εξής μήνυμα: ''Τοποθ.στο Τροφ.πολλ.χρήσ.Μη τυποπ.τυπος 6 Α4'', με λίγα λόγια μου λέει να βάλω χαρτί στον χειροκίνητο τροφοδότη χαρτιού κόλλες Α4, βάζω εκεί και εκτυπώνει κανονικά. Το ερώτημα μου είναι, γιατί δε τραβάει τα φύλλα απο την κασέτα 1 που έχει μέσα αρκετές Α4 και πρέπει να τις βάζω στο χειροκίνητο; Αν γνωρίζει κάποιος ή είναι κάποια ρύθμιση ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
  10. Αν και το 5s πάει σφαίρα στο ios10 νομίζω το ετοιμάζουν για κρέμασμα με το 11 όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τις παλαιότερες συσκευές.
  • Δημιουργία νέου...