Προς το περιεχόμενο

Chris Black

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.facebook.com/ChriscMist?__nodl

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.139 προβολές προφίλ

Chris Black's Achievements

  1. η google απολύει υπαλλήλους για διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης και το isnomnia μου διαγράφει σχόλιο που έκανα υπερ της Παλαιστίνης. τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά. και επειδή μάλλον σας πονάει FREE PALESTINE.
  2. ε ναι, τι περίμενε κανείς, θα πληρώναμε και από πάνω για να κατέχουν στην google ακόμη περισσότερα δεδομένα μας και από περισσότερες φώτο,?
  3. η αμερικανική κυβέρνηση να κάτσει να σοβαρευτεί γιατί όπως πάει θα το φάει το πυρηνικό δωράκι και δεν θα προλάβουν να κοιτάξουν ούτε τα ρολόγια τους.
  4. Chris Black

    Usb σε Linux

    για το ubuntu υπάρχει ένας οδηγός εδώ, αν και λίγο παλιός δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. https://www.linuxinsider.gr/forum/dianomes-linux/1969/egkatastasi-ubuntu-se-ena-usb-flash-key εδώ ένας νεότερος οδηγός https://codecity.gr/install-persistent-linux-usb/ γενικά όλες οι διανομές αν η εγκατάσταση γίνει σε usb μπορούν να τρέξουν κανονικά. εδώ θα δεις μερικές από τις καλύτερες διανομές για usb https://iguru.gr/top-5-small-portable-linux/
  5. Chris Black

    Our Linux Desktop Screenshots Part 2

    μετά από κάποιο μικρο διάστημα σε KDE, γύρισα ξανά σε gnome.
  6. Επιτέλους, άνθρωποι χωρίς ίχνος καλλιτεχνίας, θα γίνουν καλλιτέχνες.
  7. Χρησιμοποιώ Firefox και brave και τελευταία χρησιμοποιώ και τον floorp https://floorp.app/en/ , ένας αξιόλογος browser με βάση τον Firefox. Μακριά από σκουπίδια της ms και τς Google
  8. δυστυχώς αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν οι αμερικανικοί είναι πως ο κόσμος πλέον αλλάζει σε πολυπολικο σύστημα. Όσον αφορά την ευρωπη είναι απλά μια σκακιέρα. Το νατο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αλεξίσφαιρο για να προστατέψει την αμερικη. Και στο κάτω κάτω για πια ευρωπη μιλάμε που επιτρέπει να έρθει ο αμερικανος και να κουνήσει το δάχτυλο στην γερμανια για το απο που θα παίρνει φυσικό αέριο και τους ολλανδους που θα πουλάνε τσιπ?
  • Δημιουργία νέου...