Προς το περιεχόμενο

Muttley Black

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.279 προβολές προφίλ

Muttley Black's Achievements

  1. Μια ακόμη ευγενική υπενθύμιση. Φτάσαμε τα 125 μέλη και ανεβαίνουμε!
  2. Καλησπέρα σας. Γίνεται μια προσπάθεια με την δημιουργία ενός GROUP στο facebook, αποκλειστικά με αγγελίες retro υπολογιστών. Είναι κάτι που λείπει τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μέσο. Η ομάδα "Αγγελίες Retro Υπολογιστών" όπως θα καταλάβατε είναι νεοσύστατη. Σαν ιδέα βέβαια είναι ώριμη, αλλά στην πράξη τώρα μπαίνουν τα θεμέλια. Παρακαλείσθε αν γνωρίζετε κόσμο που θα μπορούσε να γίνει μέλος της ομάδας και είναι λάτρης των retro / vintage υπολογιστών, να τον προσκαλέσετε. Όπως προανέφερα, στόχος είναι, να δημιουργηθεί μια ομάδα "καθαρά" με αγγελίες retro υπολογιστών και μόνο. Σας ευχαριστώ θερμά για όποια προσπάθεια σας, αλλά και φυσικά για την είσοδο σας σε αυτή! Όνομα ομάδας: ΑΓΓΕΛΙΕΣ RETRO ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Link ομαδας: https://m.facebook.com/groups/642961029760452?tsid=0.4065741550961026&source=result Ευχαριστώ.
  3. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια βρε παιδιά... Σας ευχαριστω
  4. Καλημερα σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ. Εργάζομαι σε μια επιχείριση που έχει δυο φυσικά καταστήματα διαφορετικού είδους. Το ένα κατάστημα έχει εποχικά είδη και το άλλο λαμπτήρες. Την στιγμη αυτή είναι υπό κατασκευή και τα e-shop τους. Θα θέλαμε να προσθέσουμε paypal πληρωμές σε αυτά και ρωτώ: Μπορώ με ένα business account , που έχω σκοπό να δημιουργήσω, να δέχομαι πληρωμές και από τα δυο eshop; Πρακτικά φαντάζομαι ότι γίνετε, νομικά δεν ξέρω αλλά και βάση κανονισμών του paypal. Ένα άλλο θέμα μου είναι ότι επειδή τα δυο αυτά eshop θα πουλάνε διαφορετικά προϊόντα, δεν ξέρω πως θα πρέπει να γίνει η να κατηγοριοποίηση την επιχείρισης στο paypal. Για τον λόγω ότι στην ουσία πρόκειται για δυο διαφορετικά eshop. Σας ανεβάζω 3 φωτογραφίες με τις κατηγορίες. Αυτό που ήμουν έτοιμος να κάνω αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα μια δεύτερη γνώμη είναι: Type of business: Private company Business category: Retail Sub-category: Discount store??? Θα εκτιμούσα πολύ για όποια βοήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ.
  5. Καλησπέρα στην παρέα! Δηλώνω μεγάλος λάτρης των thriller/horror/creepy/splatter ταινιών και με αφορμή το πάθος μου ανέβασα ένα "απλό" site με λίστα από ταινίες του είδους. Θα χαρώ πολύ να το επισκεφτείτε και να μου πείτε εντυπώσεις, προτάσεις, και βέβαια ταινίες που κατά την γνώμη σας πρέπει να προσθέσω. Το site είναι: www.horrorpig.tk Ευχαριστώ πολύ! ...και ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί με το ίδιο πάθος!
  6. Muttley Black

    Οδηγός Batch

    Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ξανά τον οδηγό ή να προτείνει κάποιον άλλον στα ελληνικά;
  7. Αν θες... η καλύτερα θες δεν θες, διάβασε το άρθρο του Eric Steven Raymond. Θα κατανοήσεις πολλά για hacking και cracking. http://earthlab.uoi.gr/indy/hacker-howto-gr/#why_this Και δες και λίγο την ιστορία με αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=dmbmWRKYAVI
  8. Τα πάντα όλα. Και όταν λέω τα πάντα όλα...εννοώ τα πάντα όλα! https://github.com/vhf/free-programming-books/blob/master/free-programming-books.md
  • Δημιουργία νέου...