Προς το περιεχόμενο

kostas28a

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostas28a's Achievements

  1. Παράγγειλα και γω το bundle με το rachet από το πλαίσιο. Αντε να δούμε.. edit : Μόλις μου ήρθε mail ότι 20 του μήνα θα παραλάβω. Για να δούμε..
  2. Χίλια συγνώμη ρε μάγκες για το off topic, αλλά ο φίλος από δω τα λέει πολύ ωραία και με έχει ψήσει Αξίζει και η αγορά ενός S ας πούμε? Βλέπω είναι διαθέσιμο σε αρκετά καταστήματα μέσω σκρουτζ, και σε φοβερή τιμή. Δε με ενδιαφέρουν τα retail, τα τελευταία χρόνια ψωνίζω μόνο digital.
  3. kostas28a

    Redmi 5a

    Καλησπερίζω την παρέα. Θα ήθελα να μου δώσετε τις γνώσεις σας σε κάτι. Μόλις τώρα βρήκα στο ντουλάπι το παλιό μου κινητό (redmi note 5a prime) το οποίο και έχω αλλάξει από περσι τον Φλεβάρη.(2020) Δεν έχει ούτε sim, ούτε τίποτα. Το θέμα τώρα, θα με ρωτήσετε ποιο είναι? Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι ακόμα ανοιχτό(!!). Η μπαταρία του είναι στο 44% Πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Συγνώμη αν η ερώτηση μου ακούγεται ηλίθια ρε παίδες, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι παίζει.
  4. Καλησπέρα παίδες. Ένα φιλαράκι αποφάσισε να πάει επιτέλους σε καινούριο σύστημα και με παρακάλεσε να ρωτήσω και εδώ μιας και στον δικό μου υπολογιστή βοηθήσατε πολύ. Ποσό που διαθέτουμε : 1700-1800 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Hardcore gaming. Από PUBG μέχρι Witcher και ότι άλλο βγει. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θέλει και οθόνη αλλά είναι εκτός budget. Να πάει γύρω στα 200-300 ευρώ πάνω. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, έχει. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να στηθεί από το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θέλει και λειτουργικό. Win 10 φαντάζομαι. Edit : Ξέχασα να γράψω ότι θα προτιμούσε να είναι από msystems όλο το κουτί. Θα πληρώσει με δανειοδότηση κάτι που το συγκεκριμένο κατάστημα υποστηρίζει.
  5. Καλημέρα στην παρέα. Αποφάσισα και εγώ να αντικαταστήσω το αρχαίο pc που έχω, και θα ήθελα τις προτάσεις σας.. Ποσό που διαθέτουμε : 800 ευρώ. Δε θα τα χαλάσουμε για 50-100 ευρώ αν πρόκειται για τρανταχτή αναβάθμιση σε κάτι. Χρήση υπολογιστή : Gaming. Wow/Fortnite/Pubg/GTA V και γενικά ότι καλό βγαίνει. Δε με νοιάζει να παίζω στα super high ultra αλλά να παίζουνε αξιοπρεπώς. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι συγκεκριμένο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζομαι οθόνη. Έχω μια dell 24άρα HD. Μελλοντικά ίσως να σκεφτόμουν κάτι καινούριο αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, όχι και όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα αν γίνεται. Να σημειώσω πως αν βρίσκουμε φθηνότερα μνήμες ή γραφικών από αλλού, μπορώ να τις κουμπώσω εγώ, δεν είναι θέμα. Αλλά το κυρίως φτιάξιμο του υπολογιστή θα προτιμούσα να γίνει από αυτούς. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα ήθελα να μου το συναρμολογήσουν στο κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω win 10. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  6. kostas28a

    2014 - 2015 TV Season

    The wire, Breaking bad, Sopranos, Six feet under και το deadwood για bonus δωράκι.
  7. Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να μου προτείνετε ποντίκι. Ενσύρματο αν γίνεται και να έχει 5 πλήκτρα. Το θέλω για γενική χρήση. Λίγο ίντερνετ, λίγο wow κλπ. Δίνω μέχρι 60-70 ευρώ. Προτάσεις? Ευχαριστώ!
  8. kostas28a

    The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

    Πήρα και εγώ το παιχνίδι. Το βάζω στο ps4, κάνει το update, το install, όλα κομπλέ. Βάζω να παίξω, μου δείχνει το εισαγωγικό βίντεο, και μετά...κολλάει στο loading screen για 3 τέταρτα. Τι παίζει? Έχει γίνει σε κανέναν σας?
  9. kostas28a

    Επιλογή κινητού

    Καλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να πάρω κινητό, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Πρώην κάτοχος του g2 (το οποίο μετά από πτώση στη δουλειά μας άφησε..), δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος. Ποιο κινητό θεωρείτε ότι αξίζει μέχρι 400 ευρώ? Να πάρω το g3 ας πούμε το 32άρι? Ή κάποιο άλλο? Ευχαριστώ πολύ.
  10. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games Κοιτάς τα exclusives. Ρίχνεις μια παραπάνω ματιά για να δεις ποια σου κάνουν κλικ και επιλέγεις ανάλογα.
  11. kostas28a

    Κιάλια!

    Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να πάρω κιάλια, καθαρά για παρατήρηση ουρανού. Επειδή όμως τυχαίνει να είμαι αρχάριος, δεν έχω ιδέα τι και που να κοιτάξω. Θα ήμουν υπόχρεος λοιπόν, αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει 1-2 συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  12. kostas28a

    Ξαφνικά shutdown

    Καλησπέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ξαφνικά εδώ και 2-3 μέρες, κλείνει μόνος του. Επίσης να αναφέρω ότι ενώ δείχνει να κλείνει (η οθόνη σβήνει, ο ήχος μετά από λίγο χάνεται) τα ανεμιστηράκια λειτουργούν κανονικά(?). Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει? Τροφοδοτικό? Κάτι άλλο? Το σύστημα μου είναι το εξής Intel Core I5 4670, 8GB ram, Radeon r9 290 tri - x, samsung 840 evo ssd 120GB και τροφοδοτικό το xfx xtr series 750w psu. Τι στραβό λέτε να παίζει?
  13. kostas28a

    τηλεσκοπιο αγορα

    Καλησπέρα φίλε. Έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα ή είσαι αρχάριος?
  • Δημιουργία νέου...