Προς το περιεχόμενο

petros37

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.202 προβολές προφίλ

petros37's Achievements

  1. Έχω κάρτα εδώ και 20 χρόνια.Δεν έχω πληρώσει τόκο ούτε cent .Αγοράζω με ατοκες δόσεις όταν δεν μου κάνουν καλύτερη τιμή μετρητοίς πληρώνω στην ώρα μου και πρόβλημα ουδέν . Προσωπικά δεν ξέρω καν ποσο είναι το επιτόκιο και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Η κάρτα μια χαρά εργαλείο είναι απλά όχι για όλους τους ανθρώπους.Αμα δεν ξέρεις τι κάνεις καηκες.Λεφτα δεν χαρίζει κάνεις άλλωστε για αυτό τις δίνουν τις κάρτες για να βγάλουν χρημα από τους απρόσεκτους για να το πω ευγενικά .
  2. Τότε σε ευχαριστώ διπλα γιατί χάρη σε σένα απέφυγα τα yaris με τους προβληματικους κινητηρες και πήρα με τους διορθωμενους και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα .Και πάλι ευχαριστώ .
  3. Και εγω με τις οδηγιες του sphinxgr αποκτησα σε εξαιρετικη τιμη ultimate game pass με 2,5 ευρω το μηνα . Χιλια ευχαριστω . ΥΓ. Εισαι ο ιδιος sphinxgr που ανεδιεξε το θεμα με τους κινητηρες toyota 1nr-fe μηπως ?
  4. Καλημέρα σε όλους.Σε εμένα λήγει αύριο το ultimate game pass . Νομίζω ότι για ανανέωση η καλύτερη λύση είναι του post 3 .Θα πρέπει να κάνω νέο χρήστη η μπορώ να το κάνω με τον υπάρχον χρήστη ?
  5. petros37

    εγγυητης προβλημα

    Δες και αυτο αν θες ισως να σε βοηθησει . https://www.capital.gr/epikairotita/3475072/dikastiki-apofasi-apallaxe-apo-tis-upoxreoseis-tou-egguiti-kokkinou-daneiou
  6. Μπορεί να μην συμφωνείς αλλά εγώ που πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου και τα έχω συγκρίνει δίπλα δίπλα μάλλον κάτι παραπάνω ξέρω από εσένα που δεν τα έχεις δοκιμάσει . Το ότι είναι θυγατρική η AKG δεν λέει τιποτα απολύτως .
  7. Επισης ειχα και και εγω το Μ5 και πηγα στο s5e για την φοβερη του οθονη ειδικα το βραδυ που στο Μ5 ολα γινονται γκρι και ας εχει υποδεεστερες επιδοσεις .Στο θεμα video οι οθονες amoled δεν συγκρινονται κατα την γνωμη μου παντα . Και φυσικα και στον ηχο το s5e ειναι ανωτερο
  8. Εγω αγορασα μεταχειρισμενο ex-leasing απο AVIS παρολο που στον κυκλο μου μου ελεγαν οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι χρεπια. Ηταν οι μονοι που εκανα test drive οσο ηθελα και οχι το γυρο του τετραγωνου και το πηγα για ελεγχο οπου ηθελα χωρις να τους πω απο πριν σε ποιο συνεργειο θα παω παντα με συνοδεια υπαλληλου της εταιριας. Τα χιλιομετρα τα εγραφε το τιμολογιο πωλησης και και δεν εχω καθολου ζημιες στα 2 χρονια που το εχω .Βεβαια δεν αγορασα και στην πιο φθηνη τιμη της αγορας οπως τα εισαγωγης αλλα δεν το μετανιωσα . Φιλος σε εισαγωγης hyundai i20 με υποτιθεμενα 120000 χλμ την ιδια μερα που το πηρε του εκοψε καδενα και φυσικα ο εμπορος κινεζος .
  9. Μια και τα έχω δοκιμάσει και τα δύο κατέληξα στο Samsung γιατί το iPad το βράδυ με κλειστό φως η οθόνη του δεν βλέπεται γίνεται όλη γκρι .Από την άλλη σε θέμα ταχύτητας δεν παίζεται τι iPad .Επίσης λόγω διαστάσεων οθόνης το iPad έχει μικρότερη εικόνα στο Netflix .Για fortnite δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν παίζω .Επίσης το Samsung έχει πολύ καλύτερο ήχο .
  10. Ξερει καποιος αν η LAN του ειναι Gigabit ?
  11. Εγω πηρα Yaris του 2013 απο μεταχειρισμενα leasing Avis . Η εμπειρια μου μετα απο 7000 χλμ που το εχω ειναι αριστη .Το αμαξι ηθελε μονο συμπλεκτη το οποιο το ηξερα πριν το αγορασω . Οταν πηγα να το δω με αφησαν να κανω test drive οση ωρα ηθελα και οχι το γυρο του τετραγωνου . Τα service απο οτι ειδα τα κανουν στα δικα τους συνεργεια οποτε βιβλιο δεν υπαρχει . Τα χιλιομετρα τα γραφουν στο τιμολογιο πωλησης πραγμα που εξασφαλιζει τον αγοραστη συμφωνα με την δικηγορο μου γιατι εφοσον το αυτοκινητο τους ανηκε απο καινουριο δεν μπορουν να ισχυριστουν οτι και αυτοι το πηραν με κατεβασμενα χιλιομετρα . Παντως η γνωμη μου ειναι για ελληνικο αυτοκινητο και οχι εισαγωγης . Αυτα και ελπιζω να βοηθησα καπως .
  12. 9:02 το πρωι καταστημα Ευκαρπιας και ολοι οι δισκοι ειναι δεσμευμενοι ενω χθες δεν σε αφηνε να κανεις κρατηση .Μιλαμε για πολυ παπατζα οι τυποι.
  13. Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη δεν τον θέλει ας στείλει ένα μήνυμα
  14. Ενδιαφερομα να αγορασω ενα laptop περιπου στα 300 ευρω Ελλαδα ή εξωτερικο για απλη χρηση σερφαρισμα youtube και εγγραφα στο office . Θα ηθελα οπωσδηποτε επεξεργαστη intel καθως απο AMD εχω καικιστη εμπειρια .
  • Δημιουργία νέου...