Προς το περιεχόμενο

shadowstep00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με shadowstep00

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Software Development, Music

shadowstep00's Achievements

  1. Το έμβασμα δεν είναι διαφορετικό από την αγορά? Αν όχι τότε κρίμα... Η αγορά θα γίνει μέσω Paypal αλλά τα λεφτά θα πληρωθούν απο την κάρτα της τράπεζας (οπότε όχι απο το balance του Paypal). Έψαξα να βρω τα όρια που έχει η Πειραιώς αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θα στείλω email να ρωτήσω και θα γράψω τελικά τι παίζει. EDIT: Πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου είπαν πως μπορείς να ανεβάσεις το όριο των καθημερινών αγορών (Εξωτερικό και εσωτερικό δεν υπάρχει διαφορά) μέσω κάρτας από 600 ευρώ μέχρι 2000 ευρώ.
  2. Γρήγορη ερώτηση παιδιά, Μέχρι πόσο είναι το επιτρεπτό όριο αγοράς μέσω PayPal? Θέλω να κάνω μια αγορά στα 1500 ευρώ περίπου. Λόγο capital control υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο νομίζω, απλά δεν ξέρω πόσο είναι. Γνωρίζω μόνο ότι το όριο ανάληψης είναι 1800. Ευχαριστώ!
  3. Παρήγγειλα 2 Xiaomi Redmi Note 4x απο Minideal (κινέζικο site), το δέμα γράφει πως ξεκίνησε απο Αυστρία. Αυτό σημαίνει ότι είμαι καλυμμένος και δεν χρειάζεται να φοβάμαι για επιπλέον χρεώσεις σωστά?
  4. shadowstep00

    Google Interviews

    https://www.reddit.com/r/cscareerquestions/ όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Έκανα apply για Internship τον Οκτώβριο στους Big 4 (και 5-6 άλλες εταιρίες). Είμαι 4ο έτος. Στο βιογραφικό μου είχα 3 apps published (Google Play) και 3-4 project, Low GPA (3). Έκανα το βιογραφικό με βάση τα βιογραφικά που είδα και τις συμβουλές απο το subreddit. Καμία απάντηση ως τότε, οπότε κατα 99% έχω κοπεί. Στο βιογραφικό μετράνε πολύ αν έχεις κάνει ήδη internship σε κάποια μικρότερη εταιρία (πράγμα που δεν γίνεται γτ στην Ελλάδα η πρακτική είναι ό,τι νάνε και οι μικρομεσαίες εταιρίες στην Αμερική δεν προσλαμβάνουν απο εξωτερικό. Επίσης μετράνε projects και προγράμματα που έχεις κάνει μόνος σου (είχα απο αυτό αλλα δεν είναι αρκετό ). Και τέλος βαθμός + αν είσαι σε target University (πχ. MIT). Αν με το καλό σας πάρουν για interviews πρέπει να γνωρίζετε καλά αλγόριθμους και δομές δεδομένων. Check leetcode και το βιβλίο cracking the coding interview. Για να καταλάβετε τι είδους ερωτήσεις παίζουν γενικώς.
  5. Ασχέτως το τι θα κάνεις τελικά. Στο Ίντερνετ υπάρχει άπειρο υλικό για να μάθεις τα πάντα. Δες site όπως Coursera αν θες ένα πανεπιστημιακό θεωρητικό υπόβαθρο για Computer Science. Για άποψη πρακτικής για να μάθεις γλώσσες μπορείς να βρεις βιβλία online ή video tutorials (udemy, udacity). Μην δώσεις πολύ βάση στα ΙΕΚ, αν θες πάνε αλλά αν είσαι αποφασισμένος μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου. Τέλος καλύτερα να δώσεις λεφτά για online courses παρά σε κάποιο ΙΕΚ... Αν βρεις δημόσιο και δεν πληρώνεις τότε πάνε δες τι παίζει.
  6. Νομίζω πως γίνεσαι υπερβολικός... Είναι σαν να λες όταν γίνονται εκλογές να μην ψηφίσεις τον εαυτό σου... Καλά έκανε για να φαίνεται με 5 αστέρια στο store. Μπράβο σου και καλή αρχή! Κάποια απο τα screenshots φαίνονται με πλάγιο orientation ίσως να θελήσεις να το διορθώσεις!
  7. Udemy και Udacity. Προσωπικά πιστεύω πως αυτό εδώ αξίζει για την τιμή του... https://www.udemy.com/master-android-7-nougat-java-app-development-step-by-step/
  8. Αν θες κάτι εκτός Web που μοιάζει περισσότερο με το desktop μπορείς να ασχοληθείς με mobile development που θεωρώ πως έχει ακόμα μέλλον μπροστά του.
  9. Αν θες να διαβάσεις λίγο εκτός σχολής. https://www.amazon.com/Primer-5th-Stanley-B-Lippman/dp/0321714113/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478795233&sr=8-1&keywords=c%2B%2B+primer Δεν είναι ελληνικά, αλλά είναι το καλύτερο βιβλίο για C++ εφόσον έχεις και κάποιες γνώσεις προγραμματισμού ήδη. Μπορείς να το βρεις σε pdf.
  10. Κάνε import τις βιβλιοθήκες? Δες δεξιά απο τον error κωδικά σου τι σου προτείνει το IDE.
  11. Το να πας δεν θα σε βλάψει πιστεύω. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από εσένα με το πόσο ασχολείσαι μόνος σου. Σχολή Πληροφορικής > ΙΕΚ, αλλά προγραμματιστή δεν σε κάνει ούτε το ΙΕΚ ούτε η Σχολή.
  12. shadowstep00

    Udemy Course.

    Υπάρχουν πολύ καλά courses αν θέλεις να προχωρήσεις γρήγορα χωρίς την ανάγκη να διαβάσεις κάποιο βιβλίο που είναι κάτι πιο χρονοβόρο κατα την γνώμη μου. Όσον αφορά τα courses που έχεις διαθέσημα προτείνω να πάρεις ένα απο αυτά: The Complete Android Developer Course - Build 14 Apps The Complete Java 8 Developer Course. Learn Step by Step The Complete Web Developer Course 2.0 Σίγουρα και τα 3 αξίζουν παραπάνω από 10 ευρώ.
  13. shadowstep00

    Ερώτηση Android

    Γενικώς δες μήπως σε βολεύει και το linear layout με padding.
  14. Αν με το TS εννοείς (topic starter) και αναφέρεσαι σε εμένα έχεις ένα πολύ καλό point. Το θέμα είναι ότι με ενδιέφερε πάντα ο προγραμματισμός και μόνο. Το management είναι ωραίο και ενδιαφέρον αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ. Πάντως η σκέψη σου είναι πολύ καλή και ίσως την ακολουθήσω στο μέλλον. Για την ώρα θα προσπαθήσω ή να βρω δουλειά κάπου στην Ελλάδα, ή να κάνω πρακτική (internship) στο εξωτερικό σε κάποια καλή εταιρία. Το δεύτερο είναι δύσκολο αλλά με σωστό βιογραφικό και σωστή προετοιμασία για interviews ίσως καταφέρω κάτι. Γενικώς προτείνω σε όσους είναι ακόμα σε σχολές και έχουν κάποια side project να κάνουν μια προσπάθεια για internship στο εξωτερικό.
  • Δημιουργία νέου...