Προς το περιεχόμενο

nikosglamp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikosglamp

  • Ημερομηνία γέννησης 06/12/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.016 προβολές προφίλ

nikosglamp's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 02:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ηχοσύστημα αυτοκινήτου 2 DIN με οθόνη αφής 7in υψηλής ευκρίνειας 1080p. Διαθέτει όλες τις επιλογές σύνδεσης και αναπαραγωγής που περιμένετε από ένα σύστημα πολυμέσων για το αυτοκίνητό σας, με θύρα USB, υποδοχή για κάρτες micro SD, Bluetooth με δυνατότητα φόρτισης και Aux-In. Αντικαθιστά το παλιό σας Ηχοσύστημα και σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες επιλογές διασύνδεσης και αναπαραγωγής. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας με Bluetooth και χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον και τη μεγάλη οθόνη για να πραγματοποιήσετε κλήσεις και παίξτε μουσική ή βίντεο. Διαθέτει υποδοχή Aux-In 3.5 mm για σύνδεση με άλλες πηγές ήχου, όπως MP3 players και υποδοχή για κάρτες SD. Η θύρα USB υποστηρίζει usb sticks. Μπορεί να συνδεθεί με κάμερα παρκαρίσματος για να παρκάρετε με ευκολία και ασφάλεια βλέποντας στην οθόνη του ηχοσυστήματος ακριβώς τι υπάρχει στο πίσω μέρος του οχήματος. Διαθέτει λειτουργία Mirror Link η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη του Android smartphone σας στο Ηχοσύστημα και να το χρησιμοποιείτε μέσω αυτού. Αγορασμένο από το e-shop.gr πριν ένα χρόνο 89.00 ευρώ, είναι πλήρως λειτουργικό και εύκολο στην εγκατάσταση του (μόνο σας) σε όποιο αυτοκίνητο έχετε. - Διαθέτει USB με δυνατότητα φόρτισης - Yυποδοχή SD/CART - AUX-IN 3,5 mm. - Οθόνη αφής 7in 1080p. - Bluetooth. - Σύνδεση με Android smartphone με Mirror Link. - RDS. - Είσοδος RCA για βίντεο και ήχο. - Τηλεχειριστήριο. - Δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα παρκαρίσματος / οπισθοπορείας. - Δυνατότητα σύνδεσης με τα κουμπιά του τιμονιού. - 2 έξοδοι RCA (2 ζευγάρια). - 2 έξοδος βίντεο. - Σύνδεση ISO. Μέγιστη ισχύς εξόδου: 4 x 25W. Συνδέσεις: Bluetooth, USB, Aux. Και το εγχειρίδιο χρήσης του Είμαι Αθήνα Αργυρούπολη, συναλλαγή χέρι με χέρι, εκτός Αττικής κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστώ.

    40 €

  2. Φίλε TheELF είσαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ δούλεψε βρήκε και τους δύο δίσκους αμέσως, συνεχίζω το Format κανονικά . Σε Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου πρόσφερες.
  3. Φαίνεται μόνο με τα στοιχεία του εκεί που επιλέγεις από που θα μπουτάρει το σύστημα. Δεν ξέρω αν προσπαθήσω να του βάλω Ubudu τι θα γίνει. Παιδιά τα έβαλα τα Ubuntu και τα πήρε αμέσως χωρίς πολλές ερωτήσεις, δουλεύουν μια χαρά. Θα τα προσπαθήσω παρόλο που δεν τα έχω δουλέψει καθόλου, και μετά θα δούμε τι γίνεται με τα windows 8, δεν ξέρω αν τα παίρνει παράλληλα. Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες λύσεις και τον χρόνο που μου προσφέρατε.
  4. Σε Ευχαριστώ φίλε SPANK, αλλά μπήκα πάλι στο Bios στην επιλογή main δεν τον βλέπει καθόλου μόνο στο boot τον βλέπει, έκανα και set defauls τα ίδια. καμιά άλλη ιδέα;
  5. Παιδιά καλημέρα έχω ένα Laptop Futjitsu Siemens Amilo Xi 2528 και έχω πρόβλημα. προσπάθησα να κάνω format για να του βάλω τα Windows 8 αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο. Στο Bios φαίνεται, αλλά όταν θέλεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση σου λέει ότι δεν υπάρχει δίσκος. Άλλαξα δίσκο και μία από τα ίδια. Το Laptop αυτό έχει και δεύτερη θέση για σκληρό, δοκίμασα και στην δεύτερη θέση μια από τα ίδια. Σηκώνω τα χέρια ψιλά τι κάνω; (πριν από 4 μήνες έδωσα 170 ευρώ για κάρτα γραφικών) Παρακαλώ μπορεί κάποιος Φίλος να με βοηθήσει, αν συνάντησε το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  • Δημιουργία νέου...