Προς το περιεχόμενο

apostolosnt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Cambridge

Πρόσφατες Επισκέψεις

786 προβολές προφίλ

apostolosnt's Achievements

  1. Με επιλογή xiaomi assistant πήρε. Μοιάζει να έγινε κάποιο update γιατί άλλαξαν μερικά system εικονίδια. Το ελέγχω τώρα να δω συμπεριφορά. Μάλλον θα το κάνω backup και μετά σβήσιμο.
  2. Το πρασπαθώ να δω μήπως πάρει εντολή. Κατέβασα και της χιαομι το flash.
  3. Με βγάζει αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Μόλις αφήσω κάποιο κουμπί για να επιλέξω κάνει reboot.
  4. Το έκανα δύο φορές. Μόλις πάρει ρεύμα κάνει το ίδιο. Διάβασα ότι αυτό είναι bug των Mi και Redmi αλλά δεν έχω δεί κάποια πληροφορία πως το αντιμετωπίζεις (αν γίνεται δλδ).
  5. Ξαφνικά χθες το κινητό έκανε μονο του reboot και από εκείνη τη στιγμή κάνει συνέχεια reboot πρίν καν μπει στο σύστημα. Κάνει reboot και μόλις δείξει το Μi και powered by android ξανακάνει reboot. Με vol down+power βγάζει το fast boot και ξανά reboot μέσα σε δευτερόλεπτα οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!
  6. DHL και άλλες δαγκώνουν άσχημα από δική μου εμπειρία. Μόνο με yun έχω φέρει πράγματα χωρίς προβλήματα. Δεν ξέρω που κάνει εκτελωνισμό αλλά δεν είχα θέματα. Η περιγραφή στα τιμολόγια μπορεί και να μην παίξει ρόλο αν το Courier θέλει να βγάλει
  7. Οι προδιαγραφες ΑΤΧ εχιυν οριο +-5% στα 12V δλδ αοο 11.4 εως 12.6. Σε αυτο το ευρος δεν θα επρεπε να συμβαινει τιποτα. Βεβαια μπορει να εχεις στιγμιαίες πτωσεις κατω απ το όριο αλλα σε αυτη την περιπτωση θα ειχες undervolt protection και θα εκλεινε. Ψαξτο και απο αλλου για τα παγώματα.
  8. Στις τιμές που παίζει αυτή τη στιγμή το απόλυτο budget για μένα είναι i3-10100F (82eur), μια και θα βάλεις γραφικά. Με μητρική mATX με Μ.2 στα ~60 και και 16GB 2666 RAM στα ~55 είναι < 200ευρώ σύνολο. Και με μια κάρτα όπως είπαν άλλοι πιο πάνω έχεις ένα πολύ ωραίο μηχάνημα.
  9. Οι αναφορές και διάφορες συγκίσεις με ποδήλατα, γλάστρες, μπάλες κλπ είναι απλά αστείες. Έριξα πολύ γέλιο διαβάζοντας! Επίσης, για όσους βλέπουν τον big brother παντού, η πτήση μη επανδρομένων αεροσκαφών ήδη καλύπτεται από νομοθεσία, και μάλιστα πολύ περιοριστική για τα drone αν εφαρμοστεί. Ένα παράδειγμα από την Αγγλία (αντίστοιχα υπάρχουν και στην Ελλάδα): (1) The person in charge of a small unmanned surveillance aircraft must not fly the aircraft ...:- (a) over or within 150 metres of any congested area; ( over or within 150 metres of an organised open-air assembly of more than 1,000 persons; © within 50 metres of any vessel, vehicle or structure which is not under the control of the person in charge of the aircraft; .... και πολλά άλλα. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν με τα drone είναι να καλύψουν την πτήση εκτός οπτικής επαφής του χειριστή και την απίστευτη δημοτικότητα που έχει δώσει άλλες διαστάσεις στο πρόβλημα. Προσωπική άποψη είναι πως το πρόβλημα με τα drone προέρχεται και από την μηδενική εκμάθηση και προσπάθεια που χρειάζεται για να πετάξει. Αυτό κάνει τον ιδιοκτήτη να το βλέπει σαν καθαρά παιχνίδι και δεν κατανοεί/σέβεται το τι σημαίνει να πετάς ένα μηχανημα. Μιλάω σαν χομπίστας RC ελικοπτέρων, όπου η επένδυση σε χρόνο και κόπο είναι τέτοια που αποκτάς άλλο επίπεδο σεβασμού για το μηχάνημα που πετάς (φυσικά παντού και πάντοτε υπα΄ρχουν εξαιρέσεις).
  10. Μ'αρέσει εδώ μέσα που όλοι κρίνουν τις αγορές των άλλων με τα δικά τους κριτήρια και κυρίως με μυαλό χομπίστα του hardware που δεν τον απασχολεί η χρήση αλλά τα benchmarks. π.χ. μπορεί ο καθένας που αγόρασε intel το τελευταίο 3μηνο να μην ήθελε ή να μην μπορούσε να περιμένει τους AMD και πολλά άλλα. Μια χαρά είναι οι AMD και όσοι λένε να περιμένουμε τα ανεξάρτητα benchmark πιο πολύ το παίζουν οι σοφοί γέροντες (μη βιάζεσαι τέκνον μου κλπ). Άριστοι θα είναι και στα benchmark του anand του μήτσου και κίτσου. Δεν έχω AMD σε desktop από εποχή Κ6 και ενώ γουστάρω που μπορεί να είναι και μπροστά η AMD σε κάποιες επιδόσεις και σε αξία, με 4790 θα περάσει αρκετός καιρός για να σκεφτώ να αλλάξω.
  11. 85.2δις / (2017-1975) /365 = 5.56 εκατ τη μέρα! Δλδ κέρδιζε ένα τζακποτ τη μέρα επι 42 χρόνια. Τρελή κωλοφαρδία ο τύπος!
  12. Αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω για τον 2c/4t G4560 είναι η είδηση. Πραγματικά αξίζει ένα τέτοιο chip στα λεφτά που ανακοίνωσε.
  13. Τώρα τελευταία πολυ bsod... Έβαλα firepro και έφαγα κανα-δυο μια και τα win 10 θέλουν να βάλουν όποιον οδηγό νομίζουν και όχι τον εγκεκριμένο απ τον κατασκευαστή του cad... Τα καλύτερα όμως ήταν στο anniversary update... Δυο μέρες πήρε και ευχαριστήθηκα μπλε οθόνες να αναπληρωσω όσες δεν ειχα δει τα τελευταία χρόνια! Έχουν ακόμη δρόμο τα win 10...
  14. Εννοείται. Μόνο f1 και koenigssesiguguggg στην Ελλάδα λογω αεροδυναμικης.
  15. Δεν κοιτάει καλύτερα η ΜS να φτιάξει τα update και ολα τα app των win10 που ειναι για τον π..... και να αφήσει τις κορτανες?!? Έπρεπε να μεινω στα 8.1 να γλυτώσω τις κορτανες και ολες τις αλλες παπαριες που σκεφτηκε η ms να μας φορτωσει με τα 10αρια.
  • Δημιουργία νέου...