Προς το περιεχόμενο

deadstamalive

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.234 προβολές προφίλ

deadstamalive's Achievements

  1. Όχι κ εγώ το ψάχνω κ ενώ μπορούμε να αγοράσουμε απλά χειριστήρια, όταν μπαινει στο καλάθι το καστομ χαλάει η δουλειά. Ελπίζω να το επαναφέρουν σύντομα.
  2. deadstamalive

    Elden Ring [PC]

    Κ τώρα που έριξα μια ματιά σε όλα τα μαγαζιά τιποτα...
  3. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι, 2-3 μέρες τώρα, ίσως με το νέο update, δεν ξέρω. Ανοίγω το series x, μετά από sleep (θα δοκιμάσω σήμερα αν είναι να βγάλω το instant on) κ ότι παιχνίδι κ να πάω να βάλω κολλάει είτε στην πρώτη εικόνα του παιχνιδιού είτε σε μαύρη οθόνη. Όταν βγάζει μαύρη οθόνη νομίζει κλείνει κιόλας. Με restart ΔΕΝ φτιάχνει κ μου παίζει μετά από hard reset. Διάβασα κάτι σε ξένα φόρουμ για λύσεις, αλλά στον ένα δεν έκανε τίποτα κ ο άλλος που είχε το θέμα δεν απάντησε ποτέ. Θα τα δοκιμάσω αυτά αλλά ήθελα να ρωτήσω κ εδώ αν έχει συμβεί σε κάποιον κ τι έκανε.
  4. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Ίσως έχουν θέμα αυτά τα παιχνίδια λόγω ονλαιν; Το έχω δοκιμάσει κ έχει δουλέψει κ σε παλαιότερους τίτλους όπως shadow warrior 2, αλλά κ Alice Madness Returns, του xbox 360. Κ μόλις μου ήρθε το XSX που παρήγγειλα χθες το απόγευμα από Astron Game Club. Έχουν βάλει ιδιώτες για τις αποστολές να μην καθυστερούν με τα κούριερ. Άψογοι.
  5. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Να σαι καλά. Επίσης, όταν με το καλό σου 'ρθει κ σένα.
  6. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Βασικά το τσίμπησε η κοπέλα μου, της είχα πει να έχει το νου της Σκρουτζ, κ μόλις το είδε το πήρε. Δεν ξέρω βέβαια πόσα κομμάτια ειχαν. Ήρθε κ μνμ αργότερα πάντως πως παραδόθηκε στη μεταφορική.. Ειδωμεν..
  7. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Το σκεφτόμουν όταν έκανα το ποστ εδώ να σου πω την αλήθεια..μήπως με το quit παίζει κανονικά από την αρχή όταν μπει από το προφίλ της. Θα το δοκιμάσω κ αυτό. 5-6 παιχνίδια που τρέχω παράλληλα πάντως μέχρι τώρα δεν μου χει κάνει τίποτα περίεργα το quick resume, αλλά ακόμα είναι η τρίτη μέρα που το χω :ρ. Πάντως οφείλω να πω πως το έχω αγαπήσει το series s, κ αυτό το game pass άψογο. Απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια (προηγούμενη γενιά) χωρίς αυτό.
  8. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Οκ...got it, kinda 😛 Τώρα το δοκίμασα κ με άλλα 2 παιχνίδια, halo 1, το οποίο με πέταξε κατευθείαν στο κεντρικό μενού, κ το Call of the sea, το οποίο με ρώτησε αν όντως άλλαξε ο χρήστης του χειριστηρίου κ πατώντας ναι με πέταξε κ αυτό στο κεντρικό μενού.. Μήπως είναι bug του συγκεκριμένου παιχνιδιού τότε.
  9. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Κανονικά θα πρεπε δηλαδη να την έβαζε από την αρχή, σωστά; Το googlαρα κιόλας πριν ποσταρω εδώ, δεν μου έβγαζε τιποτα... (Sorry, τι είναι το Ring? Τώρα επέστρεψα στο xbox μετά από 2 red ring of death στο 360)
  10. deadstamalive

    Xbox Series X Topic v2

    Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θα το πω με ένα παράδειγμα: πήρα πρόσφατα το xbox series s και έχω κάνει δύο προφίλ, ένα για μένα και ένα για την κοπέλα μου. Έπαιζα εγώ λοιπόν το shadow warrior 2, βγαίνω στο κεντρικό μενού του xbox, και μπαίνει η κοπέλα μου στο προφίλ της και πατάει πάνω στο εικονίδιο του παιχνιδιού για να το ξεκινήσει και η ίδια, από την αρχή προφανώς, δικό της. Κ κάνει το παιχνίδι quick resume κ την βγάζει να συνεχίσει το παιχνίδι μου. Πώς φτιάχνει αυτό; Να παίζει ο καθένας τα δικά του save?
  11. deadstamalive

    Nintendo Switch Topic v2

    Ναι αυτοι μου το εδωσαν. Η κονσολα μια χαρα πρεπει να ναι. Adsl με το προηγουμενο ρουτερ μια χαρα επαιζε ονλαιν. Ωραια, θα τους κυνηγησουμε λιγο παραπανω τοτε, σε ευχαριστω.
  12. deadstamalive

    Nintendo Switch Topic v2

    Καταλαβα, σε ευχαριστω.
  13. deadstamalive

    Nintendo Switch Topic v2

    Θα το δοκιμασω κ αυτο, ευχαριστω. Ο παροχος παντως, νοβα, δεν μπορει να κανει τιποτα. 😕 Με ποιο κατεληξες; Καποιο ZTE που δινει η νοβα ή αγορασες αλλο;
  14. deadstamalive

    Nintendo Switch Topic v2

    Καλησπερα παιδια. Να σας ρωτησω κατι γιατι δεν (θελω να) πιστευω πως ειμαι ο μονος στην Ελλαδα. Εκανα ενα σερτς εδω ινσομνια αλλα δεν βρηκα κατι. Εβαλα προσφατα VDSL nova με technicolor tg788vn v2 router κ NAT Type D στο switch. Μονο στο switch, στο ps4 εχω NAT 2. Οποτε δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι ονλαιν στο switch. Βρηκα διαφορους οδηγους για DMZ (δεν εχει το ρουτερ μου), port forwarding (δεν δουλευει) κ τπτ. 3 μερες τωρα παλευω αλλα τπτ. Καποιος που να ειχε θεμα κ να το εφτιαξε; Ευχαριστω εκ των προτερων.
  15. deadstamalive

    Bloodborne [PS4]

    Ασχετο,συγγνωμη, εχει παρει κανεις το card game να μας πει γνωμη?
  • Δημιουργία νέου...